sizce ne yapmaliyim....

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar artik bana bir akil verin sagligim elden gitmeye basladi....artik bu evlilikte saglam hicbirsey kalmadi yoruldum...esim 1 yildir elinde para oldugu halde araba almiyor...ailecek bir yere gitmemiz imkansiz birsey oldu nerdeyse...yani hersey problem oldu arkadaslar...ben evlenirken hayat bnana zehir olsun diye mi evlendim!!!bu soruya cevap ariyorum!!!!esimin ve annesinin yaptigi terbiyesizlikleri unutamiyorum unutsam bile illaki hatirlatacak birseyler buluyorlar!!!!esim evlendigimde beni cok asagiladi ki buna hicbir sekilde hakki yokken...biraz acarsam konuyu yani ben evlenmek icin dolanmadim sevmedim kacmadim!!!sacimin sayisi kadar dunurum vardi...okulumuzda 500 tane kizin icinde mudurumuz ogluna beni istemisti...inanin hemi guzelim hemi dfe ahlakiminda guzel oldugunu söylerler artik mutevazi olmak istemiyorum!!!!CUNKU KENDISI ASLINDA HIC OLAN INSANLARIN NE DENLI UKALA OLDUKLARINI gordum!!!artik bende mutevazi olmayacagim!!!!NEYSE arkadaslar esim bana cok cektirdi gurbetlik de cabasi burada gidipte evine sohbet edebilecegim insanlarin olmamasi!!!ailemin turkiye de olmasi veeeeeeee esimin dengesizlikleri yabanci dusmanligi sinirlerim alt ust oldu artikyani artik pes diyorum...esim hicbirsekilde adim atmiyor!!!yani adam acik acik iste bana bosan diyor bence!!!!kendisi konusmaktan aciz oldugu icin sadece yorum yapabiliyorum!!!

esiniz size acik acik bosanalim diyorsa bence kendinize zulum etmeyin sizde memnun degilsiniz bu evlilikten bosanin bitsin.

Yaaa arkadaslar surekli beni ezme cabasinda yaa...bu nereye kadar gider ya sizce .....adim yok yaa...ben 1 yila yakindir dilimde tuy bitti inanin surdan giriyor surdan cikiyor yaa inanamiyorum yani demek istedigi sey su sen konus konus otur ben bildigimi okurum....sen kimsin ki...o annenin cocugu degilmi...annesine gecersem sayfalar yetmez!!!!!arkadaslar evlendigimizde en ufak bir tartismayi annesine arayip anlatiyordu zekiyimi birakacagim deyip duruyordu...yani okadar bir insan!!!!Hayir bilmem ne gibi dolanan sendin!!!ne cabuk unuttun degil mi!!!!yani artik pes diyorum....benim istemedigim evi aldi...yaa goz gore gore annesinin evinin yakinindan ev aldi benim aileme o kadar uzak ki burda ayri kaldigim yetmedi orda da ayirdilaricimde bir kin birikti nasil kurtulurum bilmem...beddua edesim varev konusuna sonra deginirim arkadaslar inanin uyku tutmadi kafayin yiyecegim

esiniz size acik acik bosanalim diyorsa bence kendinize zulum etmeyin sizde memnun degilsiniz bu evlilikten bosanin bitsin.
hayir canim acikca demiyor ama onun dedigi tarz daha kotu....yani davranislariyla beni yok sayiyor....bu daha kotu...bosanip kurtulmayi inan bende cok istiyorum...ama ailem hep karsi cikti....yoksa ben izinden donmeyecektim....bosanmak benim icin cok iyi olur diye kanaate vardim...cocuklar konusunu bilmiyorum....

bence siz normal degilsiniz bir psikiyatriste gitmenizi oneriyorum eski konulariniza baktim hep esinizden yana dertlisiniz madem yurtdisinda yasiyorsun kadin haklarina daha cok saygi var bosan gitsin bu evlilikten bu kadar bikmissin ne diye cekip kendini hasta ediyorsun sen kimsin once bi dusun kendini yok sayiyorsun. aglamakla vahlanmakla soylenmekle beddualayla nereye kadar??daha fazla deli olmadan birak o adami al cocuk parani otur assaga.

ailen nasil izin vermez kac yasindasin artik kendi kararlarini verebilmelisin ailende senin kararlarina saygi duymak zorundalar
cocuklarinin mutlulugu mu onemli onlar icin yoksa eziyet cekmesimi belki ilk basta anlamazlar ama sonradan kabullenirler evlat hicbirzaman atilmaz.

adamin sana saygisi yok kendi kendi halinde yasiyor madem sen yoksun gibi o evde hayat devam ediyor sen halen ne yapiyorsun.
niye hizmetini goruyorsun biraz disli ol tirnaklarini goster hicbirsey olmaz korkut gozunu ararim polisi de hicbisey yapamaz yaparsada devlet sana sahip cikar sende ailene dayak yedim dersin onlarda senden tarafa olurlar

Evet, ben de önceki konularına bir göz attım.

İstediğin kadar güzel ol,farketmez. Kocan sana saygı duymuyor, deger vermiyor.

Benim anlamadığım bu kadar senedir çekiyorsun da neden boşanmayı düşünmüyorsun? Ailesi de ayrı bir konu.

Yok güzelim yok. Bu kocadan adam olmaz. Hiç parçalama kendini. Adam bazı seylerin sinyalini coktan vermiş.

bence eşimle açık açık konuş.ne yapmaya çalıştığını sor.eğer bazı şeyler düzelmeyecek gibiyse ayrılmayı dene

canım diğer konularına da baktım ve üzüldüm.sürekli aynı şeylerden yakınmış,herşeyi problem etmişsin.her evlilikte problemler oluyor ama sen belkide orda yanlız olduğundan içinde biriktirip biriktirip oturuyorsun.madem bu adam sana layık değil boşan o zaman.eğer boşanamıyorsanda bir de kendine bak bakalım ,bu adam sürekli kötüye gidiyorsa seni kaele almıyorsa senin davranış biçimin yanlış olabilir mi acaba.30-40 yaşında bir adamı değiştiremezsin.önce kendini değiştirmelisin.o sana değer vermiyorsa sen kendine değer ver,onun yaptıklarını önemseme ve büyütme 2 tane çocuğun var biraz mutluluk oyunu oyna.depresyondayım dedikçe daha içinden çıkılmaz bir ruh haline giriyorsun.kendine güzel bir hobi edin ,dışarda çalışmana izin vermiyorsa evde birşeyler yap internette sat.kısacası canım etrafını suçlamaktan vazgeçip biraz kendin için yaşamaya bak..........

Zekiyim, birşeyi merak ediyorum; sizin bu depresyon durumunuz ne zaman başladı ? Kaç yıldır var ?

Buna sebep eşiniz miydi ?

Eşiniz, sizin ve çocuklarınız için çok zor bir hayat.

Eşinizde bunalmış belli ki, sizde bunalmışsınız, çocuklarda.

sürekli yakıncagınız kadar bosansaydınız.

hem kafanız rahat olurdu hem psikolojiniz.

içten içe çürüyorsunuz böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…