Sizce ne yapmam gerekir ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Sevgilim beni terk etti yalvardım ama olmaz diyor arkadaş gibi görüşelim artık sevgiliyken olmuyor diyor sizce görüşmeye devam etmeli miyim yokaa tamamen silmeli miyim ama silemiyorum

Kalbini kırmamak için laf olsun diye arkadaş kalalım demiş. Yani arkadaş kalsanda emin ol seni arayıp sormaz zaman aşımına uğrar ve böylelikle biter . Üzücü ama erkekler böyle

Sakın peşinden gitme.. üzüleceksin, acını yaşayacaksın ama unutacaksın. Değmeyecek insanlar için üzülmek yok artık

Sakın peşini bırakma ha yazık olur ilişkinize hem bu erkek kıtlığında bırakılırmı

Sevgilim beni terk etti yalvardım ama olmaz diyor arkadaş gibi görüşelim artık sevgiliyken olmuyor diyor sizce görüşmeye devam etmeli miyim yokaa tamamen silmeli miyim ama silemiyorum
Neeee yalvardın mi ? Ne için ? Senin kadar duyguları yoğun değilmiş demek ki ..

Görüşmeye devam et ,yeni sevgilisiyle de kanka olursun ..

Sakın peşinden gitme.. üzüleceksin, acını yaşayacaksın ama unutacaksın. Değmeyecek insanlar için üzülmek yok artık
Zamana bırakalım diyor ne olacağını bilemeyiz diyor belki tekrardan olur

Zamana bırakalım diyor ne olacağını bilemeyiz diyor belki tekrardan olur
Şu an böyle düşünmen çok normal. Sana ne desek boş gelecek anlaşıldı. Sal ipini gitsin. Sonra bugün yazdıklarını dönüp okuduğunda kendine kızarsın pişman olursun.

Şu an böyle düşünmen çok normal. Sana ne desek boş gelecek anlaşıldı. Sal ipini gitsin. Sonra bugün yazdıklarını dönüp okuduğunda kendine kızarsın pişman olursun.
Ama reddedersem zamanında beni reddetmiştin deyip azıcık barışma imkanımız varsa onuda reddetmiş olmazmıyım

Ama reddedersem zamanında beni reddetmiştin deyip azıcık barışma imkanımız varsa onuda reddetmiş olmazmıyım
Seni istemeyen birisi geri dönüyosa sıkıldığı için dönüyordur seni sevdiği için değil. Dönmez o bekleme. Dönse de hiç bişey eskisi gibi olmaz

Seni istemeyen birisi geri dönüyosa sıkıldığı için dönüyordur seni sevdiği için değil. Dönmez o bekleme. Dönse de hiç bişey eskisi gibi olmaz
Belkide kavgalardan bunaldı kafa dinlemek istedi

Of bilmiyorum ama onu hiç görmemektense böyle iyi gibi geliyor

Olay daha çok yeni anlaşılan. Kendi bildiğini okumak istiyosun. Sen bilirsin. Bi mesaj daha at. Bi daha yalvar. Bi daha kendi değerini düşür. Bi daha kendine güldür. Durma hadi yap.

Olay daha çok yeni anlaşılan. Kendi bildiğini okumak istiyosun. Sen bilirsin. Bi mesaj daha at. Bi daha yalvar. Bi daha kendi değerini düşür. Bi daha kendine güldür. Durma hadi yap.
Onu görmeden onunla konuşmadan yapamıyorum 2 hafta oldu acım hafiflemiypr boşluktayım yalnızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…