- Konu Sahibi burhaninaysesi
Bu konuyla ılgılı karara vardık herkese ılgısınden ve yorumlarından dolayı cok tesekkür ederım cok saolun !!!
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam kabul ederdim sanırım.
sonuçta hiç kullanılmamış.
ama sen gri sevmiyosan, sevmeyerek kullanacaksan falan kabul et tabi.
ama beyaz eşyaların da hepsi birbirine benzemiyo mu zaten ne farkeder ki..![]()
ben olsam kabul ederdim sanırım.
sonuçta hiç kullanılmamış.
ama sen gri sevmiyosan, sevmeyerek kullanacaksan falan kabul et tabi.
ama beyaz eşyaların da hepsi birbirine benzemiyo mu zaten ne farkeder ki..![]()
evet ama annem bi de sürekli diyor ki o kiz zamaninda 2.5 milyara alyans aldirmisti dört dolandirmisti onlari diyorr sana bir beyaz esyayi alamiyorlarsa artik filan diyoo o oglan hic mi evlenmiycek o esyalar onun nasibi o zaman evlenecegi kizin olsun onlar filan diyoooo aslinda annemde hakli bi bakima ama ne biliyim kafam iyice karisti sonucta insan bir defa evleniyor tamam hic kullanilmamis ama ne biliyim iste...
ürünlerin kaliteli olduğunun farkındayız fakat sözlünün abisi siz evlendiğinizde illaki evinize gelecek ve o eski eşyalarla yüzleşecek kullanılmamışta olsa asla içinden gelmeyeni yapma kalbin ne diyorsa onu yap
Bence kabul etmemek biraz saygısızlık olur çünkü bu herkese yapılabilecek birşey değil, seni çok sevmişler...Eşyalarını zamanla zaten kendin seçeceksin...Beyaz eşya o kadar mesele edilecek birşey değil bence, hani koltuk ,ev vs. olsa neyse ama ya gri olur yada beyaz işte :) ... bence kabul etmelisin :)
Annen tehlikeli sularda yüzüyor.
Anne dediğin biraz ılımlı olur orta yolu bulur.
Mikser anne..!
Ben olsam kabul ederdim bana göre genelgeçer bir marka,inox demişsin galiba.
kutusu bile açılmamış diyorsun...
en kötü şartta alınan yerde değişim yapılır beğenmediğin olursa.
kabul et bence..
evet ama annem bi de sürekli diyor ki o kiz zamaninda 2.5 milyara alyans aldirmisti dört dolandirmisti onlari diyorr sana bir beyaz esyayi alamiyorlarsa artik filan diyoo o oglan hic mi evlenmiycek o esyalar onun nasibi o zaman evlenecegi kizin olsun onlar filan diyoooo aslinda annemde hakli bi bakima ama ne biliyim kafam iyice karisti sonucta insan bir defa evleniyor tamam hic kullanilmamis ama ne biliyim iste...
cnm benim şu an seni çok iyi anlıyorum.alsan bir türlü,almasan bir türlü.ama ben hep işin şu yönünü düşünürdüm,onlara yar olmamış,kimbilir ne kadar üzüldü o kızcağız.sonuçta kolay bişey değil.onun mutsuzluğu hep aklıma gelir ve hurafe işte ama sanki o mutsuzluk bana da yansıyacak,bende mutsuz olucam gibi gelir.tabi ki karar senin canım,ama nacizane fikrim bu tatlım...
derinss canim benim evet acilmamis hic kullanilmadi hepsi paketiyle duruyo kutusuyla degistirme yapamazlarmis sormuslar geri iade olur mu diye hayir demis satici o zaman degistirme yapin demis o da aradan cok zaman gecmis filan diyince nisan ayinda alinmisti bu esyalar ondan geri iade olmuyormus
Canım bence sen kendine al. çünkü niye diye sorarsan?
içinde kalacak bencede. düşünüyorumda ileridede zaten kendim alamamıştım diye takarsan kafaya üzülürsün. hemde annenide üzmemiş olursun. yinede sen bilirsin.
saçmalamış nisan ne ki..?
işine gelmiyor gitmeyen modeller mi ki acaba ..?
sen o modelleri netten arat,haklarında bilgi sahibi ol ona göre kabul et içinde kalacaksa.
ama inan bu bahsettiğimiz şeyler evliliğin kreması..
kötü bir marka olsa,dandik şeyler olsa tamam..
bence batıl şeylere de kanma,saçmalık onlar yok uğursuzluk yok lanet gelir falan..
aklı yerinde olan kimse itimat etmez böyle şeylere.
asıl eşyaydı paraydı derdine düşerseniz mutsuz olursunuz
ki sen öyle biri değilmişsin gibime geliyor annenin gazına gelme
Ya evliliği bu kadar para,eşya,tam tur tek taş seviyesine getirmeyin ya..
Evlenince bunların hiç kıymeti olmadığını anlayacaksın,ne sanıyorsunuz evlenince mutsuz olunca gidip bulaşık makinasına sarılcağınızı mı ..?
bahsettiğiniz şeyler evlenmek için araç..
annenini anlayamıyorum ben inanamıyorum annene..
işin var senin bu mantıkla,sen de 5 milyara alyans aldırırsın olur biter.