Sizce ne yapmalıyım

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.597
1.415
133
35
Herkse iyi geceler.benim derdim annem ve abim yeni doğum yaptim 1 ay oldu yani abim ve annem geldi annem 15 gun durdu yanimda sezeryanliydim ve bebegim erken dogdu kovezde kaldi annem surekli gidecem evde isim var hersey kaldi bilmem ne diye beynimi yedi benim o dedim arasinda dedim en son artik git.abim burda kaldi zaten senede bir gelir eşimin yanına calismaya sonra bi kac ay durur bıkar gider gidene kadar annem sürekli baski yapar bana abine iyi bak aman yedir aman icir öyle düşkünki bıktım yine ayni seyi yapiyo tartıştık eşım ev tuttu abime 10 gundur gitmiyo bi çocuğum daha var bebek abim eşim inanin ki sütüm kesildi stresten zaten isim.bitmiyo kimseden yardim gormuyorum ne yapcam sasirdim

Abinizde mi sizde kalıyor? Eşiniz biraz yardımcı olsun işi yoğun değilse.Sizde her şeyi yapmak için çırpınmayın, karnınızı doyurun bebeğinize odaklanın.Herkes kendi işini yapsın.

Annenize diyin ki sen kendi evladına nasıl düşkün sen bende öyle bak sen onu bana emanet ediyorsun ya ben evlat değilmiyim. Çocuklarımın da bana ihtiyacı var. Bide ameliyatlı biraz anlayışlı olsan. Benimde evim var zor kendime çocuklarıma yemek hazırlıyorum. Bide biz ne yesek oda onu yer içer. Allah yardımcınız olsun. Bebekle zor ve bazen okadar en yakınlarımız in bizi anlamam si düşünememe si keşke bazen tencere de yemek getiren olsa yada yemek yaptım gidip hazır sofrada otursam. Omur boyu aklıma her geldiğinde ne dualar ederim. Zaten böyle ola ola benimde sütüm baya azaldı. Mama verdim mecburi 2.5 falan di. Benim ise kaynanam tarafı.

Ne esini ne abini düsün bu sürecte
Kazik kadar adamlar kendi karinlarini doyurabilir
Sen bol bol dinlen, karnini doyur cocuguna bak
Gerekirse disaridan yemek söyle, maddi durumun el verirse eve ortaligi toplayacak yardimci gelsin arada
Bu günlerde yasadiklarini zor unutuyor insan
Iki cocuk büyüttüm pismanliklarimi yazdim sana
Kimseyi dert etme sadece kendine bak
Ben yapmadim kendimi üzdüm ama degmedi, sen ac kalma digerleri zaten ac kalmaz
Bebegine ve cocugun sana bagli zaten, bu dönemleri sakin gecirmeye calis
Bebegin ve cocugun haric kimsenin sorumlulugu da senin degidir unutma
Kendine cok iyi bak, sözlerimi de unutma

Maalesef ne kadar inkar etseler de çoğu anneler çocuklar arasında ayrımcılık yapıyor...

Bugün de hep annelerden gittik

Annemin ilk yaptigi degilki hayatim boyunca benzer seyleri yasadim ama bu durumda ona ihtiyacim varken bunlari yasatmasi zoruma gidiyo psikolojik olarak zor bi donemden geciyorum ama yanlizim esim zaten ayri bi dert eve gec gelir surekli işı olur yanlizlık cok zormuş gercekten ben ne bulirsam yerim abim öyle degil yemek seciyo onun icin sirf yemek hazirliyom uyumak istiyorum boş zamanim hic olmuyo yapmasam annem illa laf edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…