sizce ne yapmalıyım?

tatli_telasss

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
80
131
merhaba bayan arkadaşlarım. ben 24 yaşında, yakında sözü olucak bi genç kızım. benim kendimce çok büyük bi derdim var. aşırı kıskançlık. nasıl yeneceğimi bilmiyorum. erkek arkadaşımla dışarı çıkmaz oldum. hep bi bahane öne sürerek buluşmaları iptal ediyorum. korkuyorum çünkü, yanımızdan geçen güzel kızlardan. onlara baktığını da hissediyorum aslında. gözlerini dikip bakmıyor, ama bikaç kez izlediğini fark ettim. inanın o kadar zor bi durum ki. çok çaresim hissediyorum. lütfen bana yardımcı olun.

Niye özgüvenin yok mu da dışarı çıkmak istemiyorsun
Geç aynanın karşısına giy güzel kıyafetlerini yap makyajını sal bi bakalım saçlarını
Adam seninle sözlenecek yani demekki seni seviyor
Tatlı sevimli kıskançlıkları bende severim ama böylesi psikologluk bir durum

At gözlüğü alabilirsin mesela,sorun kökten çözülmüş olur.
Güzel kardeşim etrafta kimseye bakmadan nasıl yürüsün adam sen bence paranoyaklaşmışsın biraz.
Kadın erkek neredeyse eşit nüfuslu bir ülkede yaşıyoruz,sağından solundan elbette kadınlar geçecek bunların bir kısmı oldukça da güzel olacak senin de çevrenden çok yakışıklı erkekler geçiyordur hepsine iç geçirerek mi bakıyorsun ? hayır..
Sözlün de o şekilde bakmıyordur.
Böyle hayat geçmez hasta olursun

Ee şimdiden böyle yaparsan adamı işe de göndermezsin sen.Ömür boyu evden çıkmayın.Ya da gözlerini bağla adamın öyle gezin.

kendine güvenın hıç yok ve fızıkı anlamda dış görünüşünü begenmeyen ınsanlar aşırı kıskanç olurmuş böyle bı sorunun varmı senınde yanı kendıne guvensızlık veya fızıkı olarak çırkın bulma???

Sevgiliniz yolda yürüyorken karşıdan kız geliyor diye gözlerini yumamaz ya? Elbette yürürken çevresine bakacak, kendisine çay getiren garson hanfendi afiyet olsun dediğinde teşekkür edecek, okuldan ya da hayatının başka herhangi sosyal alanından kız arkadaşlarıyla birbirlerine hal hatır soracaklar.. Bunlar yapılıyor diye sevgiliniz o kızlardan etkilenmeyecek, onlarda aklı kalmayacak, size ihanet etmeyecek. Bunları yapacak kadar kötü bir ruhu varsa zaten bi zahmet defedeceksiniz hayatınızdan. Sahi; hayatı kendinize neden bu kadar dar ediyorsunuz ki?? Böyle yaşanmaz. Bir iki yıl sabredip sonra tüketirsiniz birbirinizi. Benden söylemesi..

Gozunu dikip bakmadigi surece bir sorun yok gibi ama boyle olursa sevgilinizi kendinizden sogutabilirsiniz

Kim buluşmayan, sürekli erteleyen, yanında olmayan, birlikte hiç bir etkinlik yapamadığı birini sonsuza kadar sevebilir ki... Bence profesyonel yardım alın.

X