benim 3.5 yıllık bir ilşkim vardı üniversitede tanışmıştık. O iki yıllık okuyordu ben ise dört yıllık. onun okulu benden önce bitti ve memur oldu.ilk başta normal gibi gitsede işe başladıktan bir iki hafta sonra aramalarında eksilme oldu hattını faturalı yaptı ama gene de beni aradığı zaman dakikasının az olduğunu sonra konuşuruz diyordu. hatta kaç dakikasının olduğunu bile gizliyordu yalan yanlış umursamaz tavırları vardı.mesaj hakkı yap derdim parasının olmadığını söylerdi böyle böyle zaman baya geçti. uzakta olmuyo falan demeye başladı face de de memur olduğu yerden bir sürü kızları eklemişti daha sonra herşey koptu bana hiç küfür etmezken küfür eder oldu gitme diye yalvardığım halde olmuyo falan dedi .bir gün gene uzakta olmuyo dediğinde ayrılalaım o zaman dedim yaklaşık bir hafta onu hiç aramadım belki arar diye düşündüğüm için ama o da aramayınca aradım herseyin son konuşmada bittiğini söyledi arama artık dedi küfür etti. üç dört ay oldu ama hala unutamadım onu sizce ne yapmalıyım. ayrıca beni isteyen bi çocuk var ona akrşı hiçbirsey hssetmiyorum ama ailem razı onun iyi biri olduğunu söylüyorlar .