sizce ne yapmalıyım??

turtlegreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
52
30
98
Ankara
herkese selamlar.. gece gece dertlendim yine, konuşacak kimse yok etrafımda ben de sizlerle dertleşeyim dedim. daha önce bi kere daha yazmıştım aslında kısaca özet geçeyim .. sevgilimle iki buçuk yıldır beraberiz, bir yılı geçkin süredir ayrı şehirlerdeyiz. bu sürede 4 kere yanıma geldi. ben ilişkimiz boyunca onu bekledim, mezun olmasını bekledim, sonra sınava hazırlandı o süreçte uzun süre gelemedi fazla konuşamadık sabrettim. Akrep burcu fazla ilgi göstermez, hiç romantik değil, ona da eyvallah dedim. nazım,kaprisim pek olmamıştır. sorun şu ki evlenmek isteyip istemediğini, sonumuzun ne olacağını kestiremiyorum bi türlü. en son geldiğinde konuyu ben açtım, seneye evlenecektik öyle konuşmuştuk önceden. ben de seneye evlenecek miyiz biz şimdi diye sordum direk, eskiden bu konuları açmazdım, çok da itici bulurdum ama mecbur kaldım artık. ailem de biliyor, baskı yapıyorlar. evleniriz seneye dedi. o zaman bu yaz söz, nişan yapmak lazım dedim, yaparız olmadı dedi :) böyle gönülsüz gibi geldi bana. sonra biraz bu konuları konuştuk, kalbim çarpıyo heyecanlandım bunları konuşunca dedi güldü. dediğine göre ailesi de seviyormuş beni. evlenmek istemese zaten şimdiye kadar asla uzatmazmış falan filan. ailesine aşırı düşkün ve ben biraz daha onlarla kalıp, elinden geldiğince yardım etmek istediğini düşünüyorum. evlendikten sonra da yardım edebilir, durumları yok çünkü, benim için hiç problem değil ama evlenince benim izin vermeyeceğimi ya da borçlar olacağından yardım edemeyeceğini düşünüyor sanırım. kaç kere söyledim ona laf arasında istemiyosan, sevmiyosan bırak asla mecbur değilsin,vicdan yapma bu işler zorla olmaz dedim ama bırakmıyor da. şimdiye kadar bir kere bile ayrılık lafı geçmedi, doğru dürüst kavgamız yok, bir kere küsmedik. benim için beklemek sıkıntı değil ama 28 oldum, uzun süredir evliliğe hazırım, çevrem baskı yapıyor, annem inanmıyor artık ona, niyeti ciddi olsa gelir yüzük takardı diyor. onun tarafından bakıyorum o da haklı, tam olarak hazır değil sanki, mezun olalı daha 1 sene oldu, 25 i daha yeni bitircek. gezeyim tozayım hayatımı yaşayım kafasında değil, ailesiyle hep. birşey de diyemiyorum. offf yani kızlar kafam çok karışık bu yaz söz olur dedi ama bu yaz taşınacaklar filan, lafını bile açmıyo, hiç de olur gibi gelmiyo bana. sizce ben çevremin dediği gibi, hata mı ediyorum, beklememem mi gerekiyor ama ayrılamam da çok fazla seviyorum kafam çok karışık :44: bu arada derdim , hemen evlenmek değil, aklıma ayrılmak istiyo da vicdan yapıp bana söyleyemiyor, bi şekilde daha fazla dayanamayıp benim ayrılmamı bekliyor gibi komplo teorileri geliyor. evet fazla kuruntulu bir yapım var ama elimde değil. çok uzattım ya kusura bakmyın nolur.:26::26:

Bence telefonunu karistir gizlice ve yakin arkadaslariyla konusmalarinii mesajlarini oku ben hep oyle yakaliyorum 4 senedir benim birlikteligim sizin anlattiginiz sekilde yakin bir hikayem olmustu suan bitti ama hakkinizda hayirlisi

Bence telefonunu karistir gizlice ve yakin arkadaslariyla konusmalarinii mesajlarini oku ben hep oyle yakaliyorum 4 senedir benim birlikteligim sizin anlattiginiz sekilde yakin bir hikayem olmustu suan bitti ama hakkinizda hayirlisi

telefonunda mesaj tutmaz pek, pek mesaj atanı da yok zaten benim dışımda, whats app ı, face i hiçbirşey i yok. hatta evde netleri bile yok teknoloji özürlüdür biraz, aldattığından hiç şüphelenmedim nedense şimdiye kadar, yine de bilemeyiz tabii.

Belkide maddi durumdan dolayi erteliyordur ama bunuda dile getirebilir.mesajlari yanina gelince siliyorda olabilir ben kimseye guvenemiyorum nedense kafani karistirmak gibi olmasinda insanlar herseyi yapabilmeye musayit durumda artik

canım, bana öyle geliyor ki erkek arkadaşın hayat mücadelesinden korkuyor. yani zaten ailesine yardım etmekteymiş, daha fazla sorumluluk gözünü korkutmuş olabilir. seni, ailesini hayal kırıklığına uğratmak istemiyordur belki. ne güzel bir ilişki yaşıyorsunuz, şu zamanda kaç insan başarılı bir şekilde uzaktan bir ilişki sürdürebiliyor ki? ben nedense sevgilinin olgun, düşünceli, seni ve ailesini mutlu etmek ve rahat ettirmek için gayret eden, mücadeleci bir insan olarak algıladım. belki biraz evlilik korkutuyor, belki hazır değil ne bileyim. zorlamadan, sıkmadan tatlı tatlı hallet şu işi. söz için planlar yap otur anlat ciddiye binsin mesela. hiç çevrenden aile baskısından söz etme bence bir de. kendini mecbur hissetmesin. öyle bir davranki onun fikriymiş gibi anlasın istesin. biz kadınız yaparız:) inşallah güzel haberlerini duyarız canım Allah yardımcın olsun.

bekleyin bakalım durumlar sıkışıksa az daha bekleyin öyle bi komplosu varsa sabrınız karşısında yenilecektir zaten

Belkide maddi durumdan dolayi erteliyordur ama bunuda dile getirebilir.mesajlari yanina gelince siliyorda olabilir ben kimseye guvenemiyorum nedense kafani karistirmak gibi olmasinda insanlar herseyi yapabilmeye musayit durumda artik

tabii orası öyle kimseye güven olmuyor artık ama şimdiye kadar bir kere bile o konularda yalanını yakalayıp, şüpheye düşmedim, arkadaşlarını fln da tanıyorum, o güveni verdi bana ya da ben çok safım belki bilemiyorum ama başka biri olsa direk söyleyecek yapıda bi insan, dediğim gibi bu benim düşüncem ama belli de olmaz

Ben direk kotu taraftan baktim insallah sizin dediginiz gibi cikar :)

inşallah canım benim:) ben karşıdaki insan güvenini sarsmayana kadar o insana tam güvenme taraftarıyım. hayatta her şey insanlar için, aldatma aldatılma. ama inşallah arkadaşımızın başına gelmez, aman evlerden ırak.

teşekkür ederim mesajınız için umarım dediğiniz gibidir, ben pek becerikli değilim öyle konuşmalarda ama bi deniycem, hayırlısı artık

şu okuduklarımdan sevgilinin işin ciddiyetini pek algılayamadığı fikri uyandı bende,yani evlilik ona biraz uzak sanki

bilmiyorum ama hallederiz yaparız gibi bir tavrımı var evliliğe karsı peki evliliği kaldırabilecek olgunluktamı
söz olayını bence ciddi ciddi konuşup net tavrını bir öğrenin sonuçta söz yapacaksanız bu yaz cok vaktiniz kalmamıştır,

bide bence oturmuş ilişkilerde evlilik tabıkı konuşulmalı sonuçta 20 yaşında değilsiniz evlilik planlarınızın olması cok olağan,
evlilik konusu açmam cool bir tavır değil,itici gibi söylemler bana anlamsız geliyor sizin adınıza demiyorum ama son zamanlarda bunu cok görüorum

evlilik konuşmak doğal tabii ama ben hep o konuyu açsın diye bekliyodum baktım olacak gibi değil ben konuştum artık :) zorlayıcı olmak istemiyorum benim derdim birşey olacaksa olsun yoksa da uzamasın artık..çünkü uzakta olsak da ben gitgide daha çok bağlanıyorum. ona göre de söz kolay birşeymiş, hemen gelceklermiş olcak bitcekmiş. hele bi taşınalım geliriz dedi. ben çözemiyorum artık, bakalım bir iki ay daha geçer ses çıkmazsa konuyla ilgili, bahane fln bulursa, artık kesin istemiyo derim. inanın hiç bilmiyorum ne yapmak istediğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…