ahhh ahhh ben cok istiyorum barismalarini cok seviyorlar birbirilerini keske barissalar daha ne isterim ayrildiklarini ögrendigimde resmen aglamistim,ama sözlüm barismalarini istemiyor haklida aslinda kiz alyans yüzünden yani söyle söyleyim nisan icin alyans almaya gidildiginde kendisi kaynanami ankarada dört dolandirmis kare alyans istiyorum diye tutturmus ve ankara form daki atasaydan almislar nihayetinde 2.5 milyara fakat kaynanam biraz pahali kizim baska baksan olmaz mi filan demis o da o lafa üzülmüs kiii kizin ailesi kaynima hic bir sey yapmadilar nisan bohcasi bile yapilmadi bi corap bile almadilar sadece bir alyans alindi 700 tl ye almislar kaynima fakat kaynimda bende istedigimi alcam o zaman demis onun begendigide 790 tl kadarmis...sorun bu iste kiz kaynanamin o lafina ve kaynimin öyle yapmasina üzülüp kiziyor ve bir iki hafta sonra kendine yediremiyor kaynim tras olmaya gitmis bi gün kizin babasi abisi ve enistesi bohcayi getirip kapiya koymuslar kiiii kaynimin hic biseyden haberi bile yok simdi kiz cok pisman ama kaynim gurur yapiyor hakli dogal olarakta istemiyor ama hala cok sevdigini söylüyor...hayirlisi artik sözlümde o yüzden pek barismalarini istemiyor simdi biz ona nasil güvenelim filan diyor yoksa ben dünden raziyim barismalarina