Merhaba kızlar sizden kararsiz kaldigim bir konuda akil isteyecegim. Ben 2 yıllık evliyim esimle severek evlendik(akrabayiz esimle ama bunu sadece bilgi edinin diye söylüyorum bu kısımla ilgili bir problemim yok) bu nedenle aileler tanıdık ve ayni memleketten. Ben lise cağindayken annemin memleketine gitmisdim ve o köyden birisi benimle ilgilenmisdi. Ben o kisiyle ilgilenmedim fakat köy kücük yer malum adım cıkmısdı o kisiyle. Sanki onunla gezdim tozdum gibisinden. Fakat bana inanan olmadi. Eşim o dönemdede beni seviyormus, bu olaylari duymus ama benden vazgecmemis( aramizda 7 yas var. Daha kucuk oldugumu dusunmus ve gecer demis). Ben unideyken esim bana acildi ve bir iliskimiz basladi. Aileler sicak bakmadi (özellikle esimin annesi) ama evlendik yinede. Kisa bir bilgi verdikden sonra asıl konuya gecmek istiyorum. Şimdi esim memleketimize gitmek istiyor dügün var fakat kv benim gitmemi istemiyor bunu her seferinde farkli yollarla belli etti. En son kv. X ile (eşim) ve y ile(gorumcem) memlekete arabayla gideriz dügün icin dedi. Bende dedimki bende gelirim o zaman.Kv de de Bisey demedi . Suandada diyoki x e masraf olmasin ben y ile giderim dugune. Yani sirf ben gitmeyeyim diye oglunuda goturmuyor. Hayir cıkıp diyesim geliyor ben bir namussuzlukmu yapdimda beni goturmekden utaniyosun diye. Ama diyemiyorum. Üstelik bunu yapan kv nnin kendi kizida biriyle uzun sure gorusmus ama cocugun ailesi istememis gorumcemi. Suan o cocuk baskasiyla evli gorumcemde baskasiyla ve ailecek gorusuyorlar kv dem ona bisey demiyor. Ama ben memlekete gitsem o kisiyle surekli ayni ortamda olmicam. Belki gormicem bile. Ama bana izin vermiyor aklinca. Sizce bu konuyu acmalimiyim. Yani sirf onun icin ben memleketime ömür boyu gidemicekmiyim. Bi akil verin nolur
((