Sizce ne yapmalıyım?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Malum terk edildim. Çok canım yandı, acı çektim. Ama o başkasıyla şu an. Geride canı yanan sadece benim.

Benim size sorum onun bana aldığı hediyeleri napacağım? Ya inanın bakmak görmek canımı yakıyor. Atmak ayrı canımı yakıyor. Geri göndermek zaten saçmalık olacak. Önceden yollarım demiştim ama şimdi sevgilisi var benden kargo gelecek falan hiçbirimiz için hoş değil. Napsam bilemedim?

Ben çok kızgınım, kırgınım bazı şeyler için. Sürekli atanamadığım için bana laflar söyler, sen atanmadan evlenemeyiz, bu şekilde atanacağına inanmıyorum falan derdi. Şu an derslerime dört elle sarıldım. Hırs ve inat da yaptım. Başaracağım. Bende maddi değeri olan bir hediyesi var ve ilk düşündüğüm satıp kpss kitabı alıp o kitaplarla o sınavı kazanmak..

Ama vicdanım da rahat etmiyor. Saygısızlık, ayıp mı diye düşünüyorum. Hoş o bana zerre değer vermemiş orası ayrı da.. Evde kalsalar dert, atsam dert, satsam dert.. Ama kızgınım ya çok, kendimce de bir intikam gibi hissedeceğim.

Ay ben bilemedim arkadaşlar bir yol gösterir misiniz bana. Adam şu an el eleyken sevgilisiyle bendeki de dertler işte..

Eski sevgililerden kalan hediyelerin kullanmalık olanlarını tepe tepe kullandım, eskittim. Satmalık olanlarını satıp gecelere aktım parasıyla. Çok da şyi oldu bence. Bitmiş gitmiş, ne atın ne üzülün arkasından bir süre sonra hatırlamayacaksınız bile.

Sat gitsin. Digerlerini de ya ihtiyaci olana ver ya da çöpe at senden uzak cehenmeme direkt. Goz önünde olursa daha zor olur.

Ya sen hala eski de kalmışsın bugün belki pişmanım dese gelse kabul edecek dengesiz bir psikoloji hali hissettim yazdıklarınızda. Aranızda geçenleri bilemem ama olmuyorsa olmuyordur verin girsin hediyeleri, satın ya da bi yere bağışlayın maddi değeri olan şeyleri de. Bakmayın arkanıza baktıkça yanar tabi canınız. Yok öyle değil böyle olsaydı. Yok şöyle demeseydim, böyle demeseydi. Şuraya gitmiştik, bunu yemiştik, bana da şu güzel sözleri söylemişti vs. Düşünme bunları sirkelen, kendine gel. Geleceğine odaklan, ne yapmak istiyorsun, nereleri görmedin, hangi kültürleri tanımak isterdin ve bunları nasıl yapabilirsin. Vakit kaybı gerisi. Bir beşersin kısa ömrün var. Bir aşk uğruna ( ki karşı taraf atı alan üsküdara gitti modunda) en güzel yaşın, ayın, günün, saatini niye bunlara harcayasın. Başarabilirsin. Dayan kendin için istediğin şeyi yap. Bol şans

Gormek istemiyorsaniz dagitin. Yoksa kullanin ya da satin. Ama geri gondermek sacma olur. " al misketlerini ver misketlerimi" der gibi olur. Onlarda kalanlar onlar icin birsey ifade etmiyor. Herseye anlam yukleyen biziz.

Valahi hiiiç umurumda olmaz kullanılacak olanları bir güzel kullanır üzerimde eskitirim.Maddi değeri olanlarıda satarımparasını da çıtır çıtır yerim.Adam sizi terketmiş başkasıyla ne tür bir saygı kalmış ki aranızda bunu dert ediyorsunuz.

Satın atın dağıtın ne yaparsanız yapın ama gözünüzün önünden uzaklaştırın bir an önce ama hiç biri eliniziz altında kalmasın ders çalışısağım hırslandım diyorsunuz bunlar konstrasyonunuzu da bozar bir an önce kurtulun maddi manevi hepsinden

Şu ayrılınca hediye mevzuları fazla saçma değil mi? Ondan gelmiş olabilir ama onlar sizin eşyalarınız istediğiniz gibi kullanmanız gerek. Ben mi duygusuz realistin tekiyim bilmiyorum ama ülkece bu konuda ortak bir karar almamız lazım.

Evet haklısınız. Ona karşı hislerim bitmediği için ne atabiliyorum ne de atabiliyor. Ama böyle de gitmiyor. Yarın hepsinden kurtulacağım

Evet haklısınız. Ona karşı hislerim bitmediği için ne atabiliyorum ne de atabiliyor. Ama böyle de gitmiyor. Yarın hepsinden kurtulacağım
Aynen hiç zaman kaybetmeyin biten bitmiştir. Siz atanmaya bakın sonrada hayatınıza girecek yeni insanlara dünyadaki tek erkek o değil. Bakın bir gün gelecek iyi ki beni terk etmiş diyeceksiniz bundan hiç şüpheniz olmasın tecrübeyle sabittir bu işler

Hediyeler artık senindir, sat at yap bişiyler... Bir de sevgilisi olduğunu ondan mı duydunuz yani size duyurmaya mı çalıştı, artık iyice umıdu kessin diye, bence o adam sizi haketmiyordu, eski konularını biliyorum. Allah hayırlılarla karşılaştırsın seniii

Ben direk hepsini toplayıp paramparça edip cope atmistim.
Satıp kpss kitabı almak aşırı iyi fikir hemen yapın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…