Sizce ne yapmalıyım bana akıl verirmisiniz?

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
38
41
mrb arkadaşlar 8 haftalık hamileyken perşembe günü kontrolüm sırasında bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.ve bebeğimi aldılar:( ilk hamileliğimdi.herşeyi atlatmaya çalışırken yaşadığım bence asıl kafama takılan konuyu sizinle paylaşmak istedim.1,5 senelik evliydim kayınvalidem çok istedi bebeği bizde tabi ki ve büyük stres altında rabbim bebeğimiz oldu ve rabbim aldı.altlı üstlü oturuyoz.iki günlük loğusa iken akrabama nişanına gittler köye ve gidiş o gidiş.ve yalnız kaldım.eşim iki gün bana baktı ve işe gitti tabiki tatili bitince ve ailesi hala yoklar. köyde yazlıkta ev topalıyolar.sizce ben mi önemliydim yazlık mı?

biraz abartmıyormusunuz ?
lohusalık hastalık değil bakılacak bir durumunuz yok ki

Öncelikle geçmiş olsun, hayırlısı böyleymiş ne denir.

Bence ağır bir durum haricinde, kvnin alakadar olması gerekmiyor. Çünkü başınızda eşiniz var.
Yaz da geliyor, gitmişken toplayacaklar tabi ki köy çok mu yakın da git - gel yapsınlar her fırsatta? Her işin bir yönü var.

Bunun haricinde, durumunuzun neresinde yalnızlık var?
Eşiniz yardımcı olmuş elinden geldiğince, daha da talep edin istiyorsanız, ilgilensin sizle.
Hayat arkadaşınız, tabi ki bakacak ilgilenecek.
Duygusal olarak çok sarsıldığınızı hissediyorsanız söyleyin, izin alsın eşiniz, ya da kendi annenizi çağırın.

Annenize geçmiş olsun yeni gördüm. Size de geçmiş olsun. Bir kişi yanınızda olsa iyi olurdu. Ne bilim kız kardeş kuzen hiç mi kimseni yok. Kv işi acil demek gittiğine göre. Kv de suç bulamadım ama sizinde yanınızda biri olsa iyi olur. En azından birkaç gün.

tşk ederim.ablam ilk gün yanımdaydı çok şükür.hafta sonuda eşim yanımda oldu.biz altlı üstlü oturuyoruz.yazlığın bi aciliyeti yoktu nişan yapıp gelebilerler diye düşündüm

tşk ederim.ablam ilk gün yanımdaydı çok şükür.hafta sonuda eşim yanımda oldu.biz altlı üstlü oturuyoruz.yazlığın bi aciliyeti yoktu nişan yapıp gelebilerler diye düşündüm
geçmiş olsun.
peki bakıma ihtiyacın var mı cidden.
basit bir operasyon.
üzücü olan manevi kısmı elbette tabi.
bence fazla bişey bekleme insanlardan.

Fazla önemsiyorsun bence
Öz annen değil nasılsa
Vah yavrum deyip başını beklemez

Geçmiş olsun, hayırlısıyla tekrar nasip etsin Allah

bakıma ihtiyaç olup olmaması sizce önemli mi ? ayakta gezinince sancılanıyorum doğal olarak.şöyle düşünün onlara bişey olsa ben aynısını yapsam ne olur bak bak bakmadı olmaz mı?hiç bişey karşılıklı değil benim için ama bu ailede tek gelinim benden çocuk istiyolarsa ve ben kaybediyosam varlıklarıyla yanımda olmalılardı. manevi olarak.çalan arayan tlfnum hiç susmadı.ama onlar arayan soran yok.aileye aile dedğerlerine önem veren bi insanım ve söz konusu sağlık.

Back
X