- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
Bu seferki konuyu sirf merakimdan actim. Benim bir görümcem var 26 yasinda kendisini tanidigim kadariyla ve esimin de anlattigi kadariyla kendisi cok duygusuz,asiri cimri,aski bilmez,soguk,sessiz,sevgiyi bilmez cunku asla kendi kucuk kardesini bir cocugu veya bir bebegi sevdigini optugunu gormedik icinden gelmedigini soyledi o oyleymis. Bazen kendini bisey zannetigini dusunuyorum Ve kizin o kadar cok isteyeni varki daha kaynanam şu seni istiyor bi tanis demeden direk hayiri basiyor. Kaynanam kac defa sordu sevdigin olursa biz seni veririz falan ben evlenmeyi dusunmuyorum kimse yok hayatimda diyor. Kendisi bilerek orta okuldan ayrilmis evde oturmak istedigini soylemis ve o zamandan beridir evde oturan bi kiz sadece yaptigi susmak arada bi yemek temizlik ve pasta yapar. Kac defa gel disari cikalim dondurma yeriz kahve iceriz dedim sirf para gidecek diye ne gerek var evde yeriz demezmi . Yani benim ve esimin gunlerdir aklimiza takilan sey bu kiz neden bukadar duygusuz ve neden asla evlenmicem diyor. Sizce neden boyle kizlarda var? Amaclari ne? Hayata dair hicmi beklentileri yok?