sizce ne yapmalıyım

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
merhaba arkadaslar
1yasında bebeğimlen yüksek okul ikinci ögretim ve calışmak zor olurmu zorlugunu gectim bebegim cok yanlız kalıcak onu düsünüyorum cok kararsız kaldım kayınvalidemlerle beraber oturuyorum bakım sorunu yok sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi paylasırmısınız (cok karısık oldu sanırım)

hem okuyup hem çalışmayı mı düşünüyosun
bence zor olabilir
bebek emmiyo heralde yoksa imkansız olurdu zaten

kayınvaliden ve eşin kabul ediyosa ve destekliosa bence yapabilirsn
ihtiyacın yoksa çalışma ama okuluna git
ama ihtiyacım var çalışmam gerekli diyosan biraz koşturursun senin için zor olur bebek açısından problem olmaz

kayınvalidem esim benim zorlancamı söylüyor kendimi bir sekilde zorlarım diye düsünüyorum ama kızım daha kücük ilgiye ihtiyacı var oda kafama takılıyor

Kayınvalden senin gönlün rahat olucak şekilde bakacaksa e okulunda aksamsa çalış derim ama canım cok yorucu olmazmı senin için bebegnle ilgilenecek halin kalmaz...

hem okul hem iş hayatı sizi epey yoracaktır bir yandan da çocuk eşinizin de kayınvalidenizinde size hem çocuk konusun hem evişlerinde yardımcı olmaları gerekli herkes elini taşın altına koyacakk:hulya:

maddi sıkıntınız mı var can sıkıntınız mı? bence okul bittikten sonra iş düşünün.. sonuçta bir yaşında, ilgiye muhtaç.. tüm zamanını kayınvalidenle geçirecek neredeyse..

merhaba arkadaslar
1yasında bebeğimlen yüksek okul ikinci ögretim ve calışmak zor olurmu zorlugunu gectim bebegim cok yanlız kalıcak onu düsünüyorum cok kararsız kaldım kayınvalidemlerle beraber oturuyorum bakım sorunu yok sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi paylasırmısınız (cok karısık oldu sanırım)

bence kolaylikla yapabilirsin,
Turkiye'deyken ikinci ogretim yuksekokula gitmistim 1 donem, sonra biraktim gerci...
ama cok kolaydi...
zaten dersler aksam uzeri oldugu icin cok rahat oluyordu, tum gun istedigini yap sonra gezmeye gidermis gibi okula git kaydirigubbakcemile4 guzeldi bence...

kesinlikle yapabilirsin canim hic korkma...
ohh bebegine bakan da var, gozun arkada da kalmayacak.
mutlaka git derim canim, cesur ol yapabilirsin hihoyyyt

gece okulu oldugu için bebegim uyumus olacak geldiğimde yani tek gece uyandıgında bakmak bana kalıyor

bu arada ikinci ogretim cok gec saatlerde bitmiyor.
benim derslerim en gec 8de bitiyordu mesela...
4-5 gibi gidiyordum 8de cikiyordum iste ne guzel, kebap :D
kisin hava karardigi icin hocalar daha erken birakirdi bazen, belli olmazdi...
ama kesinlikle daha gec ciktigimi hatirlamiyorum
okuluna gore degisebilir canim arastir ogren saatleri

Gündüz işte olacaksın akşam okulda bebeğinle ne zaman vakit geçirmeyi, ilgilenmeyi düşünüyorsun????
Durumunuz çok mu kötü... ÇAlışmayın, okula gidin....

bencede bebeğinle ne zaman ilgileneceksin daha çok küçük ve senin ilgine muhtaç
eğer çok zor durumda değilsen sadece okuluna git işi düşünme işinden daha önemli bebeğin sonuçta

arkadaslar hepinize tesekkür ederim cevaplarınız için calısmamaya karar verdim sizinde söylediğiniz gibi bebegime ayıracak hiç vaktim olmayacagı için böylesi daha mantıklı olacak

arkadaslar hepinize tesekkür ederim cevaplarınız için calısmamaya karar verdim sizinde söylediğiniz gibi bebegime ayıracak hiç vaktim olmayacagı için böylesi daha mantıklı olacak

cnm özel msjına cvp veremıyorum malesef.daha yeniyim.belırlı bı sayıyı gecmem gerekıyor sanırım özel msj için.ee bolede nasıl yardımcı olcam bılmıyorum.bilmiyorumkismile

çalışmamaya karar verdiğinizi okudum son mesajda, bu şekilde okula rahatlıkla gidebilir, gündüzleri de çocuğunuzla vakit geçirebilirsiniz, okul bitince iş hayatı başlar. hem içiniz rahat olur, hem her şey sırasıyla gerçeklşemiş olur. eşiniz, kayınvalidenizle işbirliği içinde geleceğiniz için büyük bir yatırım yapmış olursunuz, çocuğunuz da büyüyünce sizin gibi bir annesi olduğu için gurur duyar. yerimseniben

Back
X