Merhaba arkadaşlar
Benim yan tarafıma biraz gürültülü bi aile taşındı ama bana sadece yatak odası duvarı ortak diğer yerlerden gürültüsü bana gelmiyor neyse bu yeni gelenin alt katında oturan kişi benim okuldan arkadaşım..
Arkadaşım olan kişi geçen hafta gelip bana rahatsız olduğunu ve onunla gidip konuşmamızı istedi
Ben de açıkçası daha yeni taşınan bi insana biraz tolerans göstermemiz gerektiğini zaten çok rahatsız olmadığımı o yüzden gelemeyeceğimi söylediğim halde defalarca geldi gitti rahatsızlığını bana anlatmak için..
Ben de en son başımdan savmak için “Ya X abla ben gelmem zaten kadın çocuğuna eşine bile çok bağırıp çağıran tehlikeli biri gibi geldi bana o yüzden bulaşmak istemiyorum,ki zaten beni çok rahatsız etmiyor,bizim de çocuğumuz var gün gelir o da bizden rahatsız olur” dedim
Neyse kendisi bugün kadından iyice bezmiş gidip kapısına söylenmiş hakaret etmiş (hayvan demiş kadına) üstüne benim de rahatsız olduğumu ancak ondan çekindiğim için kapısına gidemediğimi söylemiş..
Halbuki olay yukarda anlattığım gibi hem çok rahatsız ettiği yok hem de benim de çocuklarım var biz de belki rahatsız ediyoruzdur dedim
En son artık bıktığım için kadından çekindiğimi de söyledim
Ben söyledim de arkadaşımın ona böyle iletmesi normal mi sizce ?
Uzun lafın kısası, ben yeni gelen komşu ile denk gelince nasıl davranmalıyım,aslında olduğu gibi mi anlatmalıyım (yani aslında ondan çekindiğim falan yok sadece tolerans gösteriyorum mu diyeyim) yoksa öylece kalsın mı?
Kadını şikayet etmişim gibi hissettim halbuki arkadaşım beni sıkıştırınca gelmem zaten sıkıntılı sanki dedim..
O da benden şikayetçi olsa bana söylesin isterim,kendisi de zaten ona değil de başkasına söylemiş olmama sinir olmuş..
Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın