• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmali:((((

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Iliskiye baslamaktan iki hafta uc hafta sonra ayrilmaktan korluyorum diyen birine nasil davranmaliyim ben etkilendim hoslandim bu insandan 84 dogmlu yani yaşı kemale ermis biri ama niye boyle dusunuyo belki cok mutlu olucaz diyorum ama mutsuzds olabiliriz diyo nie diyorum benden mi etkilenmedin diyorum hayir etkilendim o konularda sorun yok sorun bende dio mesaj atmamak aramamak icin zor duruyorum böyle bir durumla karsilasil bana akil vericek kimse yokmu:(((

Biraz geri Çekil ..
Kaçan kovalanır..
Kararsız insanla zor..

Ayy birak. Ozguvensiz, takintili ve karamsar bir tipe benziyor. Erkek adam da hic cekilmez. Yasi kemale ermis fakat kompleksleri cok fazla. Huzur bulamazsin. Bu gibiler iliski biteceginden korktugu icin iliskiye cok emek vermezler, kolay vazgecerler

Iliskiye baslamaktan iki hafta uc hafta sonra ayrilmaktan korluyorum diyen birine nasil davranmaliyim ben etkilendim hoslandim bu insandan 84 dogmlu yani yaşı kemale ermis biri ama niye boyle dusunuyo belki cok mutlu olucaz diyorum ama mutsuzds olabiliriz diyo nie diyorum benden mi etkilenmedin diyorum hayir etkilendim o konularda sorun yok sorun bende dio mesaj atmamak aramamak icin zor duruyorum böyle bir durumla karsilasil bana akil vericek kimse yokmu:KK43:((
Tipik erkek kaçması sanki sorun sende değil bende daha iyilerinelayıksın :KK14:

ay bu birlikte olsanız yarın senle buluşmaz bak söyliyim ''ay hava rüzgarlı kafama saksı düşebilir cınım'' falan der

daş düşebilü ayı çıkabülü bik bik bik

olasılık hesabı mı yapacaksınız hep ?

Evet kiz gibi ya olmazsa ya ayrilirsak o zaman daha kotu degil mi gorsek onumuzu zaten ona gore davraniriz dimi goremiyoruz kizlar kafam aklim hep onda birde yalniz yasadigim icin onu dusunuyorum hep

ay bu birlikte olsanız yarın senle buluşmaz ba, söyliyim ''ay hava rüzgarlı kafama saksı düşebilir cınım'' falan der

daş düşebilü ayı çıkabülü bik bik bik

olasılık hesabı mı yapacaksınız hep ?
Seytan diyo kafasina patlat bitane ama yapamiyorum iste:(

Iliskiye baslamaktan iki hafta uc hafta sonra ayrilmaktan korluyorum diyen birine nasil davranmaliyim ben etkilendim hoslandim bu insandan 84 dogmlu yani yaşı kemale ermis biri ama niye boyle dusunuyo belki cok mutlu olucaz diyorum ama mutsuzds olabiliriz diyo nie diyorum benden mi etkilenmedin diyorum hayir etkilendim o konularda sorun yok sorun bende dio mesaj atmamak aramamak icin zor duruyorum böyle bir durumla karsilasil bana akil vericek kimse yokmu:KK43:((

Offf. Hiç çekemem. Zaten başlamazdım böyle biriyle. Bu tipler güven vermez. ''Sen yanımda dur bi, etrafıma da bi bakınayım. Üzerimde de baskın olmasın'' erkeği bu triplere giren erkekler.

Offf. Hiç çekemem. Zaten başlamazdım böyle biriyle. Bu tipler güven vermez. ''Sen yanımda dur bi, etrafıma da bi bakınayım. Üzerimde de baskın olmasın'' erkeği bu triplere giren erkekler. Zamana birakalim diyunce sen kesin iste ben bi etrsfima bakinim iste olmazds birini bulamazsam sanandonerim gibi dusundun dimi dedi bende ne dusuncem zamana birakmanin anlami odur dedim o da hsyir ben zamanla ismini koyariz taniriz demek istedim dedi dun gece konustuk ama bugun hic sesi vikmadi eee zamanla nasil ttanicaz o zaman yok mu biyle bir durum yasayan ne yapti nasil davramdi

En sinir olduğum tiplerden biri şu kararsız erkekler . . Hiç yakışmıyor ya ne kadar ezik geliyor bana . . Hiç tahammülüm yok .

Zamanında böyle biri çıkmıştı karşıma evlenme niyetiyle. Bayağı saygın ve guzel bir mesleği vardı. Beğeniyor belli istiyor da e bir sıkıntı da yok ama ben kararsızm diyor . Gireceği sınavları bahane ediyor. O da 30 yaşında falan ama yaşının adamı değil karakteri oturmamıştı . En son bu kapıyı kapatmayalım dedi . . Ben koptum tabii aradan iki hafta geçmeden eşim çıktı ve nişanlandık.:KK200::nazar::KK36: sonradan bay kararsız haber göndermiş işi ciddiye bağlayalım diye ama iş işten çoktan geçmişti . :KK76::KK70::KK73::KK71::KK71::KK71:

En sinir olduğum tiplerden biri şu kararsız erkekler . . Hiç yakışmıyor ya ne kadar ezik geliyor bana . . Hiç tahammülüm yok .

Zamanında böyle biri çıkmıştı karşıma evlenme niyetiyle. Bayağı saygın ve guzel bir mesleği vardı. Beğeniyor belli istiyor da e bir sıkıntı da yok ama ben kararsızm diyor . Gireceği sınavları bahane ediyor. O da 30 yaşında falan ama yaşının adamı değil karakteri oturmamıştı . En son bu kapıyı kapatmayalım dedi . . Ben koptum tabii aradan iki hafta geçmeden eşim çıktı ve nişanlandık.:KK200::nazar::KK36: sonradan bay kararsız haber göndermiş işi ciddiye bağlayalım diye ama iş işten çoktan geçmişti . :KK76::KK70::KK73::KK71::KK71::KK71:
Iyi cevap olmustur ona offf neden beni boylleleri bulur sen o sırada mesaj falan yazdin mi yoksa hic orali olmadin mi benim aklimda hep takildim kaldim ona:(

Ahh simge daha dün dedim sana uzak dur gönül işlerinden diye her gün konu açmakla çözemezsin
Canim napim aklima takildi kaldi uzak duruyorum zaten ama neden boyle yapti aklimda fikrimde hep o aman bosver salla yapamiyorum yapmak istiyorum ama yapamiyorhm

Hiç görüşmedik . O herhalde benim onu bekleyeceğimi falan sandı . Nasıl olsa kafamı topladığım zaman tekrar görüşürüm dedi ama koca bir gol yedi :KK73:
Iyi cevap olmustur ona offf neden beni boylleleri bulur sen o sırada mesaj falan yazdin mi yoksa hic orali olmadin mi benim aklimda hep takildim kaldim ona:KK43:

Hiç görüşmedik . O herhalde benim onu bekleyeceğimi falan sandı . Nasıl olsa kafamı topladığım zaman tekrar görüşürüm dedi ama koca bir gol yedi :KK73:
Cok guzel olmus ona kendim yapmis kadar sevindim ama ben yaoamiyorum sizin yaptiginizi:(

Back
X