- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
-
Sürekli negatif elestirilere.Ben anlamadım. Konulara mı canınız sıkıldı? Yazılan yorumlara mı? Yoksa hayatımızdaki kadınları mı genellediniz?
Ben hic bi sekilde insanlarin hayatlarina karışmazken insanlarin hayatimdaki herseye mudale etmesi canımı sıkıyorBen anlamadım. Konulara mı canınız sıkıldı? Yazılan yorumlara mı? Yoksa hayatımızdaki kadınları mı genellediniz?
Ettirmeyin?Ben hic bi sekilde insanlarin hayatlarina karışmazken insanlarin hayatimdaki herseye mudale etmesi canımı sıkıyor
Şanslısınız çok yakınlarım bideSıze denk gelmıs.
Ben hıc böyle insanlar tanımadım. Oyuzden bilmiyorum niye böyle..
Ettirmeyin?
Deniyorum ama olmuyor sürekli aynı şeyler dönüp duruyorEttirmeyin?
Ettirmeyin iste. Bozun mesela hosunuza gitmeyen bisey soyledıklerınde. Bozdunuz mu hıc, veya haddını bil dediniz mi hiçbirine?Şanslısınız çok yakınlarım bide
Diyemedim susmayı tercih ettim belki de ondan üzerime cok geliyorlarEttirmeyin iste. Bozun mesela hosunuza gitmeyen bisey soyledıklerınde. Bozdunuz mu hıc, veya haddını bil dediniz mi hiçbirine?
Belkı de degıl, net bundan.Diyemedim susmayı tercih ettim belki de ondan üzerime cok geliyorlar
Farkındamısınız bilmiyorum ama hemcinslerimiz hep bi eleştiri peşinde, çevrem de afedersiniz yok sudyensiz evde gezme vucut benim vucudum, yok bileziklerin nerde sattın mı satma, yok eşin sana yardım ediyor destek çıkıyor ne guzel cok güzel keske benimki de oyle olsa Allah dağına gore kar veriyor, yani burda demek istenen o konuda kötüyüm eşim ondan iyi ondan dağına gore kar hesabı, o kadar çok sıkıcı ki bu durum, eşiyle kötü olanlar ayrılanlar bizde ilk zamanlar sizin gibi böyleydik sonra olanlar oldu, hamilesin diye çok yeme yedigim de mevye kurusunu yerken görüyor, kilo almışsın vs. neden hep böyle?
Kadınların çoğu kendi mutsuzsa herkes mutsuz olsun istiyor altını yoksa hiçkimsenin olmasın istiyor hayat sizin hayatınız dinleyip he deyip geçin kendi bildiğinizi yapinFarkındamısınız bilmiyorum ama hemcinslerimiz hep bi eleştiri peşinde, çevrem de afedersiniz yok sudyensiz evde gezme vucut benim vucudum, yok bileziklerin nerde sattın mı satma, yok eşin sana yardım ediyor destek çıkıyor ne guzel cok güzel keske benimki de oyle olsa Allah dağına gore kar veriyor, yani burda demek istenen o konuda kötüyüm eşim ondan iyi ondan dağına gore kar hesabı, o kadar çok sıkıcı ki bu durum, eşiyle kötü olanlar ayrılanlar bizde ilk zamanlar sizin gibi böyleydik sonra olanlar oldu, hamilesin diye çok yeme yedigim de mevye kurusunu yerken görüyor, kilo almışsın vs. neden hep böyle?
Çok doğru. Kesinlikle bundan. Benim teyzelerim kuzenlerim falan bile söyleyemez. İnsanlar bana bir şey söylerken çekinir. En son kuzenim 2 gebelikte çok kilo aldın ama dana gibi oldun dedi herkesin ortasında gülerek. Biliyorsun bir bebeğim karnımda öldü, diğeri de ölmesin diye bir sürü ilaç kullandım, bunlar kilo olarak döndü. Ben kilo veririm kolay ama senin patavatsızlığını ne yapacağız dedim. Çıt ses yok. O son oldu. Bazen insanlara o lafları tıkmazsanız sizi ezik sanıyorlar. Bizim milletin kibar nazik anlayışı yok. Sizde böyle yapacaksınız yada susup oturacaksınız.Belkı de degıl, net bundan.
Boz bıkere bak bakalım Bı daha yapabiliyorlar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?