Sizce ne yapmaliyim ?

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar dun konu acmistim hatirlayanlar bilir yurt disinda Uluslararasi Ticaret okuyorum 1. siniftayim sinif tekrari yapma ihtimalim var birsuru dersten kaldim baslica sebepler bu bolumu sevmemem hep matematik uzerine ve ben sayisalda basarili degilim. Aklima gelen fikirler :

Ayni bolumden sinif tekrari yapmak
Baska bir bolume gecmek
Turkiye'de Ingilizce ogretmenligi okumak.

En cok kafama yatan Turkiye'ye donup Ingilizce ogretmenligi okumak ingilizcem cok iyi ve ben hep ogretmen olmak istemistim biraz ailemin baskisiyla suan okudugum bolumu secmek zorunda kaldim ve burada cok bunaldim 7 senedir burda yasiyorum ailemle ama alisamadim bu yuzden Turkiye'ye donup Ingilizce ogretmenligi okumak istiyorum Ingilizcem cok iyi. Sizce Turkiye'de bu bolumden mezun olursam is bulabilir miyim? Yoksa orda kal okudugun bolume devam et mi diyorsunuz? Dun biraz bunaldim agladim annem hangi sekilde mutlu olacaksan onu yap diyor ogretmenlik okursam mutlu olucam ama ben cok kararsizim onlarin degil kendi istedigim seyi yapacagim icin suclu hissediyorum onlar burda kalip suan okudugum bolume devam etmemi istiyorlardi :26:

Eğer istemiyosan diğer yolları düşün bence tabi iyice araştırman lazım ingilizce öğretmenliğini iş imkanlarını falan ben hep sevilen mesleğin yapılmasından yanayım ama iyi düşün derim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

Bence de gönlünden geçeni yap; bitirsen de sevmediğin okul, sevmediğin meslek olacak sonuçta.

TR'ye gelirsen Yabancı öğrenci sınavından mı gireceksin, yoksa Türk öğrencilerin girdiği YGS falan mı? İyi araştır hangisi sana avantajlı olur.

.

Amin. Tesekkur ederim .

Evet sevmedigim bi yerde yasiyorum bu seneyi zor bitirdim zaten . Evde ailemin yaninda bile bunaliyorum yurtta daha yalnizim cok bunaldim ders calismak bile gelmiyordu icimden derslere girmek istemiyordum derdimi anlatabilecegim konusabilecegim tek bi arkadasim bile yok yani evet cok arkadasim var ama samimi degilim ve onlar yabanci oldugu icin kafa yapimiz da uymuyor yani onlarin konustugu konulardan ben anlamiyorum benim konustugum konulardan onlar anlamiyor bu yuzden arkadas edinmekte zorlaniyorum. evet herkes benim gibi degil farkindayim ama ben boyleyim hatta aileme hep diyorum yabanci bi ulkede yasamasi gereken en son insanim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…