Ya canım inanki bu konu acilinca o kadar geriliyorumki. Memleketimin konusu gecince utaniyorum ya. Hayir gorusmedim bile cocukla ben ama ahhh dedikodular adimi cikardi.Ne demek memleketine gidemiceksin
Farzet ki birisiyle görüştün bu suç mu ?
gitmek istiyorsan git tabiki
eşinle konuş annesine o cevabı versin
sen ne dersen suçlu olursun
Olaylar esimin yaninda gecmiyo canim. Esimden cekiniyolar sanirim. Esime anlattim oda diyorki sana boyle dediklerinde soyle neden benim memleketime gitmemi istemiyorsunuz diye sor dedi. Ama utaniyorum alacagim cevapdan. Birde buyuk gorumcem bana diyoki ne isin var orada. Allah allah sizin ne isiniz varsa benimde o isim var. Ustelik orasi hem esimin hem benim memleketim .eşinizin ağzı dili yok mu? o ne diyor bu duruma.
Olaylar esimin yaninda gecmiyo canim. Esimden cekiniyolar sanirim. Esime anlattim oda diyorki sana boyle dediklerinde soyle neden benim memleketime gitmemi istemiyorsunuz diye sor dedi. Ama utaniyorum alacagim cevapdan. Birde buyuk gorumcem bana diyoki ne isin var orada. Allah allah sizin ne isiniz varsa benimde o isim var. Ustelik orasi hem esimin hem benim memleketim .
Bu olaylar zamaninda beni cok sarsmisdi. Lisedeydim ve adim köyde cikmisdi. Üstelik istta bile boyle bi olay yasamamisdim. Gecmisinden bi anini sil deseler bunu silerdim. O yuzden bu konu acilinca nutkum tutuluyor resmen ya. Kendimi suclu hissediyorum bazene eşin duymadığı için müdahele edemiyor. hakkını sen savun diyor. sen de çekiniyorum diyosun. ne yapabiliriz ki? ağzını açıp söyleyeceksin yani. diyecekleri her cümleye bi cevabın olmalı. o da size ne?
Bu olaylar zamaninda beni cok sarsmisdi. Lisedeydim ve adim köyde cikmisdi. Üstelik istta bile boyle bi olay yasamamisdim. Gecmisinden bi anini sil deseler bunu silerdim. O yuzden bu konu acilinca nutkum tutuluyor resmen ya. Kendimi suclu hissediyorum bazen
Ya tutucu bi aile yapisi var. Esimde tutucu ama o bana senin sucun yok diyor. Kucukdun olmusda olabilir diyor. Hatta esim o memlekete gittiginde o kisiyi sornus bile napiyo nediyo diye dusunun. Suandada oraya gitmemde sakinca gormuyor. Bana cok guveniyor esim saolsun o beni cesaretlendirdi aslindasiz kendinizi suçlu hissederseniz başkaları da böyle suçlamakta bi sakınca görmez işte. önce sizin başınız dik olacak. bi ima geldiğinde hayırdır diyeceksiniz. yoksa çooook çekersiniz.
Ya tutucu bi aile yapisi var. Esimde tutucu ama o bana senin sucun yok diyor. Kucukdun olmusda olabilir diyor. Hatta esim o memlekete gittiginde o kisiyi sornus bile napiyo nediyo diye dusunun. Suandada oraya gitmemde sakinca gormuyor. Bana cok guveniyor esim saolsun o beni cesaretlendirdi aslinda
Ya eşim soruyor annesine bizde gelicez diye. Oda hayır deyince esimde cok merakli degil gitmeye susuyor. Aslinda bende cok cok merakli degilim. Ama bu dusunce beni sinir ediyor. Hataliyim gidemem gibi yansitiliyor. Bende inat yapdim gidecem yanie sorun yok o zaman gidip gitmeme konusunda niye kayınvalidenizle görümcenizle muhatap oluyosunuz ki? xle konuştum ben de gidiyorum deyin çıkın işin içinden. onlar istedikleri kadar plan yapsınlar.
Ya eşim soruyor annesine bizde gelicez diye. Oda hayır deyince esimde cok merakli degil gitmeye susuyor. Aslinda bende cok cok merakli degilim. Ama bu dusunce beni sinir ediyor. Hataliyim gidemem gibi yansitiliyor. Bende inat yapdim gidecem yani
Aslında pasif degil. Umursamaz çok. Kadinlar arasinda kaldi adameşiniz pasif.
Aslında pasif degil. Umursamaz çok. Kadinlar arasinda kaldi adamkendi isimi kendim halletmeliyim sanirim:)
Aslinda mantikli... olayi ima etmeden. Neden gelmemi istemiyorssunuz diyebilirmm:))olması gereken o zaten. kendi işinizi kendiniz halledin, kendinizi savunmak durumunda bırakmayacak kadar net ve gururlu olun. sanki o olay olmamış gibi hayır anne köye gitmemi istemiyo gibi konuşuyosunuz deyin. evet deyip o konuyu açarsa derdi size mi düştü, bunca yıl sonra deyin. üstüne bi de kahkaha patlatın.
Vala ya utanacak biseyim yok. Alnım ak. Ama bu hissi hla yasatiyolar bana. Bi daha acilirsa konu. Bende gelecegim diyecegim. Gerisini onlar dusunsun. Esim arkamdaBen kızımla gitçem dediği zaman Ben olsam şöyle derdim: " aaaa hani eşimle bende gelecektik ne oldu" işte buna cevabına göre tavrım olurdu. gözünüzün içine baka baka ne söyleyecek merak ettim doğrusu. Şimdi bu olay bitmiş gitmiş. Birdahakine sorarsınız artık.
Hem utanacak dert vermesin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?