Sizce ne yapmaliyim?

Eski Esi ile surekli irtibat halindeler. Dersle ilgili bir soruyu arayip sevgilime soruyor. Bende bozuluyorum.internetten bile bulacagi soruyu sevgilime sormasi karakedi gibi hissediyorum. Yanimda surekli kizini arayip askimli canimli kiziyla konusuyor. Uzuluyorum kizlar. Haksizlik mi yapiuorum sizce?

Evet

Inanin yavruyu dusunmesem sallarim aman ben yaninda mutluyum gerisi banane derim. Ki sevgilim bende ki bu duygularimi bilmesine ragmen evlenmek istiyor benimle.

Iliskiyi sirf cocugu kabullenemedigim icin bitirmek zorundayim sanirim. Cok zor bir karar kizlar.

Bugun arayip kizimla sunu yaptik bunu yaptik diye anlatiyor. Face de fotolarini paylasiyor birbirlerine sarilmis. Elbette kiziyla vakit gecirecek..ama benim duygularimi dusunmeden nispet yapiyor gibi geliyor.
lütfen ayrılın,adam neden kızıyla nispet yapsın

Kızıyla istediği gibi konuşur, siz kızını sevgilinizden kıskanma boyutundasınız. Yazık o kıza, evlenmemeniz o kız için daha hayırlı olur. Babanız da size anlatmamalı kızıyla iletişimini demiş, bunun mantığını da çözebilmiş değilim. Çok şaşırdım, çocuklu biriyle olabilecek yapıda değilsiniz.

İkinci eş olmayı kaldırabilecek yapıda biri değilsin bence baştan ayrıl çok alışmadan.

Boşanmış ve doğru düzgün bir evlilik bile yaşamamış biri olarak hep korktuğum bir ilişki türü sizin yaşadığınız,

Büyük konuşmayım ama çocuklu biriyle yapacağımı bende sanmıyorum, sevmek herşeye yetmiyor, çok büyük aşkla bağlanmak veya sevmek bu tür durumlarda bişey ifade etmiyor çünkü duygusal taraflarınızdan biri hep mutsuz ve hüzünlü olacak, ömrümü ve gelecek günlerimi bu şekilde heba etmek istemezdim açıkçası.

Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inş.

Ben para meselsine takildim, bu adam duzgun bir adam degil bence, sonra basiniz cok agrir. Gecin diyorum.

Cocuk meselesine gelince, 2.ci es olacak yapida degilsiniz, bence cocuksuz ya da hic evlenmemis biriyle daha cok mtlu olursunuz.

Erkek hesap ödesin diye düşünen insanlardan değilim ama bir erkeğin elini cebine atmıyorsun, destek çık vs.demesi de hiç hoş değil bence. Benim eşimde sevgiliyken hesap ödetmezdi asla ama ben hep hediye alırdım , altında kalmak istemezdim.
Ama sizin yerinizde olsam bu lafları kendime ettirmem.
Çocuk konusunda şunu diyebilirim. Onun bir kızı var ve yaşadığı sürece maddi manevi yanında olmak zorunda. Bunu böyle kabul etmelisiniz yok edemiyorsanız ayrılacaksınız başka çıkar yolu yok maalesef.

Sani
Yazdiklariniz duygularima tercuman olmus. Duzgun bir evlilik yasayamadim. Kiymet bilmeyen bir insana rastlamistim. Benim acimdan bakarak degerlendirdin.tskler. benim duygularima o da onem vermeli. Burada mevzu kizina deger vermemek degil. Burada sallamasi kolay. Bu sorumlulugu almak cok zor. Ogretmen oldugum halde cocuklari sevmeme ragmen bir cocugun yukunu tasimak cok zor inanin. Herkes cocuk acisindan bakmis.benim duygularim hayallerim ne olacak?

o çocuğun seçim hakkı yok ama sizin var.siz istemiyorsanız çocuklu biriyle devam etmezsiniz olur biter

Bence daha fazla vakit kaybetmeden hemen ayril...

Cunku sen cocuklu bir adami kaldirabilecek bir yapida degilsin, ilerde bu sadece sorun yasatir ikinizede..
Fazla alisirsan , ve birgun adami tercih yapmaya zorlarsan tercihi elbette kizindan yana olucak , ve sen ozaman daha cok uzuleceksin...

Ben para meselsine takildim, bu adam duzgun bir adam degil bence, sonra basiniz cok agrir. Gecin diyorum.

Cocuk meselesine gelince, 2.ci es olacak yapida degilsiniz, bence cocuksuz ya da hic evlenmemis biriyle daha cok mtlu olursunuz.
ben harcama yapmama ragmen surekli dile getirmesi kizdirdi zaten. Para her zaman kazanilir. Onemli olan birbirimizin kalbini kazanmak.para en son konusulacak mevzu. O yuzden kafama takildi. Ve onemli bir mevzu bence.

o çocuk onun canı kanı.. hiçbir zaman bu gerçek değişmeyecek. ve bu gerçek sizi daha şimdiden mutsuz etmeye başlamış. yol yakınken ayrılın.

ben harcama yapmama ragmen surekli dile getirmesi kizdirdi zaten. Para her zaman kazanilir. Onemli olan birbirimizin kalbini kazanmak.para en son konusulacak mevzu. O yuzden kafama takildi. Ve onemli bir mevzu bence.

Bence de cimri mi, garip mi artik her neyse para konumundaki tutumu da, dirdir etmesi de cok rahatsiz edici bence, boyle biriyle hayat gecmez diye dusunuyorum.

Evlenmiş olsan evliliğin 2 kişilik değil 3 kişlik olacak ve en özel günlerinde bile çocuğu konu veya sorun olacak, 2.evliliğini yapmış ve çocuklu beylerle evlenen hanımların birçok sıkıntılarını zaman zaman burada okuyoruz, dediğim gibi hayallerimizi bile tam yaşayamamışken birde çocuk etkeni ciddi yüktür bence, bu zamanda anlayışlı eş, koca da nadir bulunur, yarın birgün bişey olsa örnek veriyorum adet sendromu yaşasan eşine çatacak olsan konu gelir bulur onun çocuğuna hiç anlamsız bi şekilde, adam bu sefer soğumaya başlar veya sen soğursun, kendini çok iyi ifade eden biri olsan bile o seni anlamak istediği şekilde anlayacaktır herzaman, ileriki dönemler ciddi tartışmalara sebep olabilir, bunları yaşamak yerine hayallerimi gerçekleştirebileceğim bekar veya çocuksuz birine bakardım, olmaza da haline şükret ve otur, :) çevrene bi bakar mısın özellikle evlilere , kim çok mutluyum herşey yolunda diyor..

Bile bile lades olma canım benim, Allah'tan asla ümidini de kesme.

Bir de senin paran benim param diyen bir erkek ne kdr evlenebilinecek bir insandır orasıda düşünülmesi gereken bir konu .....Ciddi sinyaller veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…