Sizce neden.. Yardım edin ne olur

gizemant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
15
1
86
39
Antalya
:çok üzgünüm:MERHABA BAYANLAR. SÖZLÜM ÜZERİME BOŞALDI HAMİLE KALACAĞIMDAN KORKUP ERTESİ GÜNÜ HAPI ATTIM. AMA ADETİM ERKEN VE DÜZENSİZ OLDU. YANİ HAPI ALALI 2 AY OLDU. HAPI ATTIKTAN SONRAKİ İLK AY LEKE GELDİ. PARÇA PARÇA GELDİ.SONRAKİ AY YANİ BU AY YİNE AZ GELDİ.AYRICA BU HAP KIZLIĞIMA BİR SEY YAPMAMIŞTIR DEĞİL Mİ. ÇOK PİŞMANIM KEŞKE ATMASAYDIM...AYRICA ÇOK MUTSUZUM .. ARTIK NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM. BENİ ESKİSİ GİBİ SEVMİYOR SANKİ BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR İLGİSİZ. NİŞAN TARİHİMİZİ ERTELİYOR. ESKİ KIZ ARKADAŞINI HALA ARIYOR ONU. KONUSUYORLAR. KIZINLA DAHA ÖNCE İLİŞKİYE GİRMİŞLER.YANİ BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVMİŞLER. ŞİMDİ BANA KARŞI SOĞUK. ESKİDEN ÇOK ÜSTÜME DÜŞERDİ ŞİMDİ İSE ARAMIYOR DOĞRU DÜZGÜN KONUSMUYORUZ. BENİ SEVDİĞİNİ BİLE SÖYLEMEZ OLDU ONU TEKRAR KAZANMAK İÇİN NE YAPMALIYIM.. ESKİSİ GİBİ OLMAK İSTİYORUM ONUNLA. EĞER BİTERSE ÇOK ÜZÜLECEĞİM.

kızlığın bozulması için herhangi bir dış metaryalin ağızdan değil vajinadan içeri girmesi gerekir.
hap kızlığı bozmaz :delphin:

yavrucum kızlıgın bozulmamış işte daha ne istiyosun o da baskasını sevıyorsa gitsin bırak klişe olacak ama zaten hic senın olmamıs ki senı ıstemeyenı sen hıc isteme yine söylüyorum yniden söylüyorum analar neler doguruyor biliomusun neleri cıkar karasına...

Hap kızlığı bozmaz. Ama bu oğlan senin psikolojini bozmuş. Cnm sana ilgi duymayan birini neden kazanmaya çalışıyorsun anlamadım. :uhm:Bence sevgisinden emin olmadığın gibi başına iş açmamak adına cinsel ilişkiden de uzak dur derim.

Sen bu çocuktan fazla bişey bekle derim.
Seninle sözlüyken eski kız arkadaşla görüşmekte ne oluyomuş.
Bence yolun daha başındasın.
Seni istemeyen, ilgi alaka göstermeyen biri için niye üzülüp göz yaşı döküyosunki.
İlk sorduğun soruya gelince kızlığına bişey olmamıştır merak etme.
Hakkında hayırlısı olsun.

:çok üzgünüm:MERHABA BAYANLAR. SÖZLÜM ÜZERİME BOŞALDI HAMİLE KALACAĞIMDAN KORKUP ERTESİ GÜNÜ HAPI ATTIM. AMA ADETİM ERKEN VE DÜZENSİZ OLDU. YANİ HAPI ALALI 2 AY OLDU. HAPI ATTIKTAN SONRAKİ İLK AY LEKE GELDİ. PARÇA PARÇA GELDİ.SONRAKİ AY YANİ BU AY YİNE AZ GELDİ.AYRICA BU HAP KIZLIĞIMA BİR SEY YAPMAMIŞTIR DEĞİL Mİ. ÇOK PİŞMANIM KEŞKE ATMASAYDIM...AYRICA ÇOK MUTSUZUM .. ARTIK NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM. BENİ ESKİSİ GİBİ SEVMİYOR SANKİ BENİMLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR İLGİSİZ. NİŞAN TARİHİMİZİ ERTELİYOR. ESKİ KIZ ARKADAŞINI HALA ARIYOR ONU. KONUSUYORLAR. KIZINLA DAHA ÖNCE İLİŞKİYE GİRMİŞLER.YANİ BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVMİŞLER. ŞİMDİ BANA KARŞI SOĞUK. ESKİDEN ÇOK ÜSTÜME DÜŞERDİ ŞİMDİ İSE ARAMIYOR DOĞRU DÜZGÜN KONUSMUYORUZ. BENİ SEVDİĞİNİ BİLE SÖYLEMEZ OLDU ONU TEKRAR KAZANMAK İÇİN NE YAPMALIYIM.. ESKİSİ GİBİ OLMAK İSTİYORUM ONUNLA. EĞER BİTERSE ÇOK ÜZÜLECEĞİM.

tekrar kazanmak için bişey yapma...
seni istemeyeni sen hiç isteme...
bu saatten sonra ondan ne bekliyosun ki...
olan olmuş artık bunun üzerine bi bardak su iç...geçer....

Haklısınız. Zor olsada ayrılacağım.. Değer vermem suçtu. Onunla yakınlaşmam suçtu biliyorum. Bu erkeklerin hepsi aynı. Ağlamak istiyorum..

Haklısınız. Zor olsada ayrılacağım.. Değer vermem suçtu. Onunla yakınlaşmam suçtu biliyorum. Bu erkeklerin hepsi aynı. Ağlamak istiyorum..

Zararın neresinden dönsen kardır bunu unutma canım yerimseniben Yeterki hataların üzerinde nüksetme a.s.

üzerine derken vajina kısmına değilse zaten korkma.hormonla ilgili bi hap kullanımda düzensizlik normal.erkaklarin çoğunun evlilikten kaçması bilinen birşey .ilişkinizde her zaman aşkım canım bebeyim olmasını bekleme her konuda olduğu gibi inişler çıkışlar illaki olacaktır.ilgisizliği büyük ihtimalle senden kaynaklanıyordur,fazla ilgi erkeği olduğu gibi bayanıda sıkıyor bi yerde sonra ayrıca eskikız arkadaşıyla ilişkiye girmiş olmaları birbirlerini çok sevmişler anlamına gelmez heleki erkek için,eski kız arkadaşıyla görüştüğünü ne zamandan beri biliyorsun ve buna yaklaşımın nasıl.benim yapıma göre iki eski sevgili dost olup konuşamaz yaşanmış durumlardan dolayıistisnalar hariç tabi buda sık görüşmeler olmamak şartıyla

eski kız arkadasıyla konusuyosa eger yat kalk kızlıgının bozulmadıgına dua et
çünkü sonucu pek içaçıçı görünmüyor ilişkinizinsengözlerimebaksanab

Kızlık zarına birşey olmamıştır merak etme. Ama eski sevgilisiyle görüşen bi sevgiliyi çok da dert etme. Giden gitmiş gibi gözüküyor.

bana kalırsada at git çünkü kaybettiğin birşey yok,olsaydı bile dünyanın sonu deildi hiç kimse için ağlamaya düşünmeye deymiyor bunu zamanla anlayıp ne kadar aptalmışız diyoruz emin ol sende öyle diceksin ama 1 ay ama 1 sene bu sana bağlı.at gitsin olayı sıcağı sıcağınayken sölemek çok kolay gelir başkalarına ama senin için zor inan zaman geçtikçe sende bizler gibi düşünüceksin hatta keşke o sıkıntılarıda yaşamasaydım daha erken yol verseydim diceksin.bu arada aman sakın onu kazanmak için bekaretini verme belki bu zamanda önem taşımıyor bir çok kişi için ama heleki deymicek biri için önemi yoksa bile kıymetli olur beni,m gözümde

bence biran önce ayrıl bak sana eski sevgilisiyle görüşüyormuş sen deburda hala konu kazanma peşindesin

eski sevgilisiyle konusuyormus iste daha ne olsun, seninle istedigini alamamis baskasina gitmis

bence de birak gitsin

yaa hayret bişeysin seni sewmiyo galiba hala bana dönsün diyosun bırak bence beraber olursanız üzüleceksinn

kacan balik buyuk olur merak etme senden istedgini alamamis elbet yine senin pesine dusecektir akilli ol.

yaşadığımız bazı şeyleri hem korkarız veya tedirgin olarak yaparız ama yapacağımız varsa gene yaparız korkmuş ya üzmüyelim kızıa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
eskisiyle de ilişkiye girmiş dedin yat kalk dua et...

eskinin peşinden koşarken bize nasıl kazanırım diyorsun..kazansan ne olacak ne güven ne inanç kalır sende.adam senle beraber oluyor aklı eskisinde.. yol ver gitsin...

üzerine derken vajina kısmına değilse zaten korkma.hormonla ilgili bi hap kullanımda düzensizlik normal.erkaklarin çoğunun evlilikten kaçması bilinen birşey .ilişkinizde her zaman aşkım canım bebeyim olmasını bekleme her konuda olduğu gibi inişler çıkışlar illaki olacaktır.ilgisizliği büyük ihtimalle senden kaynaklanıyordur,fazla ilgi erkeği olduğu gibi bayanıda sıkıyor bi yerde sonra ayrıca eskikız arkadaşıyla ilişkiye girmiş olmaları birbirlerini çok sevmişler anlamına gelmez heleki erkek için,eski kız arkadaşıyla görüştüğünü ne zamandan beri biliyorsun ve buna yaklaşımın nasıl.benim yapıma göre iki eski sevgili dost olup konuşamaz yaşanmış durumlardan dolayıistisnalar hariç tabi buda sık görüşmeler olmamak şartıyla

son bir aydır konustukarını biliyorum. beni sevdiğini bazen hissediyorum. kafası karısık o yüzden ben de ne bırakabiliyorum ne devam edebiliyorum. bende onun bana davrandığı gibi davranmaya karar verdim. benim hayatıma istediği gibi girip istediği gibi çıkamaz. madem onu seviyordu. benim hayatıma neden girdi. şimdi neden çekileceğim ki aradan. o benden ayrılsın ailelerimiz onun suçlu oladuğunu ve beni yarı yolda bırakanın o olduğunu birsin istiyorum. ben ayrılacağım onun yaptığı yanına kar kalsın. ohh be beyfendin istediği olsun.eski kız arkadaşına gıcıklığına da olsun ayrılmayacağım.

Back
X