• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim?

Isimmsiz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
11
1
16
22
Merhaba arkadaslar daha oncede bun konuyla alakali bir konu daha acmistim zaten .arkadaslarim beni aralarina almiyorlar nedeni yok .biz 5 kisilik bir arkadas grubuyuz.3 kisinin beni aralarina almamalarini anliyorum tanisali fazla olmadi. Ama okulun basindan beri benim dostum olan her yardimina kostugum kiz bugun bana nasilsin bile demiyor.ne ariyor ne soruyor beni uzen bu zaten.bugunde sinemaya gitmisler oysaki o filme bende gelicem banada haber verin gidiceginiz zaman demistim ama ben sosyal medyadan ogreniyorum.ve konuya gelicek olursam malum okuĺar kapaniyor ben okulumu degistirsemmi diye dusunuyorum cunku benim en onem verdigim sey dostluk ama bu okuldada bulamadim onu.gitmek istemememin nedenide sinifimi ve ogretmenlerimi cok seviyorum ne kadar dostum olmasada herkesi cok seviyorum .sizce degistirmelimiyim?bu arada ozel okula gidiyorum.

Neden değiştiresin seviyorsan okulunu , boşver almazlarsa almasınlar.
İlla arkadaşlıkkar okulda olacak diye bir kural yok dışarıdan edinirsin , farklı çevreden , gittiğin katıldığın bir kurstan falan.
Yalnızlıkta iyidir yaaa takma kafanı ;)

Merhaba arkadaslar daha oncede bun konuyla alakali bir konu daha acmistim zaten .arkadaslarim beni aralarina almiyorlar nedeni yok .biz 5 kisilik bir arkadas grubuyuz.3 kisinin beni aralarina almamalarini anliyorum tanisali fazla olmadi. Ama okulun basindan beri benim dostum olan her yardimina kostugum kiz bugun bana nasilsin bile demiyor.ne ariyor ne soruyor beni uzen bu zaten.bugunde sinemaya gitmisler oysaki o filme bende gelicem banada haber verin gidiceginiz zaman demistim ama ben sosyal medyadan ogreniyorum.ve konuya gelicek olursam malum okuĺar kapaniyor ben okulumu degistirsemmi diye dusunuyorum cunku benim en onem verdigim sey dostluk ama bu okuldada bulamadim onu.gitmek istemememin nedenide sinifimi ve ogretmenlerimi cok seviyorum ne kadar dostum olmasada herkesi cok seviyorum .sizce degistirmelimiyim?bu arada ozel okula gidiyorum.

Şimdi garip gelir ama insana zaten az Ve öz arkadaş kalıyor geriye.Almazlarsa almasınlar seni aralarına.Okulun iyiyse memnunsan devam etmen mantıklı.Kaç kez arkadaş ortamı değişiyor insanın.En son da kala kala 1-2 has insan kalıyor.Önce kendini düşün.Herşey arkadaşlık değil.Bazısına çok değer verirsin ilk anda unutur gider seni.Bana öyle oldu yani.

Okulunu değiştirme ve dost diye bir kavramın olmadığına inandır kendini daha mutlu olacaksın gör bak. Beklentiler insanı her zaman yorar.

Okuldan ayrılma
Dost bir olsun
Çok mühim değil

Onlar kim ki seni alsınlar tatlım.Ne yani mafya üyeleri falan mı bunlar?Böyle olur ya altın kolyeli adamlar:kusmuk:
Senin yerinde olsam, hepsi bir aradayken 'Kııız, hayırdır! hanginizin tavuğuna pisi pisi dedim de difrizlenmiş put gibi duruyorsunuz?:KK15:' derdim.İçimde kalmasın dimi.:kahve:

Arkadaslik guzel tabi ama okula arkadas edinmek icin gitmiyoruz. Girdigin her toplulukta her yeni okulda benzer problemler yasayabilirsin. Derslerine odaklan ve kendinden emin davran.

Back
X