- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
bence al karşına konuş.buluşmayı teklif et.derdi neymiş sor bakalım.sana bu kadar yansıtmamalı kendi sorunlarını
canm konuş ama tartışma fazla şuan sıkıntısı var sonuçta seninde var sıkıntın ama fazla üstüne gitme
bak ne güzel işte canm boşa üzülme belliki atanma durumuna çok üzülmüş artık sorma bence benle ilgili sorunun var mı diye zaten çok açık yazmış cevabını
herkese merhaba.ben geçen gün 'derdim çook' başlığıyla sorunlarımı anlatmıştım.babannemim ameliyatı güzel geçti.toparlanmaya çalışıyo.bu arada o gün destek olan arkadaşlara da yeniden teşekkür ederim.
ancak erkek arkadaşımla sorunumuz devam ediyor.ve ne yapacağımı bilmiyorum.yaklaşık 1 haftadır özellikle de çarşamba gününden beri bana karşı çok soğuk.kendisi öğretmen.ve ataması bu sefer de kaldı.çok üzgün.ama o günden beri benden kendisini çekti.ona destek olduğumu belirten mesajlar attım.önceleri bana gayet sıradan cevaplar verdi.görüşmek istediğimizi söylediğimde de bana bugün özel derslerim çok yoğun dedi.dün mesaj attım.bana hiiç geri dönmedi hiç sesi çıkmadı gün boyuncabugün de ben hastanedeyken aradı açamadım daha sonra aradı yarım saat kadar konuştuk.sıkıntılarından bahsetti babannemi sordu.biraz önce ise bi baktım msn ye girmiş ben sonradan farkettim.bana hiçbi şekilde bişey yazmadı.sitem ettim.nette haber okuyodum görmedim afedersin dedi.ona 'ben 3 saattir netteyim benimle konuşmak istemiyorsun.zaten bugünler de tuhaflaştın.ilişki yaşadığımızı bile hissedemiyorum.sana bişey yazdığımda aradığımda rahatsızlık veriyorum hissine kapılıyorum' dedim ve kapattım.benden sonra o da çıkmış.ama bana hiçbi şekilde geri dönüş yapmadı.şimdi ona mesaj atmayı düşünüyorum.neyse söylesin.ama gerçekten artık aklım almıyo sizce ben ne yapmalıyım
karsina alip konus, devamsa devam, tamamsa tamam bitti ! demesini söyle.. cevap versin sana sende ona göre hayatini yönlendir..
tavir mavir hic cekemem valla böyle tripleri... acik acik ne derdi varsa söylesin.. üzgünse üzgün sana niye böyle davraniyorki? istemiyorsada istemiyorum desin
bebek gibi trip yapip uzatmasin
bilmiyorum bana sanki hayatında ki olumsuz şeyleri bahane edip senden uzaklaşmaya çalışıyormuş gbi geldi
elbette sorunları büyük ama bu sorunları yaratan sen değilsin üstelik aynı sorunu yaşıyormuşun destek olmayada çalışıyosun
mesaja cevap vemedi msn de konuşmadı aramadı buluşmak için özel dersleri bahane etti hepsi çok fazla diye düşünüyorum
umarım sorunu halledersiniz
karsina alip konus, devamsa devam, tamamsa tamam bitti ! demesini söyle.. cevap versin sana sende ona göre hayatini yönlendir..
tavir mavir hic cekemem valla böyle tripleri... acik acik ne derdi varsa söylesin.. üzgünse üzgün sana niye böyle davraniyorki? istemiyorsada istemiyorum desin
bebek gibi trip yapip uzatmasin
bu atanma ya da atanmama sürecini kendim de yaşadığım için çok iyi biliyorum. inan bu sene sınava giren öğretmenler o kadar büyük sıkıntılar yaşadı ki... aylardır kopya skandalı yüzünden yerlebir olduk. bir de ataması olmayacakmış. kendini bu nedenle sana karşı mahçup hissediyor olabilir. anlayışlı davran biraz sabretmeye çalış eğer ona gerçekten değer veriyorsan. İnşallah ek atamalar olur da erkek arkadaşın da atanır canım. Allah yardımcınız olsun.
olmaz canm böle seven insan biraz fedekar olur sevgiline böyle davranma bu zor zamanında her konuda böle yapmıyı sana dimi? bu gerçekten çok ciddi bi sorun kimbilir ne emek harcadı kpss falan yanında ol trp yapıp üzme zamanla düzelir
bence cok ustune gitme arkadasim insanin kafasinda bi ton sorun oldumu kimseyle gorussmek istemez yemek icmek dahi istemez belki su an sorunlari nedeniyle sadece kendi kendine olmak istiyodur sen her ne kadar destek olmak istesen de belki en ufak konusma bile ona cok agir bi yuk gibi gelir.bak ailevi sorunlari da varmis is sorunu da var birak biraz kendi haline bi de sen biz nolucaz niye soguksun diye sorar durursan o skintiyla belki senin istemedigin sonuclar dogabilir.o zaten seni arar.
bence burda söylenenleri dikkate almalısın canım
biraz beklemekte fayda var diye düşünüyorum
sen bişey yapma bekle sadece
bakalım arayacak mı ne yapacak bi gözlemle
onun kendini dinlemesine izin ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?