- 21 Haziran 2013
- 58
- 6
- Konu Sahibi pllspencer
Kızlar merhaba sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Baştan uyarayım biraz uzun olacak Ben birini çok sevdim, o da beni sevmiş biz 7 aydır çıkmaya başladık. Ama tam da 14 şubatta akşam onun neden 1 haftadır bana soğuk olduğunu sordum ve bana "Senin beni sevdiğin kadar ben seni sevmiyorum şuan, ben senden soğudum ama neden bilmiyorum inan bilmiyorum" tarzı şeyler söyledi. Nedenini sordum eğer benim hatamsa düzeltirim niyetiyle. Nedenini de bilmiyor ama bir şey dedi annesinin istediği gibi biri değilmişim yani anlayacağınız siyasi görüş uyuşmazlığı var aileler arası. Ama baştan beri biliyordu uyuşmadıklarını. O halde neden çıktın benimle dedim. "Çünkü AŞIKTIM." dedi şimdi değil misin dediğimde de eskisi kadar değilim dedi. Aslında biliyorum doğru olan şey ayrılmak yani mantığım bunu söylüyor. Zaten kendisi de ayrılmak istiyormuş ama yapamıyorum seni kırmak istemiyorum üzülmene dayanamam dedi. (Bir de bunların olduğu tarihe bakar mısınız?) Ama ben hala onu ilk günkü gibi seviyorum. Gerçekten bazen beni fena kırsa da ben onu her şeyiyle kabul ettim ama görünüşe göre o beni her şeyimle kabul etmemiş Ailesi tabiki de daha önemli ama eğer gerçekten sevseydi bunları bana söylemezdi bence. Ben de ayrılamıyorum o da. İkimiz de gün içinde yüz yüzeyiz. Ki bu da beni en çok yaralayacak olan şey, yüzünü görmek. Bunca yaptığı şeye rağmen sevgimden gram eksilme olmadı biliyor musunuz? Ama mantığım kesinlikle ayrılmam gerektiğini söylüyor. O günkü mesajlaşmaları tekrar tekrar okudum, okuyorum da. Zaten hiçbir şeye yoğunlaşamaz oldum kafam her onda, yaşanılanlarda. Of tabi bir de yaşanmışlıklar var Kin besleyip kendi kafamda ondan soğumayı bile düşündüm. Kin beslersem barışmam imkansız gibi bir şeydir benim için. Ama bu da sadece bana zarar verecek, beni daha da yıpratacak. Yani kızlar sonuç olarak sevgilim benden soğuduğunu, eskisi kadar bana aşık olmadığını iddia ediyor. Nedenini tam anlamıyla bilmiyor ama etkenlerden birinin annesinin istediği gibi biri olmadığımı çünkü siyasi görüş bakımından annesinin görüşünü karşılamadığımı söylüyor. Gerçi daha yazılacak çok şeyler var ama gücüm şu anda bu kadarına yetiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Bana akıl verin gerçekten her türlü akla ihtiyacım var ve her görüş bana bir yol çizecek. Zaten benim de bu ilk sevgilim belki de ondan bağlandım bu kadar fazla. Belki de kızlar olarak bizler duyguları yoğun ve detaycı yaşıyoruz, ondan bırakamıyorum. Ya da tamamen benim yapımdan kaynaklanıyor ve bu yüzden bunca şeylere rağmen gram sevgi azalmadı içimde. 2 gün sanki 2 yıl gibi geçti şu anda ve düşünmekten kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olursanız sevinirim.