hayatımda en çok taktıgım ve en cok bırlıkte olmak ıstedıgım ınsanla cıkmaya baslamıstık ama ılısmız 1.5 hafta surdu o hareketlerın enteresan felan fılan dedi sevmedıgım bırsey olunca hemen uzaklasıyorum gibi şeyler soyluyordu zaten rahat biri bulusuncaya kadar güzeldi her şey buluştugumuz gün de güzeldi o gün aksamı aramız kotuydu başından savar gibi konuşmaya başladı ikinci gün akşamı olmuyo zorlamayalım ben böyle şeyler sevmiyorum felan dedi yanlış hareketlerimi görmüş zaten bir şey desem enteresansın diyordu ve ben cok uzuldum bu kadar istemişken bitiyor diye zaten kısa kesti üzülmeni istemiyorum felan filan gibi ben tabi üzülmüştüm 2 gün sonra mesaj cektim bir harekete mi dayanıyor bu ilişki biz senle ne kadar konuştuk bir şeyler paylaştık böyle değildin sen dedim felan o da ben cok severım ama bı kucuk harekette uzaklasır daha yakın olamam dedi ben de böyle gitme hayatımdan falan demiştim bir yere gitmedim ıstedıgın zaman ara dinlerim felan ben de seni özlediğimi söylediğimde ne diyebilceksin dedşm sevmediği şeyleri de hala anlamış değilim düzeltirim ne sevmiyorsan dedim düzeltilebilcek bir şeyse sonra biraz üsteledim ben seni anlıyorum ama ben sana gelmeyi düşündüğüm zaman zaten gelirim hayatına devam et dedi bana 2 gün önce konustuk ama ben hala çözemedim bir şeyler bu kadar konuşmamızı paylaşımlarımızı hiçe saydı resmen ama ben böyle bitmesini istemiyorum ne yapmalıyım kızlar ne demek istedi bu sözlerinde