Sizce neden.. Yardım edin ne olur

evet biliyorum giden gitmiş ama onunda benim gibi acı çekmesini istiyorum bu benim en doğal hakkım. çok kötüyüm çok. bana bunu neden yaptı. iyiki birlikte olmamışım. ben allahın sevgili kuluyum biliyorum. inşallah pişman olur ama iş işten geçti ona hiç güvenmiyorum. artık umudumu kestim herşey için teşekkürler kızlar

ewski kız arkadaşı ile görüşüyorsa ,hatta görüşebiliyorsa canım potansiyel aldtan erkek konumunda sevgilin .
kusura bakma ilk ,yakaldığın hatada eğer vazgeçmezsen bu adamdan yüz bualcka ve daha çok şeyler yapacak.
sen sen ol ,büyük sözü dinle ,bir daha geriye dönmemek üzere yollarını ayır
denicinin prensesisininde dediği gibi ........analar ne oğulalr doğuruyorrrrr
hiç korkam helal süt emmiş sevecek seni mutlu edecek kimler vardır kimler.
mutlu olacağım diye mutsuz eden adamalrın kahrını çekmeyin kızlar.hele de geri dönülmez hiç bir şey yokken.
salla gitsin ,
kısmetin açık olsun

son bir aydır konustukarını biliyorum. beni sevdiğini bazen hissediyorum. kafası karısık o yüzden ben de ne bırakabiliyorum ne devam edebiliyorum. bende onun bana davrandığı gibi davranmaya karar verdim. benim hayatıma istediği gibi girip istediği gibi çıkamaz. madem onu seviyordu. benim hayatıma neden girdi. şimdi neden çekileceğim ki aradan. o benden ayrılsın ailelerimiz onun suçlu oladuğunu ve beni yarı yolda bırakanın o olduğunu birsin istiyorum. ben ayrılacağım onun yaptığı yanına kar kalsın. ohh be beyfendin istediği olsun.eski kız arkadaşına gıcıklığına da olsun ayrılmayacağım.

yani buna göz yumup devam edeceksiniz... zaten o suçlu. sizi aldatan o. yarı yolda bırakan da o. nasıl bir mantıkla düşünüyorsunuz ki.....o sizden ayrılmadı,diyelim... böyle ikili ilişki devam edecek , demek ki..hem sizle hem onunla..
...kız arkadaşlığına gıcıklığına ayrılmayacaksınız... iyi de bu yaptığınız sizin gururunuzu yerle bir etmiyor mu... gururunuz yok mu....yapmayın lütfen.,

....

Son düzenleyen: Moderatör:
yani hiçbişey bulamıyorum diyecek sen bütün bunların üzerine onu kazanmaya mı çalışıyosun sana inanamıyorum onu kazanmak için bişey yapma bırak o anlasın kıymetini ve o üzülsün seni kaybetti diye..............

Acımasız olacak belki ama ayrıl nedemek hem senle hem onla görüşmesi ayrılmayacagım inadına demişsiniz gururunuz ne olacak hiçe mi sayacaksınız yerlerdemi gezecek bence hata yapıyorsunuz adam akıllı konuşum o halde kendisine çeki düzen vermesini aksi halde u ilişkinin bitecegini bu şekilde devam etmeyecegini söyleyin..sonraki harektelerine karşılık yeniden deüşünür tartarsınız kafanızda..

evet ben zaten ayrılacağım. ama yaptığını anlamasını istiyorum. zaten bu yorumlardan sonra ayrılmamam aptallık olur herkez benimle aynı düşüncede. ayrılacağım. ama son darbeyi vauracağım en beklemediği zamanda bitireceğim ki değerimi anlasın. gerçi anlasada öenmli değil ya. olsun.yılbaşını bekleyeceğim. bakalım yılbaşına ne yapacak son bir şans vermek istiyorum. onun için değil kendimi istenilmeyen hissetmemk için. sonra sen beni terkettin dememmesi için suçlu tozisyonda olan ben olmamak için anlatabiliyor muyum

Amannn canımcığım giden gitmiştir olay bitmiştir bence gittiğine üzüleceğine onunla tam olarak cinsel ilişkiye girmediğine sevin çünkü böyle birşey olsaydı ve ayrılsaydın daha çoookkk üzülürdün... dedikleri gibi analar neler doğurur bekle sen:)

:1shok::1shok:

arkadaşım öncelikle doğum kontrol hapı ya da ertesi gün hapı ya da baska bir hap öyle ay acaba hamile kalır mıyım dur bitane atayım da kalmıyım mantıgıyla alınacak haplar değildir bunu bilmiyor musun?? bunlar önemli haplardır gerekli doktor tetkikleri yapılır ve doktorun sana uygun olan hapı verir. ağrı kesici mi bu? ayrıca.. kızlığının bozulması için vajinana bişey girmesi gerekiyor ağzına değil.

erkek arkadaşın konusuna gelince, neden şöyle düşünmesin böyle demesin diye kendini yiyosun ki? umursamıyosa sen onu ne şekilde terkedersen terket umursamıycaktır. kendini bu kadar maskelerin arkasına saklama derim. bana göre insan gururu ve onuru için yaşar. yılbaşını bekliyim, beklemediği bi anda ayrılıyım, değerimi anlasın, bi şans daha veriyim.... bir kere sen kendi içinde çelişiyosun. yaşın kaç bilmiyorum ama oldukça ufak olduğunu tahmin ediyorum. elbette erkek arkdasların olsun ama ciddi şeyler düşünüp ciddi kararlar alabilecek olgunlukta olmadığın izlenimini aldım ben. sen de düşün bunu bence biraz.

bence erkek arkadasin seni elde etmek istemis.belkide senle iliskiye girmek istemis sne izin vermediyin icin simdi naz ediyor.senden uzak duruyor ki sen yalvarasin ve ne istersen yapicam yeterki barisalim diyesin.sakin kanma.dunyadaki tek erkek o degil ki.ayrica evlenemden asla erkekle birlikde olmayin yahu.muselman degil miyiz? gunah vallahi gunah.kuranda kendi gozlerimle okudum birak birlikde olmayi kadinin vucudunu tamamini yani yabanci erkek gormemeli gorurse cok agir bedel odersin kardesim yapma tovbe et.unut gitsin degmez onu elde etmeye bile

kızlar hayatımadaki olayları aşk acısı çekenler kızmanda anlattım.burada kimse bana cesaret vermiyor.bu dünyada herkesin yaptığı yanına kar mı kalacak bilmiyorum.ama dediğiniz gibi olsun. herkes ayrık diyorsa bir bildiği vardır.zaten bitmiş bir sey.

Canım bence üzülme o kişiyi geri kazanmak içinde uğraşma bence.Kaç kurtul öyle bir insandan hayır gelmez kimse senden daha değerli olmamalı bence sen ayrıl ve kendini hemencecik toplayerimseniben
a.s.

:çok üzgünüm:MERHABA BAYANLAR. SÖZLÜM ÜZERİME BOŞALDI HAMİLE KALACAĞIMDAN KORKUP ERTESİ GÜNÜ HAPI ATTIM. AMA ADETİM ERKEN VE DÜZENSİZ OLDU. YANİ HAPI ALALI 2 AY OLDU. HAPI ATTIKTAN SONRAKİ İLK AY LEKE GELDİ. PARÇA PARÇA GELDİ.SONRAKİ AY YANİ BU AY YİNE AZ GELDİ.AYRICA BU HAP KIZLIĞIMA BİR SEY YAPMAMIŞTIR DEĞİL Mİ. ÇOK PİŞMANIM KEŞKE ATMASAYDIM....

:bbo:Ben yanlış mı anladım bir bakalım, hapı nasıl attın ki sen fitil gibi vajinadan mı?

at gitsin bu herifi -tatlicadiarzu-hiç bekleme ayrıl o nun anlamasını beklersen daha çok beklersin anlamaz

ertesi gün hapı böyle yan etkilere sebep olur ara ara lekelenme ve adet düzensizliğine sebep olur bir süre sonra normale dönecektir

kızlık zarına bir şey olmamıştır.

kızlığına birşey olmamıştır ama vajina kızmına geldiğini düşünüyorsan hamile kalabilirsin o zaman olan olur kızlığına.sözlün içinde inanki deymez onu kız arkadaşına hediye edemem demişsin onu hediye etsen ne olurki zaten sadaka et bencea.s.

ya ipeque arkadasım yazdıktan sonra ben tekrar bir sormak istedim yanlış anlamazsan.
yani bunda utanılıcak bişey yok.
sen o hapı ağızdan aldın dimi canım?
hani hapı attım çok pişmanım kızlıgıma bişey olmuş mudur falan demişsin de.
olabilir yani ilk defa kullanıyosundur öyle oldugunu düşünmüşsündür kimse sana gülmez öyle bir durum varsa söyle biz de ona göre yardımcı olmaya çalışalım diye soruyorum.

cinsellik hakkında bişey bilmiyorsanız yaşamayın bence
hem sen hemde karşındaki bu konuda son derece bilinçsizsiniz demek ki

ya ipeque arkadasım yazdıktan sonra ben tekrar bir sormak istedim yanlış anlamazsan.
yani bunda utanılıcak bişey yok.
sen o hapı ağızdan aldın dimi canım?
hani hapı attım çok pişmanım kızlıgıma bişey olmuş mudur falan demişsin de.
olabilir yani ilk defa kullanıyosundur öyle oldugunu düşünmüşsündür kimse sana gülmez öyle bir durum varsa söyle biz de ona göre yardımcı olmaya çalışalım diye soruyorum.

SAOL ARKADAŞIM.AĞZIMDAN ALDIM. UTANSAYDIM ZATEN BURADA BÖYLE BİR SEYİ PAYLAŞMAZDIM EMİN OL.KIZLIK OLAYINA GELİNCE.HAPIN NE GİBİ ZARARLARI OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM İÇİN YAZDIM. KIZ OLANLARA ZARIRI OLUP OLMADIINI BİLMEDİĞİM İÇİN SORMUŞTUM O SORUYU:ecrin_bebek:

ayrıl , bugün üstüne boşalan yarın ağzına s.çar

kaydirigubbakcemile3 hahaaaa çok iyi ya.

yavrucum bırak bu adamı.biz ne desek boş tabi sen gene bildiğini okuyacaksın ama madem sordun söylüyoruz. bırak bu adamdan hayır yok..sonra buraya dönüp yeni evliyim aldatıldım diye yazmaktan ona üzülmekten koru kendini.

Back
X