Eski Esi ile surekli irtibat halindeler. Dersle ilgili bir soruyu arayip sevgilime soruyor. Bende bozuluyorum.internetten bile bulacagi soruyu sevgilime sormasi karakedi gibi hissediyorum. Yanimda surekli kizini arayip askimli canimli kiziyla konusuyor. Uzuluyorum kizlar. Haksizlik mi yapiuorum sizce?
Demek ki ben kaldiramayacagim bu yuku. Daha sonra cok uzulmeden simdi
Evet[/QUO bir iliskiyi bitirmek cok zor ama en kotu karar kararsizliktan daha iyi.
lütfen ayrılın,adam neden kızıyla nispet yapsınBugun arayip kizimla sunu yaptik bunu yaptik diye anlatiyor. Face de fotolarini paylasiyor birbirlerine sarilmis. Elbette kiziyla vakit gecirecek..ama benim duygularimi dusunmeden nispet yapiyor gibi geliyor.
Kızıyla istediği gibi konuşur, siz kızını sevgilinizden kıskanma boyutundasınız. Yazık o kıza, evlenmemeniz o kız için daha hayırlı olur. Babanız da size anlatmamalı kızıyla iletişimini demiş, bunun mantığını da çözebilmiş değilim. Çok şaşırdım, çocuklu biriyle olabilecek yapıda değilsiniz.Eski Esi ile surekli irtibat halindeler. Dersle ilgili bir soruyu arayip sevgilime soruyor. Bende bozuluyorum.internetten bile bulacagi soruyu sevgilime sormasi karakedi gibi hissediyorum. Yanimda surekli kizini arayip askimli canimli kiziyla konusuyor. Uzuluyorum kizlar. Haksizlik mi yapiuorum sizce?
Mutlu bayramlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Alti aylik bir iliskim var. Ama kafamdaki soru isaretlerinden kurtulamiyorum. Uc yil once kisa sureli bir evlilik yasadim. Daha sonra suan ki erkek arkadasim cikti karsima. Bir kizi var. Ve bastan bunu biliyordum. Kizi annesi ile yasiyor. Sans vereyim diye dusundum once. Daha sonra iliskim suresince kizindan her bahsettiginde yuzumun asildigini ve moralimin bozuldugunu farkettim. Ne ben onun yasadigi duygulari anliyorum ne de o beni. Her bayram da tatilde kiziyla gorustugu zaman cok uzaklasiyoruz birbirimizden. Face de kiziyla paylastigi resimleri gordukce yanimdayken mutlu oldugum insani tamamen yabanci hissediyorum kendime ve cok uzuluyorum. Bunun disinda para yuzunden de tartismalar yasadik. Hep o harcama yaptigini ve yaptiklari harcamalari tek tek dile getirdi. Halbuki bende onun yaninda hesap odedigim halde. Asmamiz gereken daha onemli konu varken bana paradan bahsetmesi de kafami allak bullak etti. Kizlar alismaya da basladim ona. Gun gectikce ayrilmak daha zor oluyor. Kafamda surekli ayrilma dusuncesi bir kosede duruyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
Erkek hesap ödesin diye düşünen insanlardan değilim ama bir erkeğin elini cebine atmıyorsun, destek çık vs.demesi de hiç hoş değil bence. Benim eşimde sevgiliyken hesap ödetmezdi asla ama ben hep hediye alırdım , altında kalmak istemezdim.Yanimdayken bana harcamalarimiz konusunda destek cik deyip duruyordu. Bende zaten cikiyorum dedim. Iki defa il disina gezmeye gittik. Oralarda hep o harcadi. Sonra bende hesap odedigim zamanlar oldu. Bir tartisma da daha senin icin ne yapayim elini cebine atmiyorsun gibi suclamalari oldu. Bir lise cocugu bile kiz arkkdasina soylemez yasatmaz bunlari. Ki bende hesap odedigim cok zamanlar oldu. Bir iliski de ben senin icin sunu sunu yaptim demesi ve sevgiliyken maddi konular konusulmasi yanlis benim icin. Ve aklima benim param icin evlenmek istiyor gibi soru isaretleri takiliyor
Yazdiklariniz duygularima tercuman olmus. Duzgun bir evlilik yasayamadim. Kiymet bilmeyen bir insana rastlamistim. Benim acimdan bakarak degerlendirdin.tskler. benim duygularima o da onem vermeli. Burada mevzu kizina deger vermemek degil. Burada sallamasi kolay. Bu sorumlulugu almak cok zor. Ogretmen oldugum halde cocuklari sevmeme ragmen bir cocugun yukunu tasimak cok zor inanin. Herkes cocuk acisindan bakmis.benim duygularim hayallerim ne olacak?Boşanmış ve doğru düzgün bir evlilik bile yaşamamış biri olarak hep korktuğum bir ilişki türü sizin yaşadığınız,
Büyük konuşmayım ama çocuklu biriyle yapacağımı bende sanmıyorum, sevmek herşeye yetmiyor, çok büyük aşkla bağlanmak veya sevmek bu tür durumlarda bişey ifade etmiyor çünkü duygusal taraflarınızdan biri hep mutsuz ve hüzünlü olacak, ömrümü ve gelecek günlerimi bu şekilde heba etmek istemezdim açıkçası.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inş.
o çocuğun seçim hakkı yok ama sizin var.siz istemiyorsanız çocuklu biriyle devam etmezsiniz olur biterSani
Yazdiklariniz duygularima tercuman olmus. Duzgun bir evlilik yasayamadim. Kiymet bilmeyen bir insana rastlamistim. Benim acimdan bakarak degerlendirdin.tskler. benim duygularima o da onem vermeli. Burada mevzu kizina deger vermemek degil. Burada sallamasi kolay. Bu sorumlulugu almak cok zor. Ogretmen oldugum halde cocuklari sevmeme ragmen bir cocugun yukunu tasimak cok zor inanin. Herkes cocuk acisindan bakmis.benim duygularim hayallerim ne olacak?
ben harcama yapmama ragmen surekli dile getirmesi kizdirdi zaten. Para her zaman kazanilir. Onemli olan birbirimizin kalbini kazanmak.para en son konusulacak mevzu. O yuzden kafama takildi. Ve onemli bir mevzu bence.Ben para meselsine takildim, bu adam duzgun bir adam degil bence, sonra basiniz cok agrir. Gecin diyorum.
Cocuk meselesine gelince, 2.ci es olacak yapida degilsiniz, bence cocuksuz ya da hic evlenmemis biriyle daha cok mtlu olursunuz.
ben harcama yapmama ragmen surekli dile getirmesi kizdirdi zaten. Para her zaman kazanilir. Onemli olan birbirimizin kalbini kazanmak.para en son konusulacak mevzu. O yuzden kafama takildi. Ve onemli bir mevzu bence.
Sani
Yazdiklariniz duygularima tercuman olmus. Duzgun bir evlilik yasayamadim. Kiymet bilmeyen bir insana rastlamistim. Benim acimdan bakarak degerlendirdin.tskler. benim duygularima o da onem vermeli. Burada mevzu kizina deger vermemek degil. Burada sallamasi kolay. Bu sorumlulugu almak cok zor. Ogretmen oldugum halde cocuklari sevmeme ragmen bir cocugun yukunu tasimak cok zor inanin. Herkes cocuk acisindan bakmis.benim duygularim hayallerim ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?