Sevgilime karşı güven sorunu yaşıyorum..Sizce ne yapmalıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence bu konuda tecrübelisin delyshe :1: msn olaylarını falan yapmak nedense doğru gelmiyor bana...aslında çocuğun ayrılmaya niyeti olsaydı direk silerdi msn den diye düşünüyorum ben.çok mu iyimserim neyim..

Canım babana bile güvenme diyoruz degilmı??
ee Ben neden güveniyim alla alla:1:
heee şu anda dersen kendimden cok ona güvenirim o derece eminim ondan...
Ama kimsede durduk yere bu yola başvurmaz,kızın karnını agrıtmış adam,kızda yapacagı en mantıklı seyı yapmış...
Adama sorsa,sormuşta "yok seven kız bi anda nasıl bırakılır,"gevelemiş birseyler...

o lise mezunu.. ya bunlari hic bir zaman konu etmedimkii.. benim icin onemli olan gercekten sevmismiydi beni..bu onemliydi.. ben yerimi korumaya calistim, tarttim, olmadi iste..

o eski kiz arkadasi evlendi..

o lise mezunu.. ya bunlari hic bir zaman konu etmedimkii.. benim icin onemli olan gercekten sevmismiydi beni..bu onemliydi.. ben yerimi korumaya calistim, tarttim, olmadi iste..

o eski kiz arkadasi evlendi..

walla tatlım iyi düşün derim.Bi sen daha yok aileni,seni sevnleri üzüntünle üzmeye hakkında yok..Bırak ne hali varsa görsün elbet onun içinde üzülenler olacaktır..

delishe ben bunu ogrendigim zaman zaten kendimi olasi ayriliga alistirdim..mantigim ve yuregim savasti.. ve ben kendime soz verdim.. biseylerden vazgecmiyecektim..gelirse o gelecekti.. daha saglam bastim ayaklarimin ustune.. su an bendeki kalbimin verdigi o aci varya iste o..bekledim bisey oldundan cok dibe vurmadim..sadece sizinle paylasmak istedim cunki kimseyle konusmuyorum bu konuyu.. azcik daha zamana ihtiyacim var sanirim bazi seyleri silebilmek icin..

ben bu olayda erkeğin terk etmesini gerektiricek hiç bi durum görmedim açıkcası
senn bi suçun yok
ve bu ayrılmayı gerektirecek kadar büyük bişi değil
tamam kimse kendisinin denenmesini istemez hele erkekler hiç sevmez çünkü kendilerine hakim olamayıp bu tuzağa düşeceklerini bilir
arkadaş kalmak olayınıda hiç anlamam zaten olmaz olamaz yani öyle bişi bi zamnlar aşkın herşeyin olan adam şimdi arkadaşın insan her sözünde bişi arar
ya ayrılmak istiyomuş senden bunu bi bahane olarak gördü
yada yaptığın şeyden dolayı senn pişman olmanı istiyo bu şekilde cezalandırıyor
bence sen hiç oralı olma hiç konuşma
bu saatten onra gerek yok güven kalmamış zaten
bi de ayrılık olduktan sonra hele erkek ayrıldıysa kızın konuşmasını hoş bulmuyorum gerek yok çünkü
(ayyy ne kadar konuştum )

ben bu olayda erkeğin terk etmesini gerektiricek hiç bi durum görmedim açıkcası
senn bi suçun yok
ve bu ayrılmayı gerektirecek kadar büyük bişi değil
tamam kimse kendisinin denenmesini istemez hele erkekler hiç sevmez çünkü kendilerine hakim olamayıp bu tuzağa düşeceklerini bilir
arkadaş kalmak olayınıda hiç anlamam zaten olmaz olamaz yani öyle bişi bi zamnlar aşkın herşeyin olan adam şimdi arkadaşın insan her sözünde bişi arar
ya ayrılmak istiyomuş senden bunu bi bahane olarak gördü
yada yaptığın şeyden dolayı senn pişman olmanı istiyo bu şekilde cezalandırıyor
bence sen hiç oralı olma hiç konuşma
bu saatten onra gerek yok güven kalmamış zaten
bi de ayrılık olduktan sonra hele erkek ayrıldıysa kızın konuşmasını hoş bulmuyorum gerek yok çünkü
(ayyy ne kadar konuştum )

ben konusmayi duusnmuyorum diyecek biseyimde yokki zaten.. yapmam gerekenleri yaptim fazlasiyla hemde.. seven insan gitmezdi ben bunu defalarca dusundum.. kendimi onun yerinede koydum.. zor da olsa insan gitmez.. hele hele ben oyle bisi yapmis olsam sevdigim kisinin guvenini kazanmadan surdan suraya adim atmam.. ben hic bir zaman daha oncede yazdigim gibi yapiskan olmadim, ben aramadim, o ugrasti benimle.. ben gene yolumda yurucem.. hayirlisi boyle demekki..

ben konusmayi duusnmuyorum diyecek biseyimde yokki zaten.. yapmam gerekenleri yaptim fazlasiyla hemde.. seven insan gitmezdi ben bunu defalarca dusundum.. kendimi onun yerinede koydum.. zor da olsa insan gitmez.. hele hele ben oyle bisi yapmis olsam sevdigim kisinin guvenini kazanmadan surdan suraya adim atmam.. ben hic bir zaman daha oncede yazdigim gibi yapiskan olmadim, ben aramadim, o ugrasti benimle.. ben gene yolumda yurucem.. hayirlisi boyle demekki..

evet canim suclu olan kesinlikle sen degilsin
adam seni resmen aldatmis...

yani o msnde baskalariyla sen gel senle bulusalim demeleri
fln ben aldatma olarak algiliyorum...

zaten erkeklerin boyle durumda yaptiklari tek sey
bagirip cagirip sucu karsiya atip, sonrada yok sen beni zaten
sevmiyosunda yok efendim bana guvenmiyosunda
tarzinda seyler soyleyip
akillarinca kendilerini aklamak ve ustte kalmak...
kendilerini boyle hakli cikaricaklarina inaniyorlar..
sakin aklinda bi acaba? sorusu kalmasin

senin bi sucun yok zaten dengesiz birine benziyo anlattigin
kadariyla
umarim hayirlisi olur

galiba oyle kardesim .. napalim nasip:) bu arada bu forumla tanistim bak ne ise yaradi ayrilmam:))))))) tek dertli benim saniyodum:P beterden beteri varmis :) cok teskurler yorumlarinis icin:) :emir_bebek:

galiba oyle kardesim .. napalim nasip:) bu arada bu forumla tanistim bak ne ise yaradi ayrilmam:))))))) tek dertli benim saniyodum:P beterden beteri varmis :) cok teskurler yorumlarinis icin:) :emir_bebek:

oyle ya :))
se yine ucuz kurtulmussun bide evlenip coluk cocuk sahibi olduktan sonra
yasasaydin bunlari nolurdu:26:
zararin neresinden donsen kar:27:

Back
X