• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım kızlar???

Ay bir de bana şey çok saçma geldi. Neymiş onlar balayına gidememişler de o yüzden sizle geleceklermiş.
Bahanenin saçmalığına bak.
Ne yani balayına çıkarken evlilik cüzdanı mı soruyorlar, bakalım ne zaman evlendiniz, yakın zamanda evlenmediyseniz çıkamazsınız ancak yanınızda yeni evlenen bir çift olmalı mı diyorlar? :KK53:
Gitsinler arkadaş kendileri, beleşciliğin bahanesine bak.
Kendi balayıma musallat olmuşlar gibi ben sinirlendim.

Eşine şimdiden bu konularda taviz verme, seneye konu açmaya başlarsın yoksa, hiç başbaşa tatil yapamadık, kayınvalideler, arkadaşlar geliyor eşim yalnız kalmak istemiyor diye.
Balayında bunu düşünmeyen adam diğer tatillerde baş başa olmayı hiç düşünmez.

Kesinlikle olmaz ne kadar saçma bir durum. İlk kez böyle birşey duyuyorum balayinda arkadaşların işi ne:(

Hata etmiş.Adı üstünde balayı yahu bu.Onların 1 sene geçmiş.Düşüncesizler hem o arkadaş hem eşiniz.Kabul etmeyin bence.

Yok artık daha neler. Böyle saçmalık mı olur.Ne işleri var balayında .Bunu teklif eden zaten tuhafta nişanlınız niye hayır dememiş,baştan?İyiki evlenmişler,yoksa düğünüde beraber yapalım diyebilirlerdi, maazallah!!!

Gün geçmiyor ki bir şeylere şaşırmayayım.Ne sakil arkadaşlar var yahu.Bunu teklif etmesi bile abes.Nişanlınız da bir hoş yani.Böyle şeye olur verilir mi.Konuşun birlikte gitmeyin.Balayı derken zehire dönüşmesin günler.

Kesinlikle istemezdim böyle bir seyi. Birlikte es olarak gecireceginiz ilk tatil. Ne münasebet arkadas falan. Bence kabul etmeyin, nisanlınızı da bu tarz konularda sana danısmadan yorum yapmaması konusunda uyarın.

Arkadaşlar 1ay sonra evleniyorum ve balayına çıkacağiz inşaallah. Ama nişanlımın yakın bir arkadaşı var. Geçen yıl evlendiler, ben arkadaşını tanıyorum ama eşiyle tanışamadık. Onlar balayına gidememişlerdi. Arkadaşı nişanlımı çok sever ve balayına birlikte gidelim demiş nişanlımda onu çok sever, sevdiğinden mi yoksa o an bir şey diyemediğinden mı bilmem bana sormadan kabul etmiş. Bana anlatırken biraz çekinerek söyledi ama kendisi de istekliydi. Arkadaşının arabası yok biz kütahyadayız muğladan bizim düğüne gelecekler bizim arabayla dördümüz gidecekmişiz ve ben tesettürlüyüm balayı için de kapadokya istiyorduk ve yol gerçekten uzun. Bir de arkadaşı nişanlımdan ayrılamaz yani 4lü takılırız bundan eminim. Kapadokyaya gitsek zaten otelin grupla gezi turlarına katılacaktık ama çoğunlukla dördümüz oluruz ve balayında baş başa kalsak daha rahat oluruz, hem ileride hatırladığımda kocamla başbasa anılarimı hatırlarım diyorum bi taraftan. Bir taraftan da aman canım bunlarla aynı yatakta mı yatacağım. Küçümsemiyorum kesinlikle ama çift biraz farklı . Burada anlatsam hem uzuun sürer hem yadırgarsınız mesela 25 yaşında olmalarına ragmen internette işleri bile olsa nişanlımı ararlar yapar mısın diye. Yani bizle gelmeseler gidemezler belki o tatile ya da zorlanırlar o yüzden gelsinler mi gelmesinleri bilemedim. Ama kızlar acil cevap verin vakit kısıtlı yer ayarlamak lazım. Cevap verenlere teşekkürler.
Balayı diğer tatillerden farklıdır arkadaşlarla gidince bi anlamı kalmaz ki nişanlın keşke söz vermeseymiş....

Onlar balayı yapamamış istiyorlar ki sizde yapmayın. Bence bal ayı evliliğin ilk zamanlarında olur net bişey bu yaptın yaptın yapamadın bitti

Kesinlikle olmaz!!!
Cümbür cemaat balayı mı olur!!!!!
Nişanlınız tekrar konuşsun arkadaşıyla birlikte gidemeyeceğinizi söylesin.
Millet,kullanacak adam arıyor resmen!!!

yeni çiftle balayına giden kaynanayı duymuştum da arkadaşı ilk defa duyuyorum, kaynana gibi arkadaş :KK70:
4 kişilik oda tutalım daha ucuza gelir derlerse hiç şaşırmayın
ve tabi ki kabul etmeyin, şaka mı bu :olamaz:

Arkadaşlar 1ay sonra evleniyorum ve balayına çıkacağiz inşaallah. Ama nişanlımın yakın bir arkadaşı var. Geçen yıl evlendiler, ben arkadaşını tanıyorum ama eşiyle tanışamadık. Onlar balayına gidememişlerdi. Arkadaşı nişanlımı çok sever ve balayına birlikte gidelim demiş nişanlımda onu çok sever, sevdiğinden mi yoksa o an bir şey diyemediğinden mı bilmem bana sormadan kabul etmiş. Bana anlatırken biraz çekinerek söyledi ama kendisi de istekliydi. Arkadaşının arabası yok biz kütahyadayız muğladan bizim düğüne gelecekler bizim arabayla dördümüz gidecekmişiz ve ben tesettürlüyüm balayı için de kapadokya istiyorduk ve yol gerçekten uzun. Bir de arkadaşı nişanlımdan ayrılamaz yani 4lü takılırız bundan eminim. Kapadokyaya gitsek zaten otelin grupla gezi turlarına katılacaktık ama çoğunlukla dördümüz oluruz ve balayında baş başa kalsak daha rahat oluruz, hem ileride hatırladığımda kocamla başbasa anılarimı hatırlarım diyorum bi taraftan. Bir taraftan da aman canım bunlarla aynı yatakta mı yatacağım. Küçümsemiyorum kesinlikle ama çift biraz farklı . Burada anlatsam hem uzuun sürer hem yadırgarsınız mesela 25 yaşında olmalarına ragmen internette işleri bile olsa nişanlımı ararlar yapar mısın diye. Yani bizle gelmeseler gidemezler belki o tatile ya da zorlanırlar o yüzden gelsinler mi gelmesinleri bilemedim. Ama kızlar acil cevap verin vakit kısıtlı yer ayarlamak lazım. Cevap verenlere teşekkürler.

balayına beraber gidip kötü olacağınıza hic gitmeden kötü olun :) madem araba var ne kadar tesettürlü de olsanız kocanızla oynasa gülüşe gider gelirsiniz cok farklı olur. zaten mugladalarmis. bütün tatil yerleri ayaklarının dibinde. siz seneye muğla'ya tatile gidersiniz beraber olursunuz. etrafınızda diğer insanlar zaten olacak ama tanıdık farklı bi şey. yatma saati, kalkma saati, gezi programı... hic gerek yok yanı böyle bir şeye. siz belki bir sabah uyanamayip o günkü programi değiştirebilirsiniz mesela. ama onlarla olunca mecbur erken kalkacaksınız vs. grup tatili cok zevkli bir şey ama balayında gerek yok. "eşim balayında beraber olalım hic değilse bi kaç gün diyor" desin esiniz. kusura bakma seneye sözümüz olsun desin kapansın konu.

Balayında arkadaşlarla tatil mi! Ne münasebet. Yengeniz müsade etmiyor diye gülerek kusura bakmayın desin.

Banada teklif etmişti eşim evlenmeden az evvel,elimin tersiyle bi çaktım :KK67:
Hala şiddetle çekinir benden :KK8:
Asla kabul etme,İnsan o günler eşine bile yabancılık çekiyor bir salah ruh haline bürünüyor ,onların yanında nasıl rahat edeceksin.Birde türbanlısın. :KK12:

yeni çiftle balayına giden kaynanayı duymuştum da arkadaşı ilk defa duyuyorum, kaynana gibi arkadaş :KK70:
4 kişilik oda tutalım daha ucuza gelir derlerse hiç şaşırmayın
ve tabi ki kabul etmeyin, şaka mı bu :olamaz:

Dimi ama ,,ee ben canım istediği zaman aganigi yapcam belki :KK8:
Yapmak için bide arkadaşlarından izin mi alcam püfff:KK53:

Bu balayı olmaz, onlar için bu tatil ve sizi tatil arkadaşı olarak seçmişler. Hiç bulaşma gitmek istemediğini söyle. Ayrıca karşı tarafında anlayışlı olması lazım, yeni evli çiftin yanında ne işleri var ? Ayrıca ben bunda kötü niyet ararım, sanki arabaya ortak olacaklar, gitsinler araba kiralasınlar, ay ne anlayışsız insanlar var yahu...

Back
X