Sizce neden yani amaç ne?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Farkındamısınız bilmiyorum ama hemcinslerimiz hep bi eleştiri peşinde, çevrem de afedersiniz yok sudyensiz evde gezme vucut benim vucudum, yok bileziklerin nerde sattın mı satma, yok eşin sana yardım ediyor destek çıkıyor ne guzel cok güzel keske benimki de oyle olsa Allah dağına gore kar veriyor, yani burda demek istenen o konuda kötüyüm eşim ondan iyi ondan dağına gore kar hesabı, o kadar çok sıkıcı ki bu durum, eşiyle kötü olanlar ayrılanlar bizde ilk zamanlar sizin gibi böyleydik sonra olanlar oldu, hamilesin diye çok yeme yedigim de mevye kurusunu yerken görünüyor, kilo almışsın vs. neden hep böyle?

Ben anlamadım. Konulara mı canınız sıkıldı? Yazılan yorumlara mı? Yoksa hayatımızdaki kadınları mı genellediniz?

İnsanlara had bildirmeyi öğrenmen gerekli. Ardından kimse bir şey diyemez.

Kadınların çoğu kendi mutsuzsa herkes mutsuz olsun istiyor altını yoksa hiçkimsenin olmasın istiyor hayat sizin hayatınız dinleyip he deyip geçin kendi bildiğinizi yapin

Valla bazı insanlar cidden cins nebileyim değişikler yani haklısınız ama siz de susuyorsanız o da ayrı bir konu tabii. Çünkü kadın ya da erkek farketmez insanların ağzı torba değil büzülmüyor her şeyi söylüyorlar uğraşmak ya da kafaya takmak yerine ağızlarını payını verip içiniz rahat yaşamanızı tavsiye ederim.

Bunu genelde hayatta hiç bir amacı olmayan mutsuz insanlar yapıyolar. Misal ben kimseye karışmam beni ilgilendirmez çünkü kimin ne yaptığı. Bana sorulursa sadece fikrimi söyler geçerim. Çünkü hayatta bi amacım var, planlarım var yapmak istediklerim var. Çünkü ben önemliyim oturup kendi sıkıntılarımı, aşmam gerekenleri, geleceğimi düşünmem gerekirken başkalarının ne yaptığıyla uğraşamam. Benim vaktim bana ve sevdiklerime değerli başkalarına değil.

Belkı de degıl, net bundan.
Boz bıkere bak bakalım Bı daha yapabiliyorlar mı.
Çok doğru. Kesinlikle bundan. Benim teyzelerim kuzenlerim falan bile söyleyemez. İnsanlar bana bir şey söylerken çekinir. En son kuzenim 2 gebelikte çok kilo aldın ama dana gibi oldun dedi herkesin ortasında gülerek. Biliyorsun bir bebeğim karnımda öldü, diğeri de ölmesin diye bir sürü ilaç kullandım, bunlar kilo olarak döndü. Ben kilo veririm kolay ama senin patavatsızlığını ne yapacağız dedim. Çıt ses yok. O son oldu. Bazen insanlara o lafları tıkmazsanız sizi ezik sanıyorlar. Bizim milletin kibar nazik anlayışı yok. Sizde böyle yapacaksınız yada susup oturacaksınız.

Bi art niyet veya kiskanclik sezdiginizde bunu anladiginizi belli edin. Insanlari salak yerine koyamasinlar. Iyi niyetli gorunup moral bozamasinlar

Müdahale etmelerine izin verirseniz (sessiz kalarak bunu yapmişsiniz zaten) herkes mudahale eder.

Size basit birşey anlatayim bir akşam annemlere giderken canim döner istedi aldim. Evde mis gibi yemek varmış da saglikliymis da temizmis de. Paşa gönlüm döner yemek istedi döner aldim yedigimi ictigimin hesabini verecek degilim siradaki konuya gecelim dedim bitti. Sessiz kalsam her baska sey gorduklerinde konusacaklardi. Simdi yarasa çorbası alsam da birsey diyemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…