• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım

guzelkoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
21
0
1
Yozgat
benim 3.5 yıllık bir ilşkim vardı üniversitede tanışmıştık. O iki yıllık okuyordu ben ise dört yıllık. onun okulu benden önce bitti ve memur oldu.ilk başta normal gibi gitsede işe başladıktan bir iki hafta sonra aramalarında eksilme oldu hattını faturalı yaptı ama gene de beni aradığı zaman dakikasının az olduğunu sonra konuşuruz diyordu. hatta kaç dakikasının olduğunu bile gizliyordu yalan yanlış umursamaz tavırları vardı.mesaj hakkı yap derdim parasının olmadığını söylerdi böyle böyle zaman baya geçti. uzakta olmuyo falan demeye başladı face de de memur olduğu yerden bir sürü kızları eklemişti daha sonra herşey koptu bana hiç küfür etmezken küfür eder oldu gitme diye yalvardığım halde olmuyo falan dedi .bir gün gene uzakta olmuyo dediğinde ayrılalaım o zaman dedim yaklaşık bir hafta onu hiç aramadım belki arar diye düşündüğüm için ama o da aramayınca aradım herseyin son konuşmada bittiğini söyledi arama artık dedi küfür etti. üç dört ay oldu ama hala unutamadım onu sizce ne yapmalıyım. ayrıca beni isteyen bi çocuk var ona akrşı hiçbirsey hssetmiyorum ama ailem razı onun iyi biri olduğunu söylüyorlar .

Gereksiz o insanı unut unutmak istersen unutulur ilk başları zordur anlıyorum ama o sizi silmiş maalesef bir gün hayat çok acımasız bir hale gelebilir :31: ailenizin söylediği kişiye karşı bir şey hissetmiyorsanız görüşmeyin birini unutmayı biriyle birlikte olarak yapamazsınız daha fazla üzülürsünüz:51:

kestirmiştir gözüne bi hatun...:4:
ailenin istedigiyle görüş bence. belki kafana yatar. belki bişiler hissedersin..

iş bulunca küçük dağları ben yarattım sanan erkek müsvettesi modeli... insan gibi ayrılamamış bile. böyle görgüsüz birini hala nasıl sevebilirsin ki. çok gereksiz bir tip.:ssz:

benim 3.5 yıllık bir ilşkim vardı üniversitede tanışmıştık. O iki yıllık okuyordu ben ise dört yıllık. onun okulu benden önce bitti ve memur oldu.ilk başta normal gibi gitsede işe başladıktan bir iki hafta sonra aramalarında eksilme oldu hattını faturalı yaptı ama gene de beni aradığı zaman dakikasının az olduğunu sonra konuşuruz diyordu. hatta kaç dakikasının olduğunu bile gizliyordu yalan yanlış umursamaz tavırları vardı.mesaj hakkı yap derdim parasının olmadığını söylerdi böyle böyle zaman baya geçti. uzakta olmuyo falan demeye başladı face de de memur olduğu yerden bir sürü kızları eklemişti daha sonra herşey koptu bana hiç küfür etmezken küfür eder oldu gitme diye yalvardığım halde olmuyo falan dedi .bir gün gene uzakta olmuyo dediğinde ayrılalaım o zaman dedim yaklaşık bir hafta onu hiç aramadım belki arar diye düşündüğüm için ama o da aramayınca aradım herseyin son konuşmada bittiğini söyledi arama artık dedi küfür etti. üç dört ay oldu ama hala unutamadım onu sizce ne yapmalıyım. ayrıca beni isteyen bi çocuk var ona akrşı hiçbirsey hssetmiyorum ama ailem razı onun iyi biri olduğunu söylüyorlar .

açık açık seni istemedigini söylemiş
zorlamanın anlamı yok
sen seni istemeyen biriyle birlikte olmak mı istiyorsun
bu şekilde düşün
uzaktaymış zaten boşver

senı ıstemeyenı sen hiç isteme.. onune bak gelecegıne bak.. işe grınce kendini bişi sanmıs beyfendi.. eger gerı donerse de telefonlarına cıkmazssn gormessn.. yesın kendini kudursun..

Son düzenleme:
seni istemiyormuş,ötesi var mı?

Öbür kişiyle de istemiyorsan görüşme,ailenin ne istediği önemli değil.Senin istemen lazım

onada şans vermeyi düşündüm ama aklımda başkası varken yapamadım. ailemin istediği çocuğun beni mutlu edebilecegini düşünüyorum ama aklımda o varken hala ihanet etmişim gibi geliyo . bu durumu kendime itiraf edemiyorum hep gelecekmiş gibi düşündüğüm için unutamıyorum

Boyle biri icin degmez uzulmeye bence memur olunca burnu kalkmis iyice sen de onu dusunup daha fazla uzme artik kendini unutmaya calis bunu en hizli kafani dagitacak baska seylere yonelerek yapabilirsin ne biliyim hosuna gidecek hobiler bul sosyal aktiviteni artir arkadaslarinla daha sik gorus ve herkes bi sansi hakeder o kisiye de firsat ver derim

bence onun çoktandır hayatında biri var ve sana bir hayrı dokunmayacak. Seviyorsun ama tek taraflı olmayacağı için yapacak bir şey yok. Seni isteyen çocuğa yazık etme, otur acını yaşa. Ruhun yenilenince yeniden bir birlikteliğin olur. onu unutmadan başkası ile çıkar yada evlenirsen ikinize de yazık olur

canım benim o seni çoktan çıkarmış hayatından geri dönmesini bekleme onsuz bi hayat kur kendine...kimseye şans verme öncelikle kendini toparla daha sonra o çocuga sans verirsın... :)

çok unutmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyo. ilişkimiz esnasında da sadece seven kişinin ben olduğunu söylediğimde o ben söylemesemde seni çok sevdiğimi hep bil derdi. memur olduktan sonra hayatının ailesinden uzak olduğununda sıkıcı olduğunu hala alışamadığını söylüyordu konu sen degil hayatımda hiçbir sorumluluk istemiyorum derdi artık sevmiyo beni belli de diğer çocuk da ben ona evet deyim diye altı adır bekliyo ona kararsız olduğumu ve kendisine karşı birşey hissetmediğimi söyledim

Back
X