Sizce Ne Yapmalıyım?

pllspencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
58
6
Kızlar merhaba sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Baştan uyarayım biraz uzun olacak :KK70: Ben birini çok sevdim, o da beni sevmiş biz 7 aydır çıkmaya başladık. Ama tam da 14 şubatta akşam onun neden 1 haftadır bana soğuk olduğunu sordum ve bana "Senin beni sevdiğin kadar ben seni sevmiyorum şuan, ben senden soğudum ama neden bilmiyorum inan bilmiyorum" tarzı şeyler söyledi. Nedenini sordum eğer benim hatamsa düzeltirim niyetiyle. Nedenini de bilmiyor ama bir şey dedi annesinin istediği gibi biri değilmişim yani anlayacağınız siyasi görüş uyuşmazlığı var aileler arası. Ama baştan beri biliyordu uyuşmadıklarını. O halde neden çıktın benimle dedim. "Çünkü AŞIKTIM." dedi şimdi değil misin dediğimde de eskisi kadar değilim dedi. Aslında biliyorum doğru olan şey ayrılmak yani mantığım bunu söylüyor. Zaten kendisi de ayrılmak istiyormuş ama yapamıyorum seni kırmak istemiyorum üzülmene dayanamam dedi. (Bir de bunların olduğu tarihe bakar mısınız?) Ama ben hala onu ilk günkü gibi seviyorum. Gerçekten bazen beni fena kırsa da ben onu her şeyiyle kabul ettim ama görünüşe göre o beni her şeyimle kabul etmemiş :KK43: Ailesi tabiki de daha önemli ama eğer gerçekten sevseydi bunları bana söylemezdi bence. Ben de ayrılamıyorum o da. İkimiz de gün içinde yüz yüzeyiz. Ki bu da beni en çok yaralayacak olan şey, yüzünü görmek. Bunca yaptığı şeye rağmen sevgimden gram eksilme olmadı biliyor musunuz? Ama mantığım kesinlikle ayrılmam gerektiğini söylüyor. O günkü mesajlaşmaları tekrar tekrar okudum, okuyorum da. Zaten hiçbir şeye yoğunlaşamaz oldum kafam her onda, yaşanılanlarda. Of tabi bir de yaşanmışlıklar var :KK43: Kin besleyip kendi kafamda ondan soğumayı bile düşündüm. Kin beslersem barışmam imkansız gibi bir şeydir benim için. Ama bu da sadece bana zarar verecek, beni daha da yıpratacak. Yani kızlar sonuç olarak sevgilim benden soğuduğunu, eskisi kadar bana aşık olmadığını iddia ediyor. Nedenini tam anlamıyla bilmiyor ama etkenlerden birinin annesinin istediği gibi biri olmadığımı çünkü siyasi görüş bakımından annesinin görüşünü karşılamadığımı söylüyor. Gerçi daha yazılacak çok şeyler var ama gücüm şu anda bu kadarına yetiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Bana akıl verin gerçekten her türlü akla ihtiyacım var ve her görüş bana bir yol çizecek. Zaten benim de bu ilk sevgilim belki de ondan bağlandım bu kadar fazla. Belki de kızlar olarak bizler duyguları yoğun ve detaycı yaşıyoruz, ondan bırakamıyorum. Ya da tamamen benim yapımdan kaynaklanıyor ve bu yüzden bunca şeylere rağmen gram sevgi azalmadı içimde. 2 gün sanki 2 yıl gibi geçti şu anda ve düşünmekten kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olursanız sevinirim.

nasıl bir uçurum var siyasi olarak aranızda yani eğer yaşam tarzınızı etkileyecek bir fark yoksa bahane gibi geldi bana

Kızlar merhaba sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Baştan uyarayım biraz uzun olacak :KK70: Ben birini çok sevdim, o da beni sevmiş biz 7 aydır çıkmaya başladık. Ama tam da 14 şubatta akşam onun neden 1 haftadır bana soğuk olduğunu sordum ve bana "Senin beni sevdiğin kadar ben seni sevmiyorum şuan, ben senden soğudum ama neden bilmiyorum inan bilmiyorum" tarzı şeyler söyledi. Nedenini sordum eğer benim hatamsa düzeltirim niyetiyle. Nedenini de bilmiyor ama bir şey dedi annesinin istediği gibi biri değilmişim yani anlayacağınız siyasi görüş uyuşmazlığı var aileler arası. Ama baştan beri biliyordu uyuşmadıklarını. O halde neden çıktın benimle dedim. "Çünkü AŞIKTIM." dedi şimdi değil misin dediğimde de eskisi kadar değilim dedi. Aslında biliyorum doğru olan şey ayrılmak yani mantığım bunu söylüyor. Zaten kendisi de ayrılmak istiyormuş ama yapamıyorum seni kırmak istemiyorum üzülmene dayanamam dedi. (Bir de bunların olduğu tarihe bakar mısınız?) Ama ben hala onu ilk günkü gibi seviyorum. Gerçekten bazen beni fena kırsa da ben onu her şeyiyle kabul ettim ama görünüşe göre o beni her şeyimle kabul etmemiş :KK43: Ailesi tabiki de daha önemli ama eğer gerçekten sevseydi bunları bana söylemezdi bence. Ben de ayrılamıyorum o da. İkimiz de gün içinde yüz yüzeyiz. Ki bu da beni en çok yaralayacak olan şey, yüzünü görmek. Bunca yaptığı şeye rağmen sevgimden gram eksilme olmadı biliyor musunuz? Ama mantığım kesinlikle ayrılmam gerektiğini söylüyor. O günkü mesajlaşmaları tekrar tekrar okudum, okuyorum da. Zaten hiçbir şeye yoğunlaşamaz oldum kafam her onda, yaşanılanlarda. Of tabi bir de yaşanmışlıklar var :KK43: Kin besleyip kendi kafamda ondan soğumayı bile düşündüm. Kin beslersem barışmam imkansız gibi bir şeydir benim için. Ama bu da sadece bana zarar verecek, beni daha da yıpratacak. Yani kızlar sonuç olarak sevgilim benden soğuduğunu, eskisi kadar bana aşık olmadığını iddia ediyor. Nedenini tam anlamıyla bilmiyor ama etkenlerden birinin annesinin istediği gibi biri olmadığımı çünkü siyasi görüş bakımından annesinin görüşünü karşılamadığımı söylüyor. Gerçi daha yazılacak çok şeyler var ama gücüm şu anda bu kadarına yetiyor. Siz olsanız ne yapardınız? Bana akıl verin gerçekten her türlü akla ihtiyacım var ve her görüş bana bir yol çizecek. Zaten benim de bu ilk sevgilim belki de ondan bağlandım bu kadar fazla. Belki de kızlar olarak bizler duyguları yoğun ve detaycı yaşıyoruz, ondan bırakamıyorum. Ya da tamamen benim yapımdan kaynaklanıyor ve bu yüzden bunca şeylere rağmen gram sevgi azalmadı içimde. 2 gün sanki 2 yıl gibi geçti şu anda ve düşünmekten kafayı yemek üzereyim bana yardımcı olursanız sevinirim.
14 şubatta hediye almamak için bahane olabilir mi ?
Bazı erkekler cimrilikte hudutları aşabiliyorlar .

Dediği gibi gerçekten aşık olsaydı böyle konuşmazdı.

kim ne derse desin nasıl konuşursa konuşsun soğumazdı.

demek ki bir hoşlantıydı hevesi geçti bırak gitsin.

bence önemli olan "neden" değil "ne" olduğu
sizi artık istemiyor, aşık değil
bunu tükenseniz de bitseniz de kabullenmeniz gerekiyor
her gün de görseniz, her an yüz yüze de baksanız
ya bitireceksiniz, ya bitireceksiniz

"ayrılamıyoruz" dediğiniz, size acımasına izin veriyorsunuz
biraz gururlu olun...

Nişanlımla benim aramda da siyası farklılık var..özellikle aşırılık bende var. Hatta ailelerimiz tamamen siyası bakımından zıtlar.
Ama karşı görüşe saygı duyduktan sonra böyle şeyler problem olmamalı.
Erkek arkadaşınız fikri var aklı yok bence.

Dediği gibi gerçekten aşık olsaydı böyle konuşmazdı.

kim ne derse desin nasıl konuşursa konuşsun soğumazdı.

demek ki bir hoşlantıydı hevesi geçti bırak gitsin.
Keşke bırakıp gitsem ama hala sevmemi de göz ardı edemiyorum. Yani onu kırmak da beni kıracak ama nedense soğuyamıyorum da kafam karmakarışık

bence önemli olan "neden" değil "ne" olduğu
sizi artık istemiyor, aşık değil
bunu tükenseniz de bitseniz de kabullenmeniz gerekiyor
her gün de görseniz, her an yüz yüze de baksanız
ya bitireceksiniz, ya bitireceksiniz

"ayrılamıyoruz" dediğiniz, size acımasına izin veriyorsunuz
biraz gururlu olun...
Ah işte tam mantığımdaki sesi buldum :KK70: Bunu yarın yapıcam hatta ilk gördüğüm an yapmayı planlıyorum neden daha da geciktireyim ki değil mi? Ben taviz verdikçe bir bakmışım ki bir süre sonra "ben" diye bir şey yok ortada. Dediğiniz gibi gururlu olmak en can alıcı nokta ama ayrılınca da düşman mı olmalıyım yoksa arkadaş mı kalınmalı bilmiyorum :KK43:

sen kırılacağına bırak o kırılsın hak etmeyen biri için acı çekmeye değmez.
Konuştuğum herkes benim ona fazla geldiğimi söylüyor. Oysa ki ben tam da aradığım insanı buldum sanmıştım. Bunun gerçek olmadığını öğrenmek psikolojik olarak çökertiyor zaten beni :KK43: Ama kesinlikle haklısınız değmeyen biri için bu kadar üzülmek saçma ve gereksiz. Ben onun başına gelen her kötü durumdan kurtarmaya çalıştım ve çoğunda da kurtardım yani ama düşününce keşke yapmasaymışım diyorum :KK43:

Nişanlımla benim aramda da siyası farklılık var..özellikle aşırılık bende var. Hatta ailelerimiz tamamen siyası bakımından zıtlar.
Ama karşı görüşe saygı duyduktan sonra böyle şeyler problem olmamalı.
Erkek arkadaşınız fikri var aklı yok bence.
Biz de tam zıddız ben bunu hiç sorun yapmadım ama o bence bunu bir "bahane" olarak kullanıyor.

Ah işte tam mantığımdaki sesi buldum :KK70: Bunu yarın yapıcam hatta ilk gördüğüm an yapmayı planlıyorum neden daha da geciktireyim ki değil mi? Ben taviz verdikçe bir bakmışım ki bir süre sonra "ben" diye bir şey yok ortada. Dediğiniz gibi gururlu olmak en can alıcı nokta ama ayrılınca da düşman mı olmalıyım yoksa arkadaş mı kalınmalı bilmiyorum :KK43:

bence tamamen "merhaba, merhaba" , o da yüz yüze bakmak zorunda olduğunuz için
aynı ortamda olmasaydınız hiç konuşmayın derdim

yeni bitmiş bir ilişkide tarafların arkadaş olması mümkün değil bence, o sadece kendini kandırmak olur
ne gerek var arkadaşlık yapıp acı çekeceksiniz
veya ne gerek var düşman olup ağır bir manevi yük taşıyacaksınız?

ayrıca bence suçlamaya da gerek yok, "soğuyayım" diyerek soğumamıştır ki sizden
aşk da, sevgi de içten gelir, elde olmadan
size de açık ve dürüst olmuş, soğudum demiş
kızsanız da "duyguları bitti" diye kızmaya hakkınız yok ki...:KK43:

O bahane arıyordu bulmuş. Bugün ben de nişanlımdan soğuyayım veya evlenmekten vazgeçeyim ilk aklıma gelecek olan bahane o olur heralde :) Amaann Allah korsun diyeyim de.
Aman Allah korusun :) Arkadaşım benden habersiz konuşmuş onunla bana konuşmanın bir kısmını şu an anlattı dahasını yarın anlatıcam dedi. Sadece şu kadarını biliyorum arkadaşım beni üzmemesini söylemiş ve sert çıkmış biraz da :KK70: Ama o da üzerimde çok baskı yapıyorsunuz onun üzülmesi zaten beni de daha çok üzüyor gibi bişey demiş.

bence tamamen "merhaba, merhaba" , o da yüz yüze bakmak zorunda olduğunuz için
aynı ortamda olmasaydınız hiç konuşmayın derdim

yeni bitmiş bir ilişkide tarafların arkadaş olması mümkün değil bence, o sadece kendini kandırmak olur
ne gerek var arkadaşlık yapıp acı çekeceksiniz
veya ne gerek var düşman olup ağır bir manevi yük taşıyacaksınız?

ayrıca bence suçlamaya da gerek yok, "soğuyayım" diyerek soğumamıştır ki sizden
aşk da, sevgi de içten gelir, elde olmadan
size de açık ve dürüst olmuş, soğudum demiş
kızsanız da "duyguları bitti" diye kızmaya hakkınız yok ki...:KK43:
Benim ona kızdığım tek nokta siyasi görüş uyuşmazlığını bir bahane olarak kullanması ve bunu bahane edip soğuduğunu söylemesi. Her şeye rağmen sevse soğumazdı çünkü öne sürdüğü bahane de öyle aman aman bişey değil bence karşılıklı saygıya dayanıyor her şey.

canım bu siyasi farklılık ayrılığa neden olacak kadar önemli miydi? yani siz kendi içinizde çatışıyor muydunuz bu konu yüzünden ya da ailelerin kesinlikle karşı çıkacağı bir olay mıydı?

benimde eski ilişkimin bitme nedeni farklılıklardı ama sadece siyasi değildi bizimkisi. hem aileme kabul ettiremeyeceğimi biliyordum sonunun olmayacağını biliyordum hem de uzun bir süre birlikte zaman geçirince biz de fikir olarak ayrılıklar yaşamaya başlamıştık. hepsi birleşti ve bitti bir şekilde. o ilk başlarda ki büyük sevgimi hepsi etkilemişti o yüzden ona olan sevgim zamanla azalmaya başladı tüm olumsuz düşünceler yüzünden. ayrılırken hala seviyordum ama o çok büyük aşkımı etkilemişti farklılıklar maalesef. acaba senin sevgilinde mi aynı şekilde etkilendi diye düşündüm bir an ama bizim çok fazla farklılığımız vardı sadece siyasi bir şey bu kadar büyük etki yapmayabilir.

zamanın daha fazla harcanmadan veda et. sonra geçen günlerine acır yanarsın. kimse vazgeçilmez degildir ana baba evlat kardes dışında. tabi ki atlatması çok zor biraz sabır

X