arkadaşlar gecenlerde esimle çok ciddi bir tartışmamız oldu ve bu eşimin ailesine yansıdı eşim tartıştığımızı ve ciddi boyutlara geldiğini karım çok üzgün boşanma bile geçti tartışırken diyerek annesine söylemiş ve tartışmamızda seninde payın varmı diyerek çıkışmış ve bunun üzerine kayın validem beni aradı ama bizim tartışma konumuzu bıraktı kadın çok doluymuş benim çok yanlışlarım varmış onları sayıp dökmeye başladı ne yaptım ki ben size değimde geçenlerde misafir gelmişti yemeklerimi beğendiler bunları bana kayınvalidem öğretti dememişim halbuki ondan öğrenmemiştim yaptıklarımı . annemle her dk konuşuyomuşum ona değer vermiyomuşum onu aramıyomusum halbuki kayınvalidemi her gün arardım kendi annem hep beni arar ve evlerimiz uzak ben daha merkezde oturuyorum annem ilçede sürekli gelip gitme durumuda yok ama kayın validem annemi baş köseye oturttuğumu söyledi halbuki annem geldiğinde hiç rahat edemez hen ann kalkacak gibi oturur evde ne varrsa onu koyarım sofraya ne zaman kayınvalidemler gelse değişik ne yapsam şaşırırım yemekleri geçtim 3 çeşit salata olurdu hep ve annem, hep huzursuz olurlar diye bide az çok kayınvalidemide tanıdığı için kendini hep geri çeker. telefonda en son olarakda bizden büyük olarak tartışmamızı hafifletmesini beklerken kendi içinde biriktirdiği aslında sorun olmayan seyleri boşalttı ve esimde duydu konuşmaları onada zaten benim onları el üstünde tutmama rağmen değer vermediklerini gösterecek seyler söylemişler.esim ailesine çok büyük tartıştık boşanma lafı bbile geçti ddediğinde demekki seni sevmiyormuş diyerek teselli etmişler kayınvalidemde bana dediki boşanıyomuşsun bildiğinden geri kalma dedi sonuçta ben çok kırıldım eşimede bir sürü laf söylemişler oda bizim hiç değerimiz yokmuş vs dedi ve konuşmuyoruz aramıyoruz gitmiyoruz 1 haftadır. ama benim içim çok daralıyor sonuçta eşimin ailesi esim için çok üzülüyorum tartışmamızın olduğu ilk günde arayalım gidelim dedim ama esim gitmek istemiyo ama kayınvalidem ben göndermiyorum sanıyodur esimi doldurduğumu düşünüyo anneyle oğulu ayırmışım öyle demişti halbuki hiç böyle bişy yok en ufak lafta sanki volkan gibi patlıyo kayınvalidem ve annemin olaylarla hiç alakası yokken onu karıştırması canımı çok sıkıyo fakat yinede küs kalmak içime sinmiyo sizce ne yapmalıyım. kayınvalidemin 2 tanede kızı var 2si de evli ama benim kızlarımda evli onlarada böyle yapan olsa nolur diye düşünmüyo eşimn bana değer verdiğini görsün biz bi yere gezmeye gidelim hemen suratlar asılıyor. ne yapmalıyım sizce