• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsak

Firework27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
124
Puanlar
53
Kızlar, bizim 220 bin küsür kredi kartı borcumuz var ve sürekli asgarisini ödüyoruz, neyin borcu diyecek olursanız eşim motoru ve telefonu yeniledi kuryelik yaptığı için, bizim faturalar yeme içme kira derken bu kadar birikti, şimdi bende 80 bin TL lik altın var eşimin de aylığı yatınca toplam elimizdeki para 140 bin TL olacak sizce altınları bozdurup yüklü bir ödeme yapmak mantıklı mı, eşim de altınları bozdurma taraftarı değil ben de bu kısır döngüden sıkıldım. Sizce ne yapsak ??

Son düzenleme:
Asgarisi ni ödeyerek faizini ödüyorsunuz sadece kartlar zor kapanır ama altinlarida çıkarmayın elden.zaten bu aralar düşük.harcamalarinizi en aza indirmeye çalışın.kalabalik bir gurupla da güne girin.ilk siz isteyin mesela yavaş yavaş biter

80 binlik altın, yerine koyulması zor bir miktar değil. Bence bozdurun ve kart borcunu kapatın. Boşuna faiz ödemeyin.

arayin bankayi yapilandirma seceneklerini duyun. sanirim 3 seneye kadar boluyorlar. olmadi ayda 8/8 gibi dusuk rakamlarla uzun uzun zaman ödersiniz.
altinlari bozmayin yerine koymak zor olur. tl borcu her zaman icin daha iyi

Öncelikle geliriniz oldukça düşük
Dolayısıyla ek bir alternatif bulmak gerekir.
Siz çalışıyormusunuz
Çocuk var mı

arayin bankayi yapilandirma seceneklerini duyun. sanirim 3 seneye kadar boluyorlar. olmadi ayda 8/8 gibi dusuk rakamlarla uzun uzun zaman ödersiniz.
altinlari bozmayin yerine koymak zor olur. tl borcu her zaman icin daha iyi
Eşim de diyor kredi notun etkilenmesin zaten 1 ayda biter diyor ama asla bitmeyecek biliyorum

Öncelikle geliriniz oldukça düşük
Dolayısıyla ek bir alternatif bulmak gerekir.
Siz çalışıyormusunuz
Çocuk var mı
Tavsiye vermeyin bence siz 😂 maaşları çok kötü değil ama borçlandıkları için yetiştiremiyolar… maaşları çok iyi olsa zaten bu parayı nası ödeyeceğiz önerisini istemezdi gelip destek değil köstek oluyorsunuz çok komiksiniz 🤣

Back
X