Sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba hanımlar
Benim okulda bir arkadaşım var adı Ayşe olsun. Okulda en çok zaman ayırdığım arkadaşım Ayşe. Ama ayşeye pek güvenmem bir hatası olmadı bana ama geçmişte bana kazık atan bir kaç kız vardı bunlar Ayşenin yakın arkadaşı.

Bir de eskiden beri tanıdığım güvendiğim ve bana yakın gelen bir kız daha var buna da Fatma diyim. Fatmayla derslerde ders aralarında konuşuruz çay içeriz bazen dertleşiriz.

Ayşe ve fatma ikisi de aynı sınıftan arkadaşım. Bu ikisi küsmüşler kavga edip. Şimdi ayşe bana fatmayla bir daha konuşma ya da beni sil diyor. Böyle bişey yapmak istemiyorum ama ayşeyi kaybetmek de istemiyorum sizce ne yapmam gerek

Genel geçer konuşmayı sevmem ama bir kişi sizi ilgilendirmeyen bir "küslük"te sizi de karşıdaki kişiye cephe almaya zorluyor, zorlamayı bırakın bunu dile getirmeye cesaret edebiliyorsa, uzaklaşmanız gereken kişi o'dur.
Haklısınız galiba. Ben onların arasında olan şeye girmek istemiyorum bugün küsler yarın barışırlar ama olan bana olur diyorum

O zaman Ayşe size kazık atanlarla neden konuşmuş o da küsseydi konuşmasaydı madem.
Ben bunla küsüm sende küs demek çok çocukça.

Liseli değilseniz çok mantıksız ilişkiler bunlar.açıkça, ''o sizi ilgilendirir.ikiniz de benim arkadaşımsınız boyle birsey yapamam" deyin.istiyorsa gitsin istiyorsa kalsın kendi bilir

Bunu diyen insanla arkadaşlığımı keserim.
Siz biriyle kavga etseniz arkanızda olmayacak tiptir bu.
Zihin yaşı da ilkokul terkmiş zaten :KK51:
Salak salak konuşma ayşe diyip ensesine şaplatın bi tane kendine gelir
Ne alaka ayşe fatmayla konusmuyor küs diye sen niye konusmyormuşsun senin beynin aklın yokmu? ? Konuşmassa konusmasin ayşe fatmaylada benimlede...
Yarın ayşeyle yüz yüzeyken dicem ayşe benim küs olduklarım senin yakının benim aramdaki şeyler senin onlarla arkadaşlığınıe etkilemiyor. Ben kimseyle kötü olmak istemiyorum bana böyle teklfite bulunma

Merhaba hanımlar
Benim okulda bir arkadaşım var adı Ayşe olsun. Okulda en çok zaman ayırdığım arkadaşım Ayşe. Ama ayşeye pek güvenmem bir hatası olmadı bana ama geçmişte bana kazık atan bir kaç kız vardı bunlar Ayşenin yakın arkadaşı.

Bir de eskiden beri tanıdığım güvendiğim ve bana yakın gelen bir kız daha var buna da Fatma diyim. Fatmayla derslerde ders aralarında konuşuruz çay içeriz bazen dertleşiriz.

Ayşe ve fatma ikisi de aynı sınıftan arkadaşım. Bu ikisi küsmüşler kavga edip. Şimdi ayşe bana fatmayla bir daha konuşma ya da beni sil diyor. Böyle bişey yapmak istemiyorum ama ayşeyi kaybetmek de istemiyorum sizce ne yapmam gerek

Yaş 12 mi şu ben onunla küstüm sen de küseceksin diyen arkadaşın?

Çok yaşadım bunu ama kimse için diğerini satmadım . Boşver herkes işine geldiği gibi davranır

Siźin kişisel hayatınıza saygı duymadığı ve hayatınıza karışmaya çalıştığı için Ayşe'yi hayatınızdan çıkarın. Küsün demiyorum bak, hayatınızdan çıkarın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X