- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
- Konu Sahibi chatlakanne
çatlamak ne kelime çıldırmak üzereyimdışarı çıkama, evde rahat gezeme + görümce ve çocukları...bi evin içinde insan çatlar beee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlamak ne kelime çıldırmak üzereyimdışarı çıkama, evde rahat gezeme + görümce ve çocukları...bi evin içinde insan çatlar beee
tek gidersen bidaha geri gelme diyoo
hamileyim çocuğumu alır bana göstermezsee naparım benGelme sende..!
Şu dünyada koca bulunurda Anne Baba bulunmaz..Bir tane daha bulamazsın..
Taviz tavizi doğurur..Bugün sana tek gitme der.Yarın hiç gitme der.
Seni büyüten anne , babanın yanına bile güveni olmayan adam yarın neler neler bekler.
Bu tip insanlardan korkacaksın kaçacaksın.Bu insanların kafa yapısı başka çalışır.
Hangi hakka sahip ki beni mi büyüttü ?
Hasta olduğumda başımda mı durdu ?
Çıkarsızca beni sevdimi ?
Kendi canından önce seni mi seçti ?
Ben demeden sen mi dedi ?
Anne , Babanın kıymetini bil..
Ben bu adamdan korktum şuraya da yazıyorum.Yakında gitmeni bile istemeyecek.
hamileyim çocuğumu alır bana göstermezsee naparım ben
hayır çıkmıyo zaten sabah dokuzda işe gidiyo akşam on buçukta geliyo sonrada evde zaten önceden çok çıkardı kahveye falan giderdi ama 3 4 aydır onuda yapmıyo hep evdeKolay mı çocuğunu almak ?
Bunun mahkemesi var herşeyi var..Seni sosyal hayatından kısıtlıyor yaşama hakkını elinden alıyor..Diğer bireyler gibi hayatına devam etmene engel oluyor..
Merak ediyorum evde mi sürekli yahut hiç gezmeye felan çıkıyor mu ?
hayır çıkmıyo zaten sabah dokuzda işe gidiyo akşam on buçukta geliyo sonrada evde zaten önceden çok çıkardı kahveye falan giderdi ama 3 4 aydır onuda yapmıyo hep evde
eşim işten gelince odamızdan çıkmıyoruz orda tv izliyoruz bazen bilgisayarda film izliyoruz ben uyuya kalıyorum sonra onun öpücükleriyle uyanıyorum saçımı falan kşuyo.belki şaka gibi gelebilir ama gerçekten böyle.pazar akşamları bilgisayarı falan kaldırıyoruz birbirimize vakit ayırıyoruz muhabbet edip şakalaşıyoruz.ama gel gelelim mevzu anneme tek gitmeye gelince bambaşka bi insan oluyoSizin bir gününüz nasıl geçiyor.Yani anlamaya çalıştığımız eşinizle güzel saatleriniz oluyor mu.Sizi gezdirip eğlendiriyormu..
Seviyormu sizi..Hissettiriyor mu bunu
eşim işten gelince odamızdan çıkmıyoruz orda tv izliyoruz bazen bilgisayarda film izliyoruz ben uyuya kalıyorum sonra onun öpücükleriyle uyanıyorum saçımı falan kşuyo.belki şaka gibi gelebilir ama gerçekten böyle.pazar akşamları bilgisayarı falan kaldırıyoruz birbirimize vakit ayırıyoruz muhabbet edip şakalaşıyoruz.ama gel gelelim mevzu anneme tek gitmeye gelince bambaşka bi insan oluyo
inanki artık eskisi gibi iş yapmıyorum kayınpederim geliyo hiç kalkmıyorum kv. kalkıp yemek hazırlıyo.akşamlarıda kendi odama geçiyorum orda tv izliyorum eşim gelene kadar o gelince yine çıkmıyoruz odadan artık anlasınlar istiyorum onlarla olmak istemediğimi
sbah dokuzda gidip akşam on buçukta geliyo kendi iş yeri olduğu için sadece bayraamda izin yapıyo
Hayır calismami istemiyocanım sen çalışmıyormusun..
öyle güzel bi hayatım vardıki çalışıyodum arkadaşlarımla gezip eğleniyodum ablamlara istediğim zaman gidip kalabiliyodum tatile gidiyodum ehliyetim var istediğim zaman babamdan arabayı alıp gezmeye çıkıyodum hiçbir kısıtlama yoktu ailemden yana şimdi anneme bile tek gidemiyorum bunlar aklıma geldikçe kendimi ağlamamak için zor tutuyorum
Bunlari yazdiktan sonra hala esimle iyiyiz diyebiliyorsun yani. Bence iyiyiz degilde ben boyun egdigim icin iyiyiz demelisiniz. Allah size kolaylik versin. Boyle dusunceleri olan kisiler biraz yumusar ama asla duzelmezler. Yumusamalarida size bagli veyillari alir. Tabi dayanabilirseniz.evet yakınım.eşim çok kıskanç eve bir erkek geldiğinde bile sen odaya git diyo.eniştemlerle tokalaşmamı bile istemiyo.herkes zamanla düzelir diyo ama bilmiyorum şimdi bide bebeğimiz olcak bakalım ozaman nasıl davrancak
aileniz neden istemedi evliliğinizi? neden kaçmak zorunda kaldınız?[/
eşimin ikinci evliliği olduğu için