- Konu Sahibi birgxuxl38
-
Ben olsam anne bizde de yok gerçekten sıkıştık hatta biz senden biraz borç isteyecektik belki bulursun diye derdim. Senin ondan para isteme ihtimalini görünce durum biraz değişebilir bence böylece bu işin tek taraflı olmadığını sizin de sıkışınca onun kapısını çalabileceğinizi bilir. Bence ara ve ve olsa vermezmiyim ama durum bu, bizde belki sen bir yol bulursun demiştik ama sen de yok herhalde ne yapacağız şimdi, çok açıldık falan de. Sonra da biz sıkıştık kimseden bulamadık ama ders oldu artık param olsa da köşeye koyacağım, kimseye muhtaç olmayayım diye falan dersin. Bundan sonra artık istemez herhalde :)
Ben olsam anne bizde de yok gerçekten sıkıştık hatta biz senden biraz borç isteyecektik belki bulursun diye derdim. Senin ondan para isteme ihtimalini görünce durum biraz değişebilir bence böylece bu işin tek taraflı olmadığını sizin de sıkışınca onun kapısını çalabileceğinizi bilir. Bence ara ve ve olsa vermezmiyim ama durum bu, bizde belki sen bir yol bulursun demiştik ama sen de yok herhalde ne yapacağız şimdi, çok açıldık falan de. Sonra da biz sıkıştık kimseden bulamadık ama ders oldu artık param olsa da köşeye koyacağım, kimseye muhtaç olmayayım diye falan dersin. Bundan sonra artık istemez herhalde :)
Sizin iş biraz bizimkine benziyor, benim eşim de ailesi para istediği zaman olmasa da ne yapar eder verir, kendi kartının borcunu ödemez onlara verir.
Arayıp aramama konusunda da içinden nasıl geliyorsa öyle yap, aramak istemiyorsan arama, yok yine de iyidir arıyım dersen ara. Zorlama kendini.
Benim içimden onlar için hiçbirşey yapmak gelmiyor malesef.
ben olsam arardim kuru kuru bayramini tebrik eder kapatirdim..
ama kendimi sömürtmezdim kesinlikle.. yoksa yok nokta..
olanida ayri ayri yedirmezdim..
gurbetten ulkeye izine gelenler para basiyor havasi var
misafirlige giden biziz hediyesini alisverisini eksigini duzmekte hukumlu gorulen biziz :)
gerci herkeste olmuyor bunlar ama ilk eviliigimdeki yillar geldi aklimada ne enayiymisim :)
simdi kime ne yapip yapmayacagimi cok iyi ogrendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?