merhaba kizlar sizinle bi derdimi paylasicam yine sorun su esimin akrabalari hep birbirinin arkasindan atip tutarlar ama hepsi birbirinim yuzune canim cicim davranir bunca zaman ne dertleri olsa kostum misafirleri gelir cagirirlar yemek yapar giderim dogum gunleri olur paraya cok duskun bi aile asla ucuz hediye begenmezler kizlara su ana kadar aldigim en kotu hediye michael kors canta siz dusunun kendi arkadaslarimi bu kadar onemsemedim bi hastaliklari olur once ben giderim kalabalik aileyi seviyorum cunku boyle hep bi telas hep bi konusma kaynasma hosuma gidiyo ama gelin gorunki benim hastaligimda dahi kimse gelmiyo gecenlerde kucuk bi ameliyat gecirdim 4 gun hastanede yattim kimse gelmedi gelmeyi birakin aramadilar bile ayni gun kayinvalidemin kardesinin kizi midesini usutmus herkes onu gormeye gitmis kayinvalidem bile bide esimi ariyo bizim gelmemize gerek yok dimi diyo hadi onu gectim oldum olasi sevmez beni peki ya digerleri maddi manevi hep yanlarinda oldum ufacik uzuntulerne bile ortak olup teselli vermeye calstim bumudur vefa ya sirf el kiziyiz diye bu gelinleri kimse onemsemicekmi!!?
Ya Karşılık beklemeden koşturacaksın ya da küçük parmağını bile oynatmayıp mutlu olacaksın.
Gerçi sen bu koşturmayı, kaynaşmayı seviyormuşsun, belki de onlar istemiyor seninle olmayı.
madem insanların arkalarından konuşup yüzlerine gülen insan tiplerinden neden onlar için bişeyler yapmaya çabalıyorsunki kimse için kendini üzmeye değmez bu hayat
"Gelmediiler, aramadılar bile" demişsiniz, ardından da eşinizi arayıp "gelmemize gerek yok di mi" dediklerini yazmışsınız. E aramışlar?
Neyse, aradıysalar bile gelmeleri gerekirmiş, dört gün az süre değil hastanede yatmak için.
Kendilerini aradan fazla zaman geçmeden arayıp kırıldığınızı, sizin onların yanında olduğunuz kadar onların sizle ilgilenmediklerini açıkça belirtin, ardından da ne cevap gelirse gelsin bi zahmet mesafenizi arttırın.
Söz ettiğin çantanın markasını bilmiyorum maalesef. lakin pahalı hediyelerle göz boyamak çok yersiz geliyor bana. siz de madem görmüşsünüz size kıymet vermediklerini bahaneniz de hazır bırakın görüşmeyin.
Madem ikiyuzluler gulen yuzlerine kanmasana sende canim. Kalabalik aile seviyosun diye illa onlarla birlik icinde mi olcaksin demek ki normal insan degiller sende biliyorsun yani. Bile bile karsilik beklemen biraz tuhaf olmus dogrusu Bu arada gecmis olsun ufak bi ameliyat demissin ama 4 gun cok geldi bana eger esin de farkindaysa herseyin bu saatten sonra mesafeni rahatca koyarsin
Bu senaryo bana çok tanıdık geliyor. İşte annemin tarafı.. böyle birbirlerinin arkalarından konuşurlar sonra yüzyüze gelince canım cicim. Bizde onlarla görüşmeme kararı aldık. İnan en iyisi bu. Böyle insanlardan ne kadar uzak durursan o kadar iyi. Bırak onlar birbirini yesin