sizce ne yapmaliyim

haklısın Cnm teşekkür ederim

benim yeğenimde 8 aylık ama çok nadir emiyor bence artık kendinizi düşünmelisiniz, kamburluk gerçekten çok çok ağrılı bir şey. İleriki zamanları düşündüğümüzde, kamburluk gibi bi durum söz konusu olursa, çocuğunuz da siz de eşiniz de huzurlu olmayacaksınız. İlaçları kullanın ve spor yapın lütfen.. Emzirmişsiniz bu zamana kadar, beni annem rahatszlığından dolayı bi kez bile emzirememiş. 20 günlükken tarhana çorbası içmişim siz düşünün.. 8 ay uzun bi süre.. Kendinizi düşünün şimdi..

ictenligin ve cevabın için teşekkür ederim tatlım.artık sizlerin ve eşimin sayesinde kararimi verdim kizimi amzirmeyi bırakıyorum

Anne degilim dolayisiyla emzirme isteginizi anlayamam,
Fakat cocugunuz icin sagliginizdan vazgecip fedakarlik yaptiginizi ve su an sorunu idare ettiginizi varsayalim... 2yasa kadar emse bile asil o zamandan sonra elinden tutup gezdirecek bol bol beraber vakit gecirecegi bir anneye ihtiyaci yok mu? O vakit sagliginizi suanki israriniz sonucu kaybederseniz ona kim bakacak?

Sutu hic olmayan anneler de var...
bir bebek icin anne sutu elbette onemli olabilir faka asil onemli olan annenin varligi ve hep yaninda olmasidir.
Lutfen su an fedakarlik adi altinda bencillik etmeyin ve sagliginiza oncelik verin...
Gecmis olsun...

teşekkür ederim:)

bebeginiz kendini kurtarmis masallah. sutten kesmeniz bebeginiz acisindan daha iyi olacak . ben kizimi sadece 4.5 ay emzirebildim zorla . kizima gore sizin bebeginiz cok sansli olsa gerek....

sutum kesildi benim 3 ayliktan 4 Aylik olana kadar hic kilo almamisti sonra mamaya basladim mecbur . emzireyi de cokk seviyordum , tadi damagimda kaldi ama yapacak bisey yok o zamanlar mama verdigim icin cok uzuluyordum ama geciyor iste gunler simdi 19 aylik zayif ama saglikli bi bebek cok sukur

olsun Cnm en azından anne sütü almış.masallah kız mı erkek mı melegin.rabbim sana bağışlasın yavrunun:)

anne sutu almadigi icin aklimda surekli bagisikligi dusuk olacak nasil yapicam gibi binbir turlu sorular dolasiyordu , kafayi yiyecektim . Annelik cokk zorrrr

haklısınız ama kızım henüz küçük ben anne eutu emmemisim sadece 2 ay emmisim.bagisiklik sistemim çok kötü benimde tek hayalim kizimi 2 yıl emzirmekti.teşekkür ederim

Iyide, herseyi anne sütüne bagliyamazsinizki. Birçok insan hiç anne sütünü almadan çok iyi bagisiklik sistemleri oldu ve tam terside oldu.

Bence 8 ay yeterlidir. Anne sütü en çok ilk süt verdigin zaman etkilidir ve siz zaten 8 ay vermissiniz, bence bu yeter. Zaten bebekler 4 aylikken meyve ezmesi, yesillik ezmesi (mama) yiyebiliyorlar. Bunun üstüne yaslarina göre süt verilirse hiç sorun olmaz.

Önemli olan sadece süt degil, saglikli, güçlü ve enerjili bir anne olmaniz. Bebeginiz en çok buna ihtiyaci var.

benim için anne sutunun önemi büyük.kuranda da 2,5 yıl emzirmrk gerektiği yazıyor(anbe baba anlaşıp bırakırsa sprun olmsz)sizde haklısınız ama ben biraz takıntılı biriyim tekrar dr gidicex

benim için anne sutunun önemi büyük.kuranda da 2,5 yıl emzirmrk gerektiği yazıyor(anbe baba anlaşıp bırakırsa sprun olmsz)sizde haklısınız ama ben biraz takıntılı biriyim tekrar dr gidicex

Iyide, o zamanki dönemi simdiki dönem gibi degilki. Gidip marketten bebisin için besleyici süt alamiyordun :)

Ben anne degilim, yani emzirmek nasildir bilmiyorum, güzel bir his olabilir fakat anne sagligi herseyden daha önemli. Ucakta bile birsey oldugunda ilk önce oksijen maskeyi kendine takmaniz lazim, sonrada çoçugunuza.

Takintinizi anliyorum fakat içiniz rahat olsun. Bu ilaç/sporu sadece kendinizi için degil, asil bebeginiz için, geleceginiz için yaptiginizi düsünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…