Sizce neden böyle davranıyor?

Bence her bakisinin altindan bi anlam cikarmaya calisma
Zaten hoslandigini soyleyip ilk adimi atmissin
Sira onda.
Bence artik birsey yapma biraz uzak dur
Oda hoslaniyorsa zaten adim atar ..

Üniversite.20 yaşındayım.Aynı sınıftayız.Aynı siniftayiz ama ortak arkadaş yok.Onun yakın arkadaşları erkek,benimkiler kız.

Simdi sevgili konu sahibesi bu çocukla bir muhabbetiniz yok. Çocuk seni tanımıyor, o yüzden senden hoşlanma durumu yok.

Şimdi çocuğa kendini biraz tanıtman gerek, biraz muhabbet etmen gerek ki çocuk da hoşlansın boyle uzaktan uzağa olmaz.

Kız arkadaşlarından yardım etmeye gönüllü kimse var mı? Varsa ikiniz, gidin çocuğun takıldığı iki arkadaşıyla arkadaş olun. Ne dersin?

Simdi sevgili konu sahibesi bu çocukla bir muhabbetiniz yok. Çocuk seni tanımıyor, o yüzden senden hoşlanma durumu yok.

Şimdi çocuğa kendini biraz tanıtman gerek, biraz muhabbet etmen gerek ki çocuk da hoşlansın boyle uzaktan uzağa olmaz.

Kız arkadaşlarından yardım etmeye gönüllü kimse var mı? Varsa ikiniz, gidin çocuğun takıldığı iki arkadaşıyla arkadaş olun. Ne dersin?
Kimseye söylemedim.Ona itiraf ettiğim için artık yüzüne bakamıyorum,heyecanlanıyorum.

Kimseye söylemedim.Ona itiraf ettiğim için artık yüzüne bakamıyorum,heyecanlanıyorum.

Valla bundan sonraki planın şu olacak : çocuga bir daha bakma , ilgi gosterme. Bu kız bana ilgiyi neden kesti alla alla desin

Şimdi operasyon için muhabbet mesafesine yaklaş kan gerekiyor. Takıldığı elemanlardan birini yalnız avlayıp konuş, mesela ortak ders hakkında, o cçocukla muhabbet kur. Çocuğun çevresine yaklaşman önemli bence. Daha sonra eninde sonunda aynı ortama girersiniz.

Hee baktiya sana.
Kesin evliyalar basmistir ruyalarini ve sana asik oldugunu anlamistir en derinden.
Evlilik planliyoya senle gor bak.

Adam zamaninda senle alay edip gulmus.
Simdi gelsede bir gelmesede bir..

Valla bundan sonraki planın şu olacak : çocuga bir daha bakma , ilgi gosterme. Bu kız bana ilgiyi neden kesti alla alla desin

Şimdi operasyon için muhabbet mesafesine yaklaş kan gerekiyor. Takıldığı elemanlardan birini yalnız avlayıp konuş, mesela ortak ders hakkında, o cçocukla muhabbet kur. Çocuğun çevresine yaklaşman önemli bence. Daha sonra eninde sonunda aynı ortama girersiniz.
Zaten ben söylemeden önce de söyledikten sonra da onunla ilgilenmiyordum.Söyledikten sonra,özellikle son zamanlarda,ona karşı çok umursamazdım.

O bana yaklaşsın canım.Benden bu kadar.Ben sadece ondaki davranış değişikliğinin nedenini merak etmiştim.

Iyi de sevgili konu sahibesi hoşlanan taraf sensin. Çocuk sana ilgi duymuyor çünkü seni tanımıyor, Senden hoşlansın istiyorsan sen fırsat yaratacaksın. Hayatta hiçbir şey bedavaya gelmiyor, bazen cabalaman gerek.

Back
X