- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 32
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
.....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle çok doğru yaparsınız..annenizin babanızın yanında hem daha rahat ederseniz hemde yalan söylememiş olursunuz..
Eşimin tepkisi ne olur bilmiyorum ama ya yok derse ısrar etmeli miyim
kesinlikle ısrar etmelisin..doğumun var loğusalık dönemi var...tatlı bir dille dille gitmen gerektiğini anlat..
Ailenizin yanına gidin bence de. Anlaşamıyoruz demişsiniz kv ile rahat edemezsiniz. Doğumdu bebekti zaten zor bir süreç kv ile daha zor olabilir. Eşiniz de yanınızda değil madem kararınıza saygı göstermeli, çocuğunuzu düşünmelisiniz sonuçta dolayısıyla kendinizi ve rahatınızı. Gidin bence.
Bir de şöyle bi sorun var eşimi her hafta görmeye gidiyorum ailemin yanına gidince de malesef göremeyecem yani her hafta yolumuzu gözleyeceğini bildiğim için.Acaba onu umursamadığımı falan mı düşünür bilmiyorum ki
daha öncede eşim telefonunu ve facebookunu kapatmamı istiyo dedin, şimdide ailene söyleme bilmesin diyo. sen bunu ailenden nasıl saklayabilirsinki, neden cezaevinde eşin çokmu kötü bişey yaptı, ailen senin boşanmanı ister diyemi korkuyo
bunu ona anlatın tabi ki, bu zor süreçte biraz ailemle kalmak iyi gelecek bana ama seni göremeyeceğim için çok üzgünüm, aklım sende kalacak, yanındayım, bebek küçük olduğu için sık gelemezsem de mutlaka gelmeye çalışacağım gitmemin başka bir sebebi yok aklım sende vs diyin. Açıkca her şeyi tatlı dille konuşun. Oradan da telefonla görüşürsünüz, gerçi nasıldır bu iş cezaevinde bilmiyorum ama olmadı mektup yazarsınız her hafta istedikten sonra onu beklediğinizi,umursadığınızı hissettirirsiniz bir de eşinizi düşündüğünüz kadar kendinizi de düşünün lütfen. Oğlu cezaevine girmiş bir kadının hamile gelinine dört elle sarılıp, gönlünü hoş tutması gerek bir nevi oğlu yerine koyması gerek, bu durumda bile anlaşamıyorsanız kv'niz anlayışlı biri değildir. Aileniz size destek olabilir.