Sizce neden böyle yapıyor?

cindy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
135
2
46
İstanbul
Herkese merhaba. Az önce aklıma küt diye düşmüş bir konuda ifkirlerinizi öğrenmek istiyorum. Eşimin bir çocukluk arkadaşı var, o da evli. Biz evlendikten sonra, bu çiftle sık sık görüşür olduk. Eşimin arkadaşının eşiyle biz de yakın olduk tabii bu arada. Ne yalan söyleyeyim, kızın arada beni rahatsız eden veya bana garip gelen bazı tavırları olsa da, hiç sesimi çıkarmadım ortam bozulmasın diye. Seviyorum da, çok şey paylaştık. Bundan bir sene kadar önce, bizim evimizdeki kalabalık bir kutlamada benim bir arkadaşım, bu kızın beni çok kıskandığını düşündüğünü söyledi. Ben pek takılmadım, hatta neden kıskansın beni yahu? dedim ona da kendime de. Gerçekten güzel bir kız, mutlu bir evliliği var, işi var, çocukları var. Neyse, bir gün biz yine dışarıdayken, kıyafet vs. konuları konuşulurken dedi ki; Herkes parasına göre kendine yakışanı bulur, işte paran ona yetiyordur x marka kullanırsın, daha çok vardır y marka. Bu arada benim üzerimdeki kazak ilk dediği x marka:))))) Neyse dedim içimden farketmemiştir boşver.
Aradan birkaç ay geçti, yolda yürürken bir mağazanın önünden geçiyoruz, o marka için bu da bilmemne markasının yan ürünü, ucuzu. Açıkçası öyle mi bir fikrim yoktu birşey demedim. Az önce montumu asarken gördüm ki, o ucuz:) marka benim mont. Vallahi kaç aydır giyiyorum farketmememişim.
Yok artık! dedim içimden. Ya gerçekten ben mi kötüniyetliyim, yoksa bilinçli mi yapıyor bunu? Fikirlerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba. Az önce aklıma küt diye düşmüş bir konuda ifkirlerinizi öğrenmek istiyorum. Eşimin bir çocukluk arkadaşı var, o da evli. Biz evlendikten sonra, bu çiftle sık sık görüşür olduk. Eşimin arkadaşının eşiyle biz de yakın olduk tabii bu arada. Ne yalan söyleyeyim, kızın arada beni rahatsız eden veya bana garip gelen bazı tavırları olsa da, hiç sesimi çıkarmadım ortam bozulmasın diye. Seviyorum da, çok şey paylaştık. Bundan bir sene kadar önce, bizim evimizdeki kalabalık bir kutlamada benim bir arkadaşım, bu kızın beni çok kıskandığını düşündüğünü söyledi. Ben pek takılmadım, hatta neden kıskansın beni yahu? dedim ona da kendime de. Gerçekten güzel bir kız, mutlu bir evliliği var, işi var, çocukları var. Neyse, bir gün biz yine dışarıdayken, kıyafet vs. konuları konuşulurken dedi ki; Herkes parasına göre kendine yakışanı bulur, işte paran ona yetiyordur x marka kullanırsın, daha çok vardır y marka. Bu arada benim üzerimdeki kazak ilk dediği x marka:))))) Neyse dedim içimden farketmemiştir boşver.
Aradan birkaç ay geçti, yolda yürürken bir mağazanın önünden geçiyoruz, o marka için bu da bilmemne markasının yan ürünü, ucuzu. Açıkçası öyle mi bir fikrim yoktu birşey demedim. Az önce montumu asarken gördüm ki, o ucuz:) marka benim mont. Vallahi kaç aydır giyiyorum farketmememişim.
Yok artık! dedim içimden. Ya gerçekten ben mi kötüniyetliyim, yoksa bilinçli mi yapıyor bunu? Fikirlerinizi bekliyorum.

bende bilerek yaptığı fikrini pek oluşturmadı
ayrıca kıskanmış olsa idi bunu arkadaşın değil tavırlarından sende farkederdin sanırım

Teşekkür ederim:)
Böyle saçma bir sebepten soğumak istemiyorum arkadaşımdan ama iki tane üstüste bir garip oldu sanki. Umarım düşündüğün ve benim de umduğum gibidir.

Bilmem
İki benzer olay sebebiyle evet seni kıskanıyor demek mümkün değil
Olabilir de olmayabilir de

Ama öyle biriyse bile sizin takmanıza gerek yok, o böyle şeyleri taka taka kendine zarar veriyor sadece :3:

Bilmem
İki benzer olay sebebiyle evet seni kıskanıyor demek mümkün değil
Olabilir de olmayabilir de

Ama öyle biriyse bile sizin takmanıza gerek yok, o böyle şeyleri taka taka kendine zarar veriyor sadece :3:

Yok zaten kıskanmak arkadaşımın yorumuydu, ben böyle birşey sezmedim. Hiç sanmıyorum.
Ama böyle sürekli üstüme başıma uyduruk muamelesi yapması (valla ben herşeyimi pek beğenerek alıyorum bu arada) onun tavrı açısından hoş bir durum değil. Tabii ki bilinçli yapıyorsa. Yani sizce iki sefer üstüste farkında olmadan olabilir mi, bunu merak ediyorum asıl. Çünkü eğer öyleyse düşündüğüm kadar yakın ve samimi değiliz demektir.

küçük şeyler bence hiç kafanıza takıp huzursuz etmeyin kendinizi akışına bırakın nasılsa kötü niyetli biri olsa bunu belli edecektir elbet

sana bunu söyleyen kişi sakın senı kıskanıyo olmasın :)

tamamen hayal ürünü bi durum....
bilinçaltın oynuyo seninle...

sana bunu söyleyen kişi sakın senı kıskanıyo olmasın :)

tam diycektim ki siz demişsiniz, sizi ve obayanla arkadaşlığınız kıskanıyor olabilir veyahut onu pek tanımıyorsa bir bakışını yada sözünü yanlış anlamışda olabilir, verdiğiniz örnekler kıskanıyor yada kıskanmıyor dememiz için yeterli değil gibi sanki

tam diycektim ki siz demişsiniz, sizi ve obayanla arkadaşlığınız kıskanıyor olabilir veyahut onu pek tanımıyorsa bir bakışını yada sözünü yanlış anlamışda olabilir, verdiğiniz örnekler kıskanıyor yada kıskanmıyor dememiz için yeterli değil gibi sanki

bazen düşünüyorum da fazlamı şüpheciyim acaba ama yok bazen boyle aynı fikiri paylaştıgım arkadaslar oluyor demekkı hala normal kalabılmeyı basarmısım :)

Teşşekkür ederim. Kimsenin beni kıskandığını düşünmüyorum, sadece kötüniyet olup olmadığını anlamaya çalışıyorum.

Yazdiklarinizdan yola cikarak sizi kiskandigi izlenimi yaratmadi bende,,takilmayin bence ufacik detaylara

Kıskanıyor mu yoksa kıskanmıyor mu bir şey diyemem ama bildiğim tek şey var ki şu devirde kimseye güven yok. Biraz mesafe koymaktan kimseye zarar gelmez di mi

banada kıskanıyor gıbı gelmedi ama bazı insanların vardır böyle marka takıntıları sürekli şu marka bu mağaza konuşup dururlar bence sızın montunuzu görmemiştir bile ne marka dıye

Back
X