Sizce ne yapmalıyım ?

monolok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
85
67
3
28
Kızlar selam
Bundan hemen hemen 1 ay önce doğum yaptım aile apt da oturuyoruz, kaynım eltim kayınvalidemler 2 görümcem 2 kaynım var ama hiç biri ne bi hayırlı olsun dedi ne de yeğenlerini görmeye geldiler elitimle zamanın da bi kaç sorun yaşamıştık görüşmüyoruz zaten gelmemelerini anlayabilirim ama görümcemler diğer kaynım falan benim onlarla bir problemim yok ama anlamadığım bir şekilde evlendiğim ilk günden itibaren değişikler yani ne konuşurlar ne bi güler yüz yetiştirilme tarzlarından sanırım, çok dert etmiyorum ama aklıma takılmıyor değil insan yeğenini hiç mi merak etmez benim kardeşim doğursa deliririm heralde mutluluktan. görümcemin bir kızı hastanede bende geçmiş olsun demedim çünkü öncesinden kimse bana hayırlı olsun demedi yeğenlerini merak etmedi kayınvalidem bunun için laf atıyor yüz asıyor anlıyorum cevabını da veriyorum ama bu yaptıkları abilerine bana bi saygısızlık değil mi yanlış mı düşünüyorum ? Bundan sonra ki tutumum ne olmalı.?

Acilen aile apartmanından taşının. Ne halt yerlerse de yesinler. Kocanız bu kadar dert etmiyorsa siz niye düşünüyorsunuz ki.

Kv hem gelmeyip hem laf mı sokuyor?
Kız bırak gelmesinler daha iyi. Eşinde en azından ailesinin ne olduğunu anlayıp senin yanında olur.
Zaten aranız sorunluymuş onlarla boş ver uzak olsunlar.

Eşimle bu konuyu hiç konuşmadık ne o açtı konuyu ne de ben kayınvalidem ile kayınpederim geldi bir tek torunlarını görmeye hala daha gelirler
emin ol uzak durmaları bu dönem senin için daha iyi evladına odaklan mutlu olmaya bak. Ne güzel dedesi babaannesi gelmiş diğerleri gelmese de olur. Mesafe iyidir

Back
X