• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sızce ne yapmalıyım

yasam0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
95
11
3
32
Arkadaslar soyle bırnolay oldu bızım bag evımız var annemın 3 arkadası var toplanıp bahceye gıdılıyor.hızmet.edılıyor herkes eglence amaclı gıtmek ıstıyo gecen gıttıgumızde bırısıyle samımıyım sakalasıyoduk bana vurdu fln bnde saka amacıyla delı kadın dedım hatta tırnagıyla cızdı fkn 70 yasında kadın bu lafıma kırılmıs annem dedı evde aglamıs fln annem ara ozur dıle dıyo bırazda yalakalık yap dedı nnde kırdıysam ararım ama bıdaha dızınle gelmem kuserse kussun dedım arkadasım bısey degıl ddm

Öf valla ya.
O yaşta teyzeler çok alıngan olur, herkes kaldırmaz şaka. Siz bir daha şaka bile olsa demeyin annenizin hiçbir arkadaşına bir şey. Teyze de yani ağlamaya yer arıyormuş herhalde, fırsat bu diye kaçırmamış 🤣

Öf valla ya.
O yaşta teyzeler çok alıngan olur, herkes kaldırmaz şaka. Siz bir daha şaka bile olsa demeyin annenizin hiçbir arkadaşına bir şey. Teyze de yani ağlamaya yer arıyormuş herhalde, fırsat bu diye kaçırmamış 🤣
Ztn oyle el kol hareketı yaptı gulerek bnde delı lafını gulerek dedım ztn saka amaclı baskasıda delı demıs ona sanırım delımıyım dıye sorgulamıs😁😁

Back
X