Sizce neden.. Yardım edin ne olur

canım kızlık ilaçla bozulmaz
ayrıca eski kız arkadaşıyla görüşecekse neden seninle sözlendi
valla canımcım yani senin yerinde olsam beni bırakırmı korkusuyla yaşamaktansa ben onu bırakırdım
benimle sözlü olcak vede eski sevgilisiyle görüşecek ...... yok daha neler

akılsız başın cezaları işde senin erkek arkadaşınla oynaşmak neyine:oklava: dicem ama neyse bana düşmez herkezin sinirları düşünceleri farklı:kahve:

şimdi hapdan hamile kalmazsın bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kahve:
ikincisi erkek arkadaşın eski yatıp kalkdığı kızı aricak ve sende onu nasıl kazanırım diye düşüneceksin tövbe tövbeeeeeeeeee:kahve:

güzel kardeşcağzım daha senin yaşın kaç yazık etme o güzelliğine sen onu geri kazansanda ne hayır bekliyorsun ondan daha :kahve:

boşver geriyede değil ileri bak dün dünde kaldı bugün bugündür yarın ise ALLAH kerim :kahve: heee birşey daha onun senden ayrılacağı belli bari o sana resti çekmeden sen onu tepikle en azından fazla canın yanmaz ve ilerde kendine kızmazsın :kahve:

yazdıklarımla seni kırmak üzmek istemedim hatam olduysa bağışla a.s.
umarım en kısa zamanda bu sorunu hayatından çıkarır yoluna devam edersin
herşey gönlünce olsun tatlım sevgilerkaydirigubbakcemile5

Öncelikle hap kızlık zarı bozmaz çünkü hap agızdan alınır..
Zar yeri asagısıdır.
Ve eger eski sevgilisiyle görüşüyorsa sen neden hala onunla görüşüyorsun
Biraz gururlu ol!

boşşşveeeeerrrrr başkasını bulursun , belki o daha güzel boşalır üstüne

arkadaşın yaptığı yanlış olabilir hata olabilir ama bu sizin bu üslupla yanıt vermenizi gerektirmez lütfen sınırlarımızı bilelim. özgür konuşma hakkı bu değildir. saygı en önemli şeydir.

canım nişan tarihini erteliyor diyorsun eski kız arkadas diyorsun sizin ilişki çatırdamaya başlamış...

bence iyi bir konuşma yap.. seviştiniz die evlenmek zorunda katlanmk zorunda değilsiin..

kendinden ödün verme... eğer eski kız arkadasını sevseydi onunla sözlenirdi...sen ağırlığını koy bir süre arama ve sonra o aradığını düşüncelerini anlat

ayrıca ertesi gün hapından sonra aklında hiç şüphe kalmasın sorun yok.. çok dert ediyorsan al bir test dene...

boşşşveeeeerrrrr başkasını bulursun , belki o daha güzel boşalır üstüne

bu nasıl çirkin bir söylemdir böyle :kızgın:
bunu nasıl söylersiniz....:kızgın:
hemde bir hemcinsinize....:kızgın:
onun sorunu-bilinçsizliği kendisine bu kadar çirkin bir yorumu yazma hakkını vermez size...
sizi esefle kınıyorum!:mymeka:
çok ayıp kötükedihüso

kızlığın bozulması için herhangi bir dış metaryalin ağızdan değil vajinadan içeri girmesi gerekir.
hap kızlığı bozmaz :delphin:

çook güldüm ya
üstüme bşladı derken neresine boşlmış ben onu anlamdım ayrıca..
hap alasıya kadar doktoıra gitseydin ya a şaşkın kız!!!delikafadulden

kendini kullanılmış gibi hissettiğin için böyle düşünüyor olabilirisn
ama gerçektende eski kız arkadaşı ile konuşuyorsa ilişkiniz tehlike çanları çalıyor

boşver güzelim daha yaşın çok genç, anlattığına göre değmez de onun için üzülmeye sal ipini ğitsin

Back
X