sizce ne yapmalıyım

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
herkese merhaba.ben geçen gün 'derdim çook' başlığıyla sorunlarımı anlatmıştım.babannemim ameliyatı güzel geçti.toparlanmaya çalışıyo.bu arada o gün destek olan arkadaşlara da yeniden teşekkür ederim.

ancak erkek arkadaşımla sorunumuz devam ediyor.ve ne yapacağımı bilmiyorum.yaklaşık 1 haftadır özellikle de çarşamba gününden beri bana karşı çok soğuk.kendisi öğretmen.ve ataması bu sefer de kaldı.çok üzgün.ama o günden beri benden kendisini çekti.ona destek olduğumu belirten mesajlar attım.önceleri bana gayet sıradan cevaplar verdi.görüşmek istediğimizi söylediğimde de bana bugün özel derslerim çok yoğun dedi.dün mesaj attım.bana hiiç geri dönmedi hiç sesi çıkmadı gün boyuncabugün de ben hastanedeyken aradı açamadım daha sonra aradı yarım saat kadar konuştuk.sıkıntılarından bahsetti babannemi sordu.biraz önce ise bi baktım msn ye girmiş ben sonradan farkettim.bana hiçbi şekilde bişey yazmadı.sitem ettim.nette haber okuyodum görmedim afedersin dedi.ona 'ben 3 saattir netteyim benimle konuşmak istemiyorsun.zaten bugünler de tuhaflaştın.ilişki yaşadığımızı bile hissedemiyorum.sana bişey yazdığımda aradığımda rahatsızlık veriyorum hissine kapılıyorum' dedim ve kapattım.benden sonra o da çıkmış.ama bana hiçbi şekilde geri dönüş yapmadı.şimdi ona mesaj atmayı düşünüyorum.neyse söylesin.ama gerçekten artık aklım almıyosizce ben ne yapmalıyım

canm konuş ama tartışma fazla şuan sıkıntısı var sonuçta seninde var sıkıntın ama fazla üstüne gitme

canım mesaj attım.''bugün yazdıklarımla ilgili bişey söylemedin.ben benimle ilgili yolunda gitmeyen ne var anlamadım.somut bir neden göremiyorum.sorunların var anlıyorum benzer sorunlar bende de var.ben senin yanında olmak sana destek olmak istiyorum ama sen buna izin vermiyosun'' yazdım.şimdi cevap geldi özür dilemiş benden.seninle alakası yok.keyifsizim.senin de keyfini kaçırdım.buna hakkım yok.sen güzel şeyleri hakediyosun.senin sorunlarının çözmünde yanında olacağımı bil demiş.

bak ne güzel işte canm boşa üzülme belliki atanma durumuna çok üzülmüş artık sorma bence benle ilgili sorunun var mı diye zaten çok açık yazmış cevabını

bak ne güzel işte canm boşa üzülme belliki atanma durumuna çok üzülmüş artık sorma bence benle ilgili sorunun var mı diye zaten çok açık yazmış cevabını

canım istiyorumn ki benden kendini çekmesin.biz hep dertleşirdik sıkıntılarını anlatırdı bana.yine öyle olsun istiorum.bakalım zaman ne göstericek.çok teşekkürler canım

bilmiyorum bana sanki hayatında ki olumsuz şeyleri bahane edip senden uzaklaşmaya çalışıyormuş gbi geldi
elbette sorunları büyük ama bu sorunları yaratan sen değilsin üstelik aynı sorunu yaşıyormuşun destek olmayada çalışıyosun
mesaja cevap vemedi msn de konuşmadı aramadı buluşmak için özel dersleri bahane etti hepsi çok fazla diye düşünüyorum
umarım sorunu halledersiniz

karsina alip konus, devamsa devam, tamamsa tamam bitti ! demesini söyle.. cevap versin sana sende ona göre hayatini yönlendir..
tavir mavir hic cekemem valla böyle tripleri... acik acik ne derdi varsa söylesin.. üzgünse üzgün sana niye böyle davraniyorki? istemiyorsada istemiyorum desin
bebek gibi trip yapip uzatmasin

bu atanma ya da atanmama sürecini kendim de yaşadığım için çok iyi biliyorum. inan bu sene sınava giren öğretmenler o kadar büyük sıkıntılar yaşadı ki... aylardır kopya skandalı yüzünden yerlebir olduk. bir de ataması olmayacakmış. kendini bu nedenle sana karşı mahçup hissediyor olabilir. anlayışlı davran biraz sabretmeye çalış eğer ona gerçekten değer veriyorsan. İnşallah ek atamalar olur da erkek arkadaşın da atanır canım. Allah yardımcınız olsun.

olmaz canm böle seven insan biraz fedekar olur sevgiline böyle davranma bu zor zamanında her konuda böle yapmıyı sana dimi? bu gerçekten çok ciddi bi sorun kimbilir ne emek harcadı kpss falan yanında ol trp yapıp üzme zamanla düzelir

işte benim de en çok korktuğum bu.çünkü biten ilişkimde erkek arkadaşım açık açık söylemeyip babasının kanser oluşunu bahane edip benden uzaklaşmıştı.sonuç olarak da ben dayanamayap bitti demiştim.yine aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok dün ki mesajında sıkıntı benim kimseye de sana da yansıtmak istemem keyfini kaçırmak istemem demiş.yani uzak durma sebebi bu dediğine göre.ben de daha önce uzun uzun dertleşirdik yine dertleşmeliyiz esas keyfimi uzak durup kendini geri çekmen kaçırdı..bu süreçte bile mutlu olma seçeneğimiz var ama kendini çekmezsen,ilgisizleşmezsen yazdım.bakalım bi değişm olacak mı.bundan sonraki davranışları süreci belirleyecek.teşekkür ederim yorumun için.

Son düzenleme:

sorununu sordum.atanamadığı için kendi sorunları olduğunu söyledi.ama bu davranışları nereye kadar böyle gider bilmiyorum.acaba bana 'ben hep böyle olurum atanana kadar haberin olsun'demeye mi getirdi diye de düşünmüyo değilim:18:

sağol canım.bu sıkıntılarını hep benle paylaşsın istiyorum.senin keyfini bozmaya hakkım yok diye geri çekilmesi beni çok üzüyo çünkü böyle değildik biz bi de erkeklerin bu dönemde mahcubiyet hissetiiği oluyo.çünkü işsizlik erkeğin sırtında daha da ağır bir yük sanki.ben bunu hissediyorum.

inşallah senin de ataman olur.herşey gönlünce olsun

hayır canım böyle değildik.bu atanamayışı,işte kadroların açıklanması,branş sıralaması..herşey bunlarla başladı.özel bir kurumda çalışıyodu ve ücreti de gayet iyiydi.ama devleti istediği için ayrıldı.ailesi de çok sorumsuz insanlar.bunlara resmen bu bakıyo diyebilirim.yani ailevi sorunları da mevcut.

ben bundan sonraki davranışlarını izlicem canım..bakalım değişme olacak mı.sizlere yazarım.buraya yazmak çok iyi geliyo

bence cok ustune gitme arkadasim insanin kafasinda bi ton sorun oldumu kimseyle gorussmek istemez yemek icmek dahi istemez belki su an sorunlari nedeniyle sadece kendi kendine olmak istiyodur sen her ne kadar destek olmak istesen de belki en ufak konusma bile ona cok agir bi yuk gibi gelir.bak ailevi sorunlari da varmis is sorunu da var birak biraz kendi haline bi de sen biz nolucaz niye soguksun diye sorar durursan o skintiyla belki senin istemedigin sonuclar dogabilir.o zaten seni arar.

haklısın canım.ilişkimiz aslında çok yeni ama ben ona bağlandım ve ayrılık yaşasın istemiyorum.dediğin gibi ikimizin de pes etme noktasına gelmemesi lazım.artık ona bıraktım.kendini dinlesin biraz.inşallah yoluna girer bişeyler.

bence burda söylenenleri dikkate almalısın canım
biraz beklemekte fayda var diye düşünüyorum
sen bişey yapma bekle sadece
bakalım arayacak mı ne yapacak bi gözlemle
onun kendini dinlemesine izin ver

bence burda söylenenleri dikkate almalısın canım
biraz beklemekte fayda var diye düşünüyorum
sen bişey yapma bekle sadece
bakalım arayacak mı ne yapacak bi gözlemle
onun kendini dinlemesine izin ver

bugün gün boyu sesi çıkmadı.akşam aradı özel dersleri varmış gün boyu.gayet neşeli konuştu.dün attığım mesajla ilgili hiç konuşmadık hiç o konulara girmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…