Neeee yalvardın mi ? Ne için ? Senin kadar duyguları yoğun değilmiş demek ki ..Sevgilim beni terk etti yalvardım ama olmaz diyor arkadaş gibi görüşelim artık sevgiliyken olmuyor diyor sizce görüşmeye devam etmeli miyim yokaa tamamen silmeli miyim ama silemiyorum
Ama hiç görmemekten daha iyi değil miNeeee yalvardın mi ? Ne için ? Senin kadar duyguları yoğun değilmiş demek ki ..
Görüşmeye devam et ,yeni sevgilisiyle de kanka olursun ..
Tekrar birine güvenmek zor hem çevremde o kadar erkek yokSakın peşini bırakma ha yazık olur ilişkinize hem bu erkek kıtlığında bırakılırmı
Zamana bırakalım diyor ne olacağını bilemeyiz diyor belki tekrardan olurSakın peşinden gitme.. üzüleceksin, acını yaşayacaksın ama unutacaksın. Değmeyecek insanlar için üzülmek yok artık
Şu an böyle düşünmen çok normal. Sana ne desek boş gelecek anlaşıldı. Sal ipini gitsin. Sonra bugün yazdıklarını dönüp okuduğunda kendine kızarsın pişman olursun.Zamana bırakalım diyor ne olacağını bilemeyiz diyor belki tekrardan olur
Ama reddedersem zamanında beni reddetmiştin deyip azıcık barışma imkanımız varsa onuda reddetmiş olmazmıyımŞu an böyle düşünmen çok normal. Sana ne desek boş gelecek anlaşıldı. Sal ipini gitsin. Sonra bugün yazdıklarını dönüp okuduğunda kendine kızarsın pişman olursun.
Tekrar birine güvenmek zor hem çevremde o kadar erkek yok
Tekrar birine güvenmek zor hem çevremde o kadar erkek yok
Seni istemeyen birisi geri dönüyosa sıkıldığı için dönüyordur seni sevdiği için değil. Dönmez o bekleme. Dönse de hiç bişey eskisi gibi olmazAma reddedersem zamanında beni reddetmiştin deyip azıcık barışma imkanımız varsa onuda reddetmiş olmazmıyım
Belkide kavgalardan bunaldı kafa dinlemek istediSeni istemeyen birisi geri dönüyosa sıkıldığı için dönüyordur seni sevdiği için değil. Dönmez o bekleme. Dönse de hiç bişey eskisi gibi olmaz
Ayyy erkek yokmuş....tövbe tövbeee[/
Belkide kavgalardan bunaldı kafa dinlemek istediNolduAyyy erkek yokmuş....tövbe tövbeee
Belkide kavgalardan bunaldı kafa dinlemek istedi
Of bilmiyorum ama onu hiç görmemektense böyle iyi gibi geliyorMaç mı yapıyorsunuz abi ara vereceksiniz?
Of bilmiyorum ama onu hiç görmemektense böyle iyi gibi geliyor
Onu görmeden onunla konuşmadan yapamıyorum 2 hafta oldu acım hafiflemiypr boşluktayım yalnızımOlay daha çok yeni anlaşılan. Kendi bildiğini okumak istiyosun. Sen bilirsin. Bi mesaj daha at. Bi daha yalvar. Bi daha kendi değerini düşür. Bi daha kendine güldür. Durma hadi yap.
Ya sen iyi misin , sağlığın yerinde mi ? Erkek soyu başka gezegene mi fırlatıldı ? O tek mi ? Neden bu kadar üstüne basmasına izin veriyorsun ?Ama hiç görmemekten daha iyi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?