merhaba kizlar sizinle bi derdimi paylasicam yine sorun su esimin akrabalari hep birbirinin arkasindan atip tutarlar ama hepsi birbirinim yuzune canim cicim davranir bunca zaman ne dertleri olsa kostum misafirleri gelir cagirirlar yemek yapar giderim dogum gunleri olur paraya cok duskun bi aile asla ucuz hediye begenmezler kizlara su ana kadar aldigim en kotu hediye michael kors canta siz dusunun kendi arkadaslarimi bu kadar onemsemedim bi hastaliklari olur once ben giderim kalabalik aileyi seviyorum cunku boyle hep bi telas hep bi konusma kaynasma hosuma gidiyo ama gelin gorunki benim hastaligimda dahi kimse gelmiyo gecenlerde kucuk bi ameliyat gecirdim 4 gun hastanede yattim kimse gelmedi gelmeyi birakin aramadilar bile ayni gun kayinvalidemin kardesinin kizi midesini usutmus herkes onu gormeye gitmis kayinvalidem bile bide esimi ariyo bizim gelmemize gerek yok dimi diyo hadi onu gectim oldum olasi sevmez beni peki ya digerleri maddi manevi hep yanlarinda oldum ufacik uzuntulerne bile ortak olup teselli vermeye calstim bumudur vefa ya sirf el kiziyiz diye bu gelinleri kimse onemsemicekmi!!?