Sizce ne yapmalıyım?

Qwrf21

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
92
22
18
26
Herkese iyi akşamlar ablalarım,

Benim 3 aylık bir ilişkim var ve her şey çok güzel gidiyor tabi daha çok yeni ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem. Ben bakire değilim sadece 1 kişiyle cinsel ilişki yaşadım o kadar. Bunu neden kendime dert edindim bilmiyorum kendimi eksik de görmüyorum ve yaşadığım şey için asla pişman değilim. Ama kafamı çok kurcalıyor acaba söylesem mi diyorum. Lütfen akıl verin ablalarıım

Şimdi bu konu öyle hassas ki.. Üç ay çok yeni, söylesen işi hemen cinselliğe dökmeye çalışabilir, zaten yapmış benle de yapar diye bakabilir. Çünkü onlar için engel küçücük bir zar Söylemezsen de ilerlerseniz neden söylemedin diyebilir. Sormadıysa söyleme derim. Sevgilini iyi tanırsın hangi durumda ne tepki vereceğini.

Ben söylemem.
Daha doğrusu geçmişimi anlatmam.
Bana geçmiş ilişkilerin çetelesini anlatmak çok garip geliyor. Geçmiş geçmişte kalmıştır, neden onu geleceğime taşıyayım?
Ayrıca daha adamı tanımıyorsun bile, ya senden faydalanmaya çalışırsa? Her çiçekten bal alayım, her sevgilimle birlikte olayım ama eşim bakire olsun kafasında çook insan var. Onlardan biri olmadığı ne malum?

Beni cinsel anlamda kullanacağını düşünmüyorum tanıdığım kadarıyla bu yüzden söylemek istiyorum zaten çünkü ilerleyen zamanlarda daha yoğun bir sevgi olacak o zaman daha çok üzülebilirim bunu kabullenmezse. Ama gerçek yüzünü de görebilirim sonuçta beni ben oldugum için sevmeli. Ve hiç konusu açılmadı bu tarz şeylerin

Kimse bızım tanıdıgımız kadar degıl.
Tanıdıgım kadarıyla diyorsun ya, hıc tanımıyorsun aslında.
Hele bir ters dus. Hele bir egosunu zedeleyecek bir sey yap.
Ozaman gorursun ıc yuzunu.
Simdı Hersey iyiyken kimbılır nasıl tatlı ve oralet gıbı cocuktur o.
Bas bakalım damarına.

Zaten hangimiz bizi cinsel anlamda kullanacağını düşündüğü biriyle sevgili oldu ki? Ve sonra binbir hayal kırıklığıyla ayrılmadık mı? Bu konu gerçekten çok hassas. Kabullenmezse ne yani, kendisi daha önce yapmamış mı? He eğer kendisi yapmadıysa öyle birini isteyebilir ama ben hiç sanmıyorum. Siz de yapıp yapıp size gelince sen yaptıysan olmaz deme ihtimali olan birini sevmeyin, boşverin. İnanın hep yüzünüze vurur.

İlişkide dürüst olmalı bence taraflar. Ama daha çok yeni ilişkiniz, biraz bekleyin bakalım.

Tabiki de daha önceden yapmıştır bu zamanda yapmayan erkek yoktur diye düşünüyorum. Bu yüzden kafam karışık söyleyip söylememek konusunda. Beni ben olduğum için sevmeli o zarın bir önemi olmamalı bence

Evet doğru işin daha tehdit boyutu da var haklısınız tehdit olarak da kullanabilir. Babana da güvenmeyeceksin bu zamanda

Bu öyle birden söylenmez ki.. Yani bilemiyorum ki nasıl söyleyebilirdim ben olsam..
-Nasılsın aşkkuşum?
+N'olsun ya,bakire değilim işte ben de şeklinde saçma bir diyalog olur. Ben eşime söylemedim mesela, karşılıklı güven duygusu gelişince birlikte olduk zaten, ne o bir şey sordu ne de ben "bisikletten düştüm aşkım" dedim.

Ne mana yani ya? Niye söyleyesiniz ki? Size direkt böyle bir soru sorsa bile haddini bildirmeniz gerekirken bir de durduk yere söylesem mi diye dert ediniyorsunuz. Kendimize şu kötülüğü yapmayalım artık lütfen. Biz kadınlar olarak kendimize saygı duymadan bu dünyada hiç bir şey değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…