Beni cinsel anlamda kullanacağını düşünmüyorum tanıdığım kadarıyla bu yüzden söylemek istiyorum zaten çünkü ilerleyen zamanlarda daha yoğun bir sevgi olacak o zaman daha çok üzülebilirim bunu kabullenmezse. Ama gerçek yüzünü de görebilirim sonuçta beni ben oldugum için sevmeli. Ve hiç konusu açılmadı bu tarz şeylerinŞimdi bu konu öyle hassas ki.. Üç ay çok yeni, söylesen işi hemen cinselliğe dökmeye çalışabilir, zaten yapmış benle de yapar diye bakabilir. Çünkü onlar için engel küçücük bir zarSöylemezsen de ilerlerseniz neden söylemedin diyebilir. Sormadıysa söyleme derim. Sevgilini iyi tanırsın hangi durumda ne tepki vereceğini.
Kimse bızım tanıdıgımız kadar degıl.Beni cinsel anlamda kullanacağını düşünmüyorum tanıdığım kadarıyla bu yüzden söylemek istiyorum zaten çünkü ilerleyen zamanlarda daha yoğun bir sevgi olacak o zaman daha çok üzülebilirim bunu kabullenmezse. Ama gerçek yüzünü de görebilirim sonuçta beni ben oldugum için sevmeli. Ve hiç konusu açılmadı bu tarz şeylerin
Beni cinsel anlamda kullanacağını düşünmüyorum tanıdığım kadarıyla bu yüzden söylemek istiyorum zaten çünkü ilerleyen zamanlarda daha yoğun bir sevgi olacak o zaman daha çok üzülebilirim bunu kabullenmezse. Ama gerçek yüzünü de görebilirim sonuçta beni ben oldugum için sevmeli. Ve hiç konusu açılmadı bu tarz şeylerin
Ben söylemem.
Daha doğrusu geçmişimi anlatmam.
Bana geçmiş ilişkilerin çetelesini anlatmak çok garip geliyor. Geçmiş geçmişte kalmıştır, neden onu geleceğime taşıyayım?
Ayrıca daha adamı tanımıyorsun bile, ya senden faydalanmaya çalışırsa? Her çiçekten bal alayım, her sevgilimle birlikte olayım ama eşim bakire olsun kafasında çook insan var. Onlardan biri olmadığı ne malum?
Tabiki de daha önceden yapmıştır bu zamanda yapmayan erkek yoktur diye düşünüyorum. Bu yüzden kafam karışık söyleyip söylememek konusunda. Beni ben olduğum için sevmeli o zarın bir önemi olmamalı benceZaten hangimiz bizi cinsel anlamda kullanacağını düşündüğü biriyle sevgili oldu ki? Ve sonra binbir hayal kırıklığıyla ayrılmadık mı? Bu konu gerçekten çok hassas. Kabullenmezse ne yani, kendisi daha önce yapmamış mı? He eğer kendisi yapmadıysa öyle birini isteyebilir ama ben hiç sanmıyorum. Siz de yapıp yapıp size gelince sen yaptıysan olmaz deme ihtimali olan birini sevmeyin, boşverin. İnanın hep yüzünüze vurur.
Bakalım konusu açılırsa söyleyeceğim. Direkt ben söylemeyeyimİlişkiniz ilerledikçe illa ki bu konular açılacak zamanı gelince söylersiniz
Evet doğru işin daha tehdit boyutu da varElbette soyleme. Ikı gun sonra ayrılmayacagınız ne malum? Senı sacma sapan tehdit etmeyeceği? Bekle bakalım. Bıgun evlenmeye karar verdıgınde ozaman dusunursun.
Karsına cıkan herkes beyaz atlı prensin degıl, bunu unutma.
Bır zahmet.Evet doğru işin daha tehdit boyutu da varhaklısınız tehdit olarak da kullanabilir. Babana da güvenmeyeceksin bu zamanda
Evet konusu açılırsa bahsederim bu durumdan veya alttan alttan bu konudaki görüşlerini öğrenebilirim ona göre yol çizerim bende kendimeİlişkide dürüst olmalı bence taraflar. Ama daha çok yeni ilişkiniz, biraz bekleyin bakalım.
Beni kendime getirdiniz teşekkür ederimBır zahmet.
Oyuzden bak ılıskıne mutlu olmaya suan ona karsı boyle bır sorumluluğun yok senın.
Rica ederim, kac yasındasın?Beni kendime getirdiniz teşekkür ederim
22ye gireceğimRica ederim, kac yasındasın?
Hıc girme bu toplara.22ye gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?