Arkadaşlar ben bir yerde calisiyorum. Orda birisi var ilk basta dikkatimi cekmemisti sonra dikkatimi cekmeye basladı. Ben sacimi kestirip gittim, bana sihatler olsun saclarini 6 7 cm kestirmissin dedi. Ben cok sasirdim bir erkegin bu kadar ayrintili farketmesine. Sonrasında hep benle ugrasiyor sakalasıyor falan. Kendini hala buraya ait gibi hissetmiyorsun dedi gecende. Özellikle bugün daha farkli hissettim. Yani bakislari mimikleri seni begeniyorum der gibiydi. Ben masa basinda isimi yaparken sarki mirildaniyordum kaptirmisim kendimi sonra oda bisey almaya gelmisti kapiya dikeldi bana bakti ben farkediyorum ama farketmemis gbi yaptim ne yapacak diye. Gülümsedi şuna bak ya diyerek, bende ne oldu gülünecek ne var dedim yok bisey dedi. Arkasindan yine bir ara sarki mırildaniyordum ama bu sefer baya sesli bir sekilde. Döndü bu saskınlikla gözleri parlayarak bana bakti bende utandim ne oldu dedim hayirdir daldın gittin dedi. Birde sabah arkadaslarla hepimize bowlinge gidiyoruz demi dedi ama bana bakarak söyledi. Ve bugün özellikle cok neseliydi, cocukca hareketleri vardi. Ve saclarima baska bir hoca yorum yapti dün düzdü bugün kivircik olmus falan diye oda hemen ordan iste yataktan kalktigi gbi gelmis oysa bana bak yaptim sacimi falan diye atladı daha böylr sayabilirim. Sizce bana karsi bisey hissediyor mudur ?