- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
herkese merhaba.ben geçen gün 'derdim çook' başlığıyla sorunlarımı anlatmıştım.babannemim ameliyatı güzel geçti.toparlanmaya çalışıyo.bu arada o gün destek olan arkadaşlara da yeniden teşekkür ederim.
ancak erkek arkadaşımla sorunumuz devam ediyor.ve ne yapacağımı bilmiyorum.yaklaşık 1 haftadır özellikle de çarşamba gününden beri bana karşı çok soğuk.kendisi öğretmen.ve ataması bu sefer de kaldı.çok üzgün.ama o günden beri benden kendisini çekti.ona destek olduğumu belirten mesajlar attım.önceleri bana gayet sıradan cevaplar verdi.görüşmek istediğimizi söylediğimde de bana bugün özel derslerim çok yoğun dedi.dün mesaj attım.bana hiiç geri dönmedi hiç sesi çıkmadı gün boyunca
bugün de ben hastanedeyken aradı açamadım daha sonra aradı yarım saat kadar konuştuk.sıkıntılarından bahsetti babannemi sordu.biraz önce ise bi baktım msn ye girmiş ben sonradan farkettim.bana hiçbi şekilde bişey yazmadı.sitem ettim.nette haber okuyodum görmedim afedersin dedi.ona 'ben 3 saattir netteyim benimle konuşmak istemiyorsun.zaten bugünler de tuhaflaştın.ilişki yaşadığımızı bile hissedemiyorum.sana bişey yazdığımda aradığımda rahatsızlık veriyorum hissine kapılıyorum' dedim ve kapattım.benden sonra o da çıkmış.ama bana hiçbi şekilde geri dönüş yapmadı.şimdi ona mesaj atmayı düşünüyorum.neyse söylesin.ama gerçekten artık aklım almıyo
sizce ben ne yapmalıyım
ancak erkek arkadaşımla sorunumuz devam ediyor.ve ne yapacağımı bilmiyorum.yaklaşık 1 haftadır özellikle de çarşamba gününden beri bana karşı çok soğuk.kendisi öğretmen.ve ataması bu sefer de kaldı.çok üzgün.ama o günden beri benden kendisini çekti.ona destek olduğumu belirten mesajlar attım.önceleri bana gayet sıradan cevaplar verdi.görüşmek istediğimizi söylediğimde de bana bugün özel derslerim çok yoğun dedi.dün mesaj attım.bana hiiç geri dönmedi hiç sesi çıkmadı gün boyunca