Ne gibi hüsran açıklar mısınDuygularınızı costurmadan mantıgınızı devreye sokun sonu hüsran olacak maceralara hıc bulaşmayınderim ben nacızane
Sız kendiniz yazmışsınız sizide endiselendıren şeyler açıkçası benimde kafama yatmadı öğretmen olmuş ama sevmiyor acaba hala anksyete mı yasıyor bide zaten başta söylemiş sizde yunanistan istemiyorsanız hıc bulaşmayın kaldı ki farklı şehire bile gelin gitmek zor başka bir ülke kımbılır nasıl yıpratır ha seversınız peşinden gidersiniz bence gidebilecekseniz sevinNe gibi hüsran açıklar mısın
Sız kendiniz yazmışsınız sizide endiselendıren şeyler açıkçası benimde kafama yatmadı öğretmen olmuş ama sevmiyor acaba hala anksyete mı yasıyor bide zaten başta söylemiş sizde yunanistan istemiyorsanız hıc bulaşmayın kaldı ki farklı şehire bile gelin gitmek zor başka bir ülke kımbılır nasıl yıpratır ha seversınız peşinden gidersiniz bence gidebilecekseniz sevin
Sana fevri diyor ama dank diye seni siliyor sonra sıkılınca mesaj atıyor.
Burda bunalırsa yunanistana gidecek e sende peşinden sürükleneceksin.
Daha 1 ay bile olmamış biriyle baştan çok zıtlıklar var bırak gitsin.
Hmm sizinle aynı sorunu yasayan biriyle evlenmek ıyi bısey mıdır birbirinizi anlarsınız tabı ama aynı konularda abartılı korkular içine gırersenız bırlıkte doğruyu bulabilir mısınız bı taraf sakinleştirici rolünü üstlenebılır mı sızı korkutmak ıstemezdım yunanistan cok uzak bı yer değil ama orda yapabileceğinizden emin olun öyle ılerletın yoksa ailede ordaysa ve işindende memnun değilse eninde sonunda gitmek isteyebilir onunda sizinle ilgili kaygıları var sanırım bence aile bıyuklerınıze danışın onlar sızı bizden daha ıyı tanırAnksiyete benim de var devam ediyor mesela suan tuttu onla buluscam. Yunanistan konusu kesin olan bişey değil mesela diyip sordum diyor yani sevdikten sonra benle heryere gelir misin gibisinden. Bilmiyorum ya birindn zor hoşlanırım bundan hoşlandım.lakin bakalım.konısacagız buluşunca neler anlatacak yazarım buraya
Hmm sizinle aynı sorunu yasayan biriyle evlenmek ıyi bısey mıdır birbirinizi anlarsınız tabı ama aynı konularda abartılı korkular içine gırersenız bırlıkte doğruyu bulabilir mısınız bı taraf sakinleştirici rolünü üstlenebılır mı sızı korkutmak ıstemezdım yunanistan cok uzak bı yer değil ama orda yapabileceğinizden emin olun öyle ılerletın yoksa ailede ordaysa ve işindende memnun değilse eninde sonunda gitmek isteyebilir onunda sizinle ilgili kaygıları var sanırım bence aile bıyuklerınıze danışın onlar sızı bizden daha ıyı tanır
Cok hızlı ilerliyorsunuz dikkat et
Güzel olmus, zamana bırakın. Hızlı baslayan hızlı biter.Haklısın . Lakin şuan hiçbir şeyiz. Tanıyalım birbirimizi dedik
Yaşı kaç beyefendinin?
Daha genç olsa kavak yelleri esiyor derdim ama sanırım karakteri oturmamış hala,iyi düşünün.
Ne alaka anlayamadım. Genc olmadıgo iiççin evlilik düşünmesi normal bana göre de mesela. Tabi simdiden değil onu da kendisine söyledim saçmaydı evet dedi hadi evlenelim de demedi bugün tanıyalım.birbşrimşzi dedi sadece benden cok hoşlandığını söyledi.Daha genç olsa kavak yelleri esiyor derdim ama sanırım karakteri oturmamış hala,iyi düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?