Sizce ne yapmalıyım acil bakinnn

Evranos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
371
194
103
Merhaba kızlar sizden kararsiz kaldigim bir konuda akil isteyecegim. Ben 2 yıllık evliyim esimle severek evlendik(akrabayiz esimle ama bunu sadece bilgi edinin diye söylüyorum bu kısımla ilgili bir problemim yok) bu nedenle aileler tanıdık ve ayni memleketten. Ben lise cağindayken annemin memleketine gitmisdim ve o köyden birisi benimle ilgilenmisdi. Ben o kisiyle ilgilenmedim fakat köy kücük yer malum adım cıkmısdı o kisiyle. Sanki onunla gezdim tozdum gibisinden. Fakat bana inanan olmadi. Eşim o dönemdede beni seviyormus, bu olaylari duymus ama benden vazgecmemis( aramizda 7 yas var. Daha kucuk oldugumu dusunmus ve gecer demis). Ben unideyken esim bana acildi ve bir iliskimiz basladi. Aileler sicak bakmadi (özellikle esimin annesi) ama evlendik yinede. Kisa bir bilgi verdikden sonra asıl konuya gecmek istiyorum. Şimdi esim memleketimize gitmek istiyor dügün var fakat kv benim gitmemi istemiyor bunu her seferinde farkli yollarla belli etti. En son kv. X ile (eşim) ve y ile(gorumcem) memlekete arabayla gideriz dügün icin dedi. Bende dedimki bende gelirim o zaman.Kv de de Bisey demedi . Suandada diyoki x e masraf olmasin ben y ile giderim dugune. Yani sirf ben gitmeyeyim diye oglunuda goturmuyor. Hayir cıkıp diyesim geliyor ben bir namussuzlukmu yapdimda beni goturmekden utaniyosun diye. Ama diyemiyorum. Üstelik bunu yapan kv nnin kendi kizida biriyle uzun sure gorusmus ama cocugun ailesi istememis gorumcemi. Suan o cocuk baskasiyla evli gorumcemde baskasiyla ve ailecek gorusuyorlar kv dem ona bisey demiyor. Ama ben memlekete gitsem o kisiyle surekli ayni ortamda olmicam. Belki gormicem bile. Ama bana izin vermiyor aklinca. Sizce bu konuyu acmalimiyim. Yani sirf onun icin ben memleketime ömür boyu gidemicekmiyim. Bi akil verin nolur :KK43:((

Ne demek memleketine gidemiceksin
Farzet ki birisiyle görüştün bu suç mu ?
gitmek istiyorsan git tabiki
eşinle konuş annesine o cevabı versin
sen ne dersen suçlu olursun

Ne demek memleketine gidemiceksin
Farzet ki birisiyle görüştün bu suç mu ?
gitmek istiyorsan git tabiki
eşinle konuş annesine o cevabı versin
sen ne dersen suçlu olursun
Ya canım inanki bu konu acilinca o kadar geriliyorumki. Memleketimin konusu gecince utaniyorum ya. Hayir gorusmedim bile cocukla ben ama ahhh dedikodular adimi cikardi.

eşinizin ağzı dili yok mu? o ne diyor bu duruma.
Olaylar esimin yaninda gecmiyo canim. Esimden cekiniyolar sanirim. Esime anlattim oda diyorki sana boyle dediklerinde soyle neden benim memleketime gitmemi istemiyorsunuz diye sor dedi. Ama utaniyorum alacagim cevapdan. Birde buyuk gorumcem bana diyoki ne isin var orada. Allah allah sizin ne isiniz varsa benimde o isim var. Ustelik orasi hem esimin hem benim memleketim .

Siz kendinizden emin ve kocanızda sizden eminse yapacak şey basit dik duracaksınız ağzınızı açmaz ezik durursanız siz suçluymuş gibi olur. Eşinizle konuşun bu konuyu o gerekeni yapsın. Kocam varken kaynana ne karışır ya.

Olaylar esimin yaninda gecmiyo canim. Esimden cekiniyolar sanirim. Esime anlattim oda diyorki sana boyle dediklerinde soyle neden benim memleketime gitmemi istemiyorsunuz diye sor dedi. Ama utaniyorum alacagim cevapdan. Birde buyuk gorumcem bana diyoki ne isin var orada. Allah allah sizin ne isiniz varsa benimde o isim var. Ustelik orasi hem esimin hem benim memleketim .

e eşin duymadığı için müdahele edemiyor. hakkını sen savun diyor. sen de çekiniyorum diyosun. ne yapabiliriz ki? ağzını açıp söyleyeceksin yani. diyecekleri her cümleye bi cevabın olmalı. o da size ne?

e eşin duymadığı için müdahele edemiyor. hakkını sen savun diyor. sen de çekiniyorum diyosun. ne yapabiliriz ki? ağzını açıp söyleyeceksin yani. diyecekleri her cümleye bi cevabın olmalı. o da size ne?
Bu olaylar zamaninda beni cok sarsmisdi. Lisedeydim ve adim köyde cikmisdi. Üstelik istta bile boyle bi olay yasamamisdim. Gecmisinden bi anini sil deseler bunu silerdim. O yuzden bu konu acilinca nutkum tutuluyor resmen ya. Kendimi suclu hissediyorum bazen

Bu olaylar zamaninda beni cok sarsmisdi. Lisedeydim ve adim köyde cikmisdi. Üstelik istta bile boyle bi olay yasamamisdim. Gecmisinden bi anini sil deseler bunu silerdim. O yuzden bu konu acilinca nutkum tutuluyor resmen ya. Kendimi suclu hissediyorum bazen

siz kendinizi suçlu hissederseniz başkaları da böyle suçlamakta bi sakınca görmez işte. önce sizin başınız dik olacak. bi ima geldiğinde hayırdır diyeceksiniz. yoksa çooook çekersiniz.

siz kendinizi suçlu hissederseniz başkaları da böyle suçlamakta bi sakınca görmez işte. önce sizin başınız dik olacak. bi ima geldiğinde hayırdır diyeceksiniz. yoksa çooook çekersiniz.
Ya tutucu bi aile yapisi var. Esimde tutucu ama o bana senin sucun yok diyor. Kucukdun olmusda olabilir diyor. Hatta esim o memlekete gittiginde o kisiyi sornus bile napiyo nediyo diye dusunun. Suandada oraya gitmemde sakinca gormuyor. Bana cok guveniyor esim saolsun o beni cesaretlendirdi aslinda

Ya tutucu bi aile yapisi var. Esimde tutucu ama o bana senin sucun yok diyor. Kucukdun olmusda olabilir diyor. Hatta esim o memlekete gittiginde o kisiyi sornus bile napiyo nediyo diye dusunun. Suandada oraya gitmemde sakinca gormuyor. Bana cok guveniyor esim saolsun o beni cesaretlendirdi aslinda

e sorun yok o zaman gidip gitmeme konusunda niye kayınvalidenizle görümcenizle muhatap oluyosunuz ki? xle konuştum ben de gidiyorum deyin çıkın işin içinden. onlar istedikleri kadar plan yapsınlar.

e sorun yok o zaman gidip gitmeme konusunda niye kayınvalidenizle görümcenizle muhatap oluyosunuz ki? xle konuştum ben de gidiyorum deyin çıkın işin içinden. onlar istedikleri kadar plan yapsınlar.
Ya eşim soruyor annesine bizde gelicez diye. Oda hayır deyince esimde cok merakli degil gitmeye susuyor. Aslinda bende cok cok merakli degilim. Ama bu dusunce beni sinir ediyor. Hataliyim gidemem gibi yansitiliyor. Bende inat yapdim gidecem yani

Ya eşim soruyor annesine bizde gelicez diye. Oda hayır deyince esimde cok merakli degil gitmeye susuyor. Aslinda bende cok cok merakli degilim. Ama bu dusunce beni sinir ediyor. Hataliyim gidemem gibi yansitiliyor. Bende inat yapdim gidecem yani

eşiniz pasif.

Aslında pasif degil. Umursamaz çok. Kadinlar arasinda kaldi adam :KK66: kendi isimi kendim halletmeliyim sanirim:)

olması gereken o zaten. kendi işinizi kendiniz halledin, kendinizi savunmak durumunda bırakmayacak kadar net ve gururlu olun. sanki o olay olmamış gibi hayır anne köye gitmemi istemiyo gibi konuşuyosunuz deyin. evet deyip o konuyu açarsa derdi size mi düştü, bunca yıl sonra deyin. üstüne bi de kahkaha patlatın.

olması gereken o zaten. kendi işinizi kendiniz halledin, kendinizi savunmak durumunda bırakmayacak kadar net ve gururlu olun. sanki o olay olmamış gibi hayır anne köye gitmemi istemiyo gibi konuşuyosunuz deyin. evet deyip o konuyu açarsa derdi size mi düştü, bunca yıl sonra deyin. üstüne bi de kahkaha patlatın.
Aslinda mantikli... olayi ima etmeden. Neden gelmemi istemiyorssunuz diyebilirmm:))

Ben kızımla gitçem dediği zaman Ben olsam şöyle derdim: " aaaa hani eşimle bende gelecektik ne oldu" işte buna cevabına göre tavrım olurdu. gözünüzün içine baka baka ne söyleyecek merak ettim doğrusu. Şimdi bu olay bitmiş gitmiş. Birdahakine sorarsınız artık.
Hem utanacak dert vermesin Allah

Ben kızımla gitçem dediği zaman Ben olsam şöyle derdim: " aaaa hani eşimle bende gelecektik ne oldu" işte buna cevabına göre tavrım olurdu. gözünüzün içine baka baka ne söyleyecek merak ettim doğrusu. Şimdi bu olay bitmiş gitmiş. Birdahakine sorarsınız artık.
Hem utanacak dert vermesin Allah
Vala ya utanacak biseyim yok. Alnım ak. Ama bu hissi hla yasatiyolar bana. Bi daha acilirsa konu. Bende gelecegim diyecegim. Gerisini onlar dusunsun. Esim arkamda

Back
X