Sizce ne yapmalıyım? Yorum acil!

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Yeni erkek arkadaşım var ve ona karşı duygularım hoşlantının ötesini geçti 1 yılda. Ve ben buna hoşlandığımı ilk önce söylemiştim. Ben eşimden ayrıldıktan sonra çıkmaya başladık. Şunu da belirteyim benden 2 yaş küçük olması mı sorun çıkarıyor onu da bilmiyorum.Sonrasında O da benden hoşlandığını söyledi. Bir aydır çıkıyoruz. O kadar dağınık sorumsuz ve kararsız kişilik ki anlatamam. Bu benim iş arkadaşım. Hani içimdeki duyguları yaşadığım hüsranı bitirsem diyorum ama sürekli görüyorum. Örnek, buluşalım yarın diyor bakmışsın yerinde yeller esiyor.2 saat sonra buluşalım diye mesaj atıyor ve sonra erteliyor. Konuşalım diyor ama o konuşmalar yapılmıyor. Ve yine hüsrana uğratacak diyorum ve aynısı oluyor. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. İşin içinden çıkamıyorum. İşim ,özel hayatım o kadar etkilendi ki anlatamam. Sürekli kafam bunlarla meşgul. Çok sorumsuz ve dağınık. Her şeyini her yerde unutuyor. Sözler verir yapmaz. Tek bana karşı değil. Çevresine karşı da böyle .Bayanlar akıl verin. Ne yapmalıyım ? Duygularıma sürekli yenik düşüyorum. Cevaplarınınızı bekliyorum????

sizden küçük olduğu için değildir tamamen karakter meselesi bence.... sizin yerinizde olsaydım öyle bir insanla görüşmezdim.. aynı işyerinde olmanızı düşünmeyin ve siz kendinizi iyice kaptırmadan vazgeçin derim.. ileriki safhalarda çok daha zor olalbir..bu kadar olumsuz şey varken zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…