Sizce neden yani amaç ne?

İnsanların size nasıl davranabileceklerini (çoğu zaman) kendiniz belirlersiniz. Hadlerini bildirin, sınırlarınızı çizin, seslerini kessinler. Ben de gençken aman kırmayayım, aman yanlış anlamasın vs. diye çok sustum, iyice tepeme çıktılar. Böyle tecrübeler sonucu iyice cazgırlaştım, şimdi konuşurken iki kere düşünüyorlar.

Ben hic bi sekilde insanlarin hayatlarina karışmazken insanlarin hayatimdaki herseye mudale etmesi canımı sıkıyor
Ettirmemek zor değil.
Sanane demek, bu konunun tam olarak hangi kısmı seni ilglendiriyor demek zor değil.

Deniyorum ama olmuyor sürekli aynı şeyler dönüp duruyor
Küçük bir cinnet her sorunu çözer ben de sizin gibi sabır dağı insanları anlamıyorum insanlar hep benden korkar en sevdiğim mod sevmesinler nefrette değil korku böylece rahat rahat yaşayıp gidiyorum :)

Hamileyseniz daha yeni başlıyorsunuz demektir 😂 korkutmak gibi olmasın ama bunlar hiçbir şey.

Bir gun bir arkadasima sorunumu anlatiyordum. O da dinlemeden aldi eline sazi, basladi kendince calmaya. Saz dedigim de gercekten saz calmadi. Bilmis bilmis kendince akıl vermeye basladi. Lafimi yarim birakarak... ha bir de azarlayarak...Dinledim dinledim sonra da ben sana derdimi anlatiyorum dinle diye. Akil bende de var. Duvara anlatsam duvar dinlerdi. Ben akil almaya gelmedim, paylasacak omuz aradim ama anladim ki o kisi sen degilmissin dedim.
Diyecegim o ki gerektiginde susmamalisin.

Farkındamısınız bilmiyorum ama hemcinslerimiz hep bi eleştiri peşinde, çevrem de afedersiniz yok sudyensiz evde gezme vucut benim vucudum, yok bileziklerin nerde sattın mı satma, yok eşin sana yardım ediyor destek çıkıyor ne guzel cok güzel keske benimki de oyle olsa Allah dağına gore kar veriyor, yani burda demek istenen o konuda kötüyüm eşim ondan iyi ondan dağına gore kar hesabı, o kadar çok sıkıcı ki bu durum, eşiyle kötü olanlar ayrılanlar bizde ilk zamanlar sizin gibi böyleydik sonra olanlar oldu, hamilesin diye çok yeme yedigim de mevye kurusunu yerken görüyor, kilo almışsın vs. neden hep böyle?
Anormal birşey görmeyen bi ben miyim?

Bu verdiğiniz örneklerin hiç biri eleştiriyorlar, ya da enerjimi dibe çekmek istiyorlar cinsinden değil bence. Siz çok kolay yanlış anlıyor, ya da gereksiz etkilenip alınıyor olabilir misiniz?

Back
X