tipik gelini kaynanaya yarandirma politikasi
ne gerek var böyle seylere anlamiyorumki insan yapacaksada hevesi kaciyor
birisi bana budu yap sunu yap dedigi zaman acayip sinir oluyorum
kaynana önemsendigini hissedecekmis o zaman onlarda bana önemsendigimi hissettirsinler
aynısını yaşadım ben ..bir kaç ay önceydi...eşim aradı annemi arasana bi neden aramıyosun seni sordu bana dedi...
ben kaç kere aradım anneni.niye arıcakmışım...o beni arıyormu nasılsın kızım diye merak edip soruyormu..seni arayıpta beni soracağına beni arayıpta bana sorsun....kusura bakma aramıcam dedim..bak ara asabımı bozma dedi..hadi be sende aramıyorum aramıcam dedim suratına kapattım...
bidaha o oldu....böyle bir konuda terslemiyor artık beni..hatta o günden sonra annemi aradınmı diye bile sormuyor...
o böyle demediği için ben canım istediğinde arıyorum zaten..ama yine arasana niye aramıyosun derse gıcıklığım tutabilir...
bunu kendisinede o gün söylemiştim..annenin kabahati yok ondan soğuduysam içimden aramak bile gelmiyosa o kadının kabahati yok dedim..kabahat sende böyle yapa yapa beni soğuttun dedim...millet bunları yapmıcak kadını tatlı diliyle yapacak duruma getiriyor..sen yapacak kadını yapmıcak duruma getiriyosun..tek suçlusu sensin demiştim...
öyle aval aval dinlemişti..
demekki yer etmiş biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?